Top Local Places

Konjeniško društvo Sveti Štefan Vipavska dolina

Gregorčičeva 17, Vipava, Slovenia
Sports & Recreation

Description

ad

Konjeniško društvo Sveti Štefan Vipavska dolina združuje ljubitelje konj, konjeniškega športa in konjeniških dajavnosti. Konjeniško društvo Sveti Štefan Vipavska dolina združuje ljubitelje konj, konjeniškega športa in konjeniških dejavnosti. Aktivnosti društva potekajo na različnih področjih. Člani društva se udeležujejo in organizirajo različne tradicionalne praznike in prireditve in s tem bogatijo dogajanja.
Cilji društva so skrb za popularizacijo konjeništva in konjereje, obujanje in ohranjanje starih običajev, organizacija konjenic, konjeniških iger in drugih prireditev.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vabljeni v torek v Vipavo. Konjeniki in ljubitelji konjeništva. 🐎🐎🐎

facebook.com

facebook.com

Priprave v polnem teku!! Go Bumas, go! Skoraj bi ušel rafalnemu posnetku😉

facebook.com

V sklopu prireditve Blagoslov konj 2017 pripravljamo tri stokovna predavanja s področja konjeništva 20.00 Delavnica z elementi kiropraktike pri konju, Matej Hosta dr. med. vet., kiropraktik 20.30 Pričakovanje žrebeta-kaj lahko gre narobe? Ozana Leban dr.med. vet. 21.00 Tretja najboljša Evropejka v Dubaju. Karin Kranjc, mednarodna endurance tekmovalka Predavanja so brezplačna.

facebook.com

KONJENIŠKO DRUŠTVO SVETI ŠTEFAN VIPAVSKA DOLINA VABI NA TRADICIONALNI BLAGOSLOV KONJ NA JURJEVO, V NEDELJO,23.4.2017 PRED CERKVICO SV. MARTINA V ŽAPUŽAH OB 11.45. Tekmovanje v spretnostnem jahanju 13.30 otroci in mladostniki do 15 let 14.30 tekmovalci nad 15 let Začetek zbiranja konjenikov ob 10.30. Cena:15 eur za odrasle prijavljene in 10 eur za otroke do 15 let, udeležba na tekmovanju v spretnostnem jahanju je brezplačna.

facebook.com

facebook.com

Bravo Karin.

facebook.com

BLAGOSLOV KONJ, VIPAVA 2016 Danes je KD Sveti Štefan vipavska dolina uspešno izpeljalo prireditev v Vipavi. Hvala vsem jahačem in njihovim štirinožnim prijateljem. Hvala tudi vsem obiskovalcem, vipavskim gasilcem, turističnemu društvu Lantieri in vsem članom društva. Srečno 2017

facebook.com

Pozdravljeni konjeniki, konji in konjski navdušenci! Ju3 nas čaka en krasen dan, vreme kot naročeno, zato vabljeni v rekordnem številu!!! https://m.facebook.com/events/1162447767123770

facebook.com

Blagoslov, postavitev manjkajočega kamna na mostu čez Belo, predstava Kk Štjak, vožnje s kočijo po Vipavi. Vabljeni!

facebook.com

Pozdravljeni. Kmalu bo blagoslov konj in upam, da nam bo vreme naklonjeno. 🐎

facebook.com

facebook.com

Quiz

BLIZU Konjeniško društvo Sveti Štefan Vipavska dolina