Top Local Places

Najbolj pasji salon, Manca Pavšič, dr.vet.med., s.p.

Cankarjev trg 7, Vrhnika, Slovenia
Pet Service

Description

ad

NEGA in STRIŽENJE psov ter drugih malih živali, VETERINARSKE STORITVE.  V Najbolj pasjem salonu ste dobrodošli vsi, ki potrebujete nego vašega ljubljenčka, pa naj bo to kopanje s kvalitetnimi šamponi, ki ne poškodujejo kože in dlake ter ne povzročajo alergij, striženje ali trimanje, odstranjevanje odmrle dlake, urejanje krempeljcev, čiščenje ušes, nego zob in dlesni in urejanje intimnega predela.
Na prihod v salon se ni treba posebej pripravljati (razčesavanje ali kopanje).

V Najbolj pasjem salonu sem vam na voljo tudi za veterinarske nasvete in storitve kot so cepljenja psov in mačk, čipiranje, izdaja potnih listov, pregledi in zdravljenja,...

Na voljo imamo tudi učne urice nege za otoke, če želite, da se vaš otrok nauči dobro skrbeti za vašega kosmatinca - prilagojene so starosti otroka in potekajo individualno, po dogovoru, pri čemer seveda urejamo vašega kužka, ne katerega koli. :)

Čeprav je salon Najbolj pasji, pa ste dobrodošli tudi lastniki mačk, morskih prašičkov, zajčkov, podgan in ostalih kosmatincev!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Najbolj pasji salon na NOVI LOKACIJI! 🐾🐾 Drage stranke, končno objavljam slike in navodila za pot, da me boste lažje našli na novi lokaciji v Ljubljani kamor sem se pred kratkim preselila. Nahajam se v Murgle centru, na vzhodnem delu stavbe, kjer je tudi vhod, ki je najbližje salonu. Za prvi obisk se lahko dogovorimo, da me pokličete, ko boste na parkirišču in pridem po vas, ker je sam center precej "arhitekturno zanimiv" 😁😉 Prijazno vabljeni vsi moji štirinožci❤️, da pridejo za menoj do Ljubljane. Manca

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Prosim, bodite vedno natančni pri opisovanju svojih želja! ;) 😂😉🤣

facebook.com

POLETNE POČITNICE!

POLETNE POČITNICE OD 3.7. DO 17.7.! Svojim živalskim prijateljem sporočam, da grem za 14 dni na počitnice, vsem pa želim lepo in brezskrbno poletje <3 manca :)

POLETNE POČITNICE!
facebook.com

Timeline Photos

Enya - ena mojih strank, ki takole lepo sodeluje pri ustni higieni, ko ji lastnica pokaže zobno pasto :) - pa to ni renčanje! :) Dokaz, da je čiščenje zob pri psu le mogoče. Samo da imajo nekateri lastniki več sreče s svojimi ljubljenčki kot drugi ;) Ne obupajte!

Timeline Photos
facebook.com

Emma Milne

v razmislek,..

Emma Milne
facebook.com

vonvon

:)))

vonvon
facebook.com

HypeDojo

HypeDojo
facebook.com

Fighting for air their whole lives

Borba za zrak. Celo življenje.

facebook.com

Photos from Najbolj pasji salon, Manca Pavšič, dr.vet.med., s.p.'s post

FIRBCOLOGI na obisku v Najbolj pasjem salonu V začetku leta sta me s prijetnim obiskom razveselili firbcologinji Zarja in Izabela, ki sta se mi pridružili pri urejanju psičke Abbie. Prispevek bo predvajan letos jeseni v eni izmed otroških oddaj Firbcologi. Še enkrat se najlepše zahvaljujem nadebudnima dekletoma in celotni ekipi za čudovito izkušnjo.

Photos from Najbolj pasji salon, Manca Pavšič, dr.vet.med., s.p.'s post
facebook.com

Quiz

BLIZU Najbolj pasji salon, Manca Pavšič, dr.vet.med., s.p.