Top Local Places

Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi

Cesta zmage 7, Zagorje ob Savi, Slovenia
Non-profit organization

Description

ad

Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi ponuja vrsto dejavnosti za vse generacije, ki si želijo aktivne udeležbe v lokalnem okolju. Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi (Pilotni projekt "Program aktivnosti za starejše", ki ga financira Občina Zagorje) ponuja brezplačne aktivnosti tako za starejše kot tudi za vse ostale generacije:
-   ustvarjalne delavnice,
-   vodene sprostitve ob glasbi,
-   merjenje krvnega tlaka,
-   tematska srečanja,
-   izobraževalne dejavnosti (jezikovni, računalniški tečaji...),
-   športne aktivnosti
-   in še mnogo več.

Aktivnosti Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi se v večini izvajajo v Stekleni sobi Centra za socialno delo Zagorje (Cesta zmage 7, Zagorje), del njih pa tudi v Mladinskem centru Zagorje ob Savi.

Informacije in prijave:
-   telefon (040 457 079) od ponedeljka do četrtka med 9.00 in 12.00 ali
-   elektronska pošta (medgeneracijsko.sredisce@gmail.com).

***

PROGRAM aktivnosti za JANUAR in FEBRUAR 2015 je na voljo na www.mczos.si/2015/01/nove-brezplacne-aktivnosti-za-vse-generacije.


Vljudno vabljeni!

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Programi Medgeneracijskega središča Zagorje so v polnem teku | Mc ZoS

Res je, da se nekatere dejavnosti Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi počasi zaključujejo, vendar se še vedno lahko pridružite nekaterim rednim aktivnostim ter zanimivim dogodkom, ki bodo potekali v naslednjih dneh! Vabljeni!

facebook.com

Predstavitev 50-dnevnega potepanja | Mc ZoS

V sredo, 4. maja ob 18.00 uri, nam bo prostovoljec Bojan Rus v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi predstavil svoje 50-dnevno popotovanje. Obiskal je Hrvaško, Norveško, Belgijo, Španijo, Makedonijo in Italijo. Dogodek bo zaključen do 20.00 ure. Vabljeni! Predhodne prijave so zaželjene na tel št. 040 457 079 ali preko e-pošte medgeneracijsko.sredisce@gmail.com.

facebook.com

Sprehod v Vine in voden ogled cerkve Sv. Janeza Evangelista | Mc ZoS

Vabimo vas na sprehod v Vine in ogled cerkve Sv. Janeza Evangelista. Dogodek bomo izvedli v torek, 17. maja 2016. Zbor vseh prijavljenih bo ob 15.00 uri na Ruardiju, voden ogled cerkve v Vinah pa ob 16.00 uri. Ogled cerkve bo vodila ga. Mojca ZUPAN. Vabljeni! Prijave zbiramo na tel. št. 040 457 079 ali po e-pošti medgeneracijsko.sredisce@gmail.com.

facebook.com

3. medgeneracijski festival "SREČEN ZA ŽIVET" (8.4.2016)

Se letos niste utegnili udeležiti 3. medgeneracijskega festivala "Srečen za živet"? Potem lahko v videu vidite, kako prijetno popoldne smo skupaj preživeli v petek, 8. aprila, v KC Delavski dom Zagorje. Vsi tisti, ki ste se festivala udeležili, pa si lahko malce osvežite spomin. Se vidimo prihodnje leto, kajne? ;)

facebook.com

Obisk klekljarskega dne v Žireh | Mc ZoS

Konec aprila v Žireh potekajo tradicionalni Slovenski klekljarski dnevi in tokrat jih lahko obiščete tudi z nami! Na pot se bomo odpravili v petek, 29.aprila, z odhodom iz Zagorja ob 7.30 uri in s povratkom do 17.00 ure. Pridružite se nam! Prijave na naš e-naslov: medgeneracijsko.sredisce@gmail.com zbiramo do 25. aprila oziroma do zasedbe prostih mest.

facebook.com

Poskrbimo zase | Mc ZoS

Kako poskrbeti zase in za svoje zdravje? V aprilu Društva prijateljev mladine Zagorje vabi na dva dogodka, na katerih dveh bomo spoznavali pomen sprostitve in različne načine sproščanja v vsakdanjem življenju. Vljudno vabljeni!

facebook.com

Mladinski Center Zagorje

Poglejte, kako smo se imeli luštno! :)

Mladinski Center Zagorje
facebook.com

Vse o pivu | Mc ZoS

Vabimo vas na srečanje z mladima pivovarjema iz Zagorja ob Savi v torek, 24. maja, ob 18.00 uri v stekleni sejni sobi Centra za socialno delo. Namig ob zaključku dogodka bo sledila tudi degustacija. Vabljeni! ;)

facebook.com

3. medgeneracijski festival »SREČEN ZA ŽIVET« | Mc ZoS

V petek, 8. aprila 2016, se je v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje odvil že 3. medgeneracijski festival z naslovom »Srečen za živet«. Festival sta, tako kot pretekli dve leti, organizirala Mladinski center Zagorje (MC ZOS) in Medgeneracijsko središče Zagorje. Letošnji festival, ki je imel tudi dobrodelno noto, je v popoldanskem delu postregel s Tržnico društev, v večernem pa s Stand-up komedijo. Hvala vsem, ki ste popestrili dogajanje na festivalu in pripomogli k prijetnemu popoldanskemu druženju! ;)

facebook.com

Mladinski Center Zagorje

Mladinski Center Zagorje
facebook.com

3. medgeneracijski festival "SREČEN ZA ŽIVET"

Vljudno vabljeni! :)

3. medgeneracijski festival "SREČEN ZA ŽIVET"
facebook.com

3. medgeneracijski festival “Srečen za živet” | Mc ZoS

Mi že odštevamo urice do 3. medgeneracijskega festivala "Srečen za živet"! Se vidimo od 16. ure dalje v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje;)

facebook.com

Quiz

BLIZU Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi