Top Local Places

WILD BEE²

Robova cesta 6, Vrhnika, Slovenia
Health/Beauty

Description

ad

WILD BEE2 - holistična čebelja kozmetika - energija čebeljih pridelkov na vaši koži  WILD BEE2 in IZDELKI IZ ČEBELJEGA PANJA

Na osnovi naravnih čebeljih pridelkov – med, propolis, matični mleček, cvetni prah

Nadgradnja nege z najboljšim iz narave – arganovo olje, aloe vera, olivno olje

Brez parabenov, silikonov, umetnih barvil, mineralnih olj, GSO

Naredite detox telesa  – uporabljajte koži prijazno kozmetiko

Čebelji pridelki vibrirajo na energetskem nivoju, ki 100% ustreza človeškim celicam

Sinhronizirajte delovanje kožnih celic z naravnim valovanjem čebeljih pridelkov

KDO SMO, KAJ DELAMO?
Sledimo vrednotam  preprostosti in naravnih danosti; tako smo ustvarili tudi to kozmetiko, ki je plod tridesetlenega dela s čebelami v družinskem čebelarstvu!

Vse za nego telesa na osnovi čebeljih izdelkov bo naredilo vidno razliko na vaši koži. Nega obraza, nega rok in občutljive kože brez parabenov, brez mineralnih olj, silikonov, parafina in barvil!

Razvoj kozmetike je trajal več let, vsa testiranja in ves naš trud, bo viden na vaši koži

WILD BEE 2 FILOZOFIJA
Naj vas duh čebel, njihovo razumevanje narave, urejenosti, delovne etike, medsebojnega spoštovanja in skrb za vsak detajl, popelje v življenjski stil popolne predanosti določeni stvari.

Bodite odgovorni, najdite tisti pravi jaz, sledite notranjemu glasu in intuiciji ter poiščite tisto več v vas samih. Pojdite čez same sebe in raziščite stvari, ki so večje od vas samih. Naj se vaša pustolovščina začne, odkrijte novega sebe.


WILD BEE 2 OBLJUBA
Skušamo slediti visokim standardom, ki so jih za nas postavile čebele, v smislu spoštovanja narave ter zavedanja soodvisnosti in občutljivosti naravnih danosti. Učimo se živeti in delati v skladu z naravnimi cikli, v skladu s cikli lune in gibanjem nebesnih teles. Učimo se organizirati in smiselno povezati na stotine detajlov, a ohraniti preprostost in občutek čiste harmonije.

LEPOTA IN HOLISTIČNI PRISTOP
Skrb za samega sebe je notranja odločitev. Kako negujete vašo kožo, kako živite, kaj jeste in pijete, je vaša odločitev. Posledice vaših odločitev in energije misli pa so neizogibno vidne na vaši koži. Vedite, da je telo tempelj vaše duše. Spoštujte ga in negujte ga.

Odkrijte lepoto v vas samih.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

-15% AKCIJA - sedaj 8.42€ do 28.avg, Univerzalna krema s propolisom, medom in aloe vero. Iz družinskega čebelarstva, narejeno v Sloveniji. Primerna za obraz, roke in telo. Količina je omejena. Več na: https://wildbee2.com/izdelek/univerzalna-krema/

facebook.com

POLETNA AKCIJA -40%, sedaj 5,52€, shower gel Bee+, z medom, kamilico in vonjem limete. Naj tuširanje postane obred. Samo do petka 11.avg do 12.00. Več na: https://wildbee2.com/izdelek/gel-za-tusiranje/ — Products shown: Bee gel + gel za tuširanje-Za vsak dan.

facebook.com

50% AKCIJSKI POPUST - Baby bee krema 50ml, sedaj 5,45€ + poštnina 2,5€. Iz družinskega čebelarstva, narejeno v Sloveniji. Preveri in naroči: https://wildbee2.com/izdelek/krema-za-otroke/ Do razprodaje zalog.

facebook.com

Slovenska kozmetika iz družinskega čebelarstva. Na osnovi čebeljih pridelkov. Do 30% popust. Več na: https://wildbee2.com/spletna-trgovina/

facebook.com

Slovenska kozmetika iz družinskega čebelarstva. Made in Slovenia. Izdelki so iz čebeljih pridelkov. Več na: https://wildbee2.com

facebook.com

ANTI AGE krema s čebeljim strupom, matičnim mlečkom, propolisom, medom in arganovim oljem. Vrhunska nega obraza - iz družinskega čebelarstva - Made in Slovenia. Brezplačna poštnina. Več na: https://wildbee2.com/izdelek/krema-za-obraz/

facebook.com

AKCIJA: 30% popust na kremo za občutljivo kožo iz čebeljih pridelkov - Extra sensitive. Brezplačna poštnina nad 15€. Spletni nakup: https://wildbee2.com/izdelek/krema-za-obcutljivo-kozo/ — Products shown: Krema za občutljivo kožo - Extra sensitive.

facebook.com

Hvala vsem za všečke in podporo:) Kmalu bomo dopolnili zaloge in pripravili kar nekaj presenečenj:)

facebook.com

Poskrbeli smo tudi za kožo naših najmlajših:) Čebelice vedo kaj je najboljše. Več na: https://wildbee2.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

BLIZU WILD BEE²