Top Local Places

Restavracija Jezero

Cesta Simona Blatnika 23, Velenje, Slovenia
Restaurant

Description

ad

Restavracija Jezero je locirana v neposredni bližini velenjskega jezera in je del enega najlepših turistično-rekreacijskih centrov v Sloveniji.
Restavracija Jezero je locirana v neposredni bližini velenjskega jezera in je del enega najlepših turistično-rekreacijskih centrov v Sloveniji.
Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja ter kvalitetna ponudba uvrščata Restavracijo Jezero med glavne ponudnike gostinstva v Šaleški dolini. Skrbno sledijo zahtevam in trendom tržišča, da lahko gostom vedno znova ponudijo kakovostno storitev. Osebje je vedno pripravljeno prisluhniti in poskrbeti za svoje goste ob različnih priložnostih. Izpolnili bomo vaša pričakovanja, če se boste odločili le za kratek postanek ali praznovanje rojstnega dneva, obletnice. Če ste po srcu romantik, se lahko v restavraciji Jezero sprostite v dvoje ob svečah in prijetni atmosferi.

Če želite začeti svojo novo življensko pot, lahko to storite pri nas, kajti prijeten ambient z velikimi prostorskimi zmogljivostmi omogoča tudi gostitev večjih porok. V Restavraciji Jezero gostimo tudi razna strokovnih srečanja, poslovne sestanke, saj so možnosti prilagajanja prostora velike.

Pestra ponudba športnih in rekreacijskih objektov ter igrišč v lepem naravnem okolju omogoča sprostitev in razgibavanje vsem generacijam. Poleg igranja tenisa, odbojke na mivki, košarke, malega nogometa, mini golfa, teka, je prostor tudi prizorišče številnih športnih in družabnih prireditev. Z vodnimi površinami velenjsko jezero ponuja številne možnosti vodnim športom ali le sprostitev v lepo urejeni okolici.


Za informacije in rezervacije pokličite: od ponedeljka do nedelje od 09.00 ure dalje na telefon: 03/5866-462.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
10:00 - 21:00
torek
10:00 - 21:00
sreda
10:00 - 21:00
četrtek
10:00 - 21:00
petek
10:00 - 22:00
sobota
10:00 - 22:00
nedelja
11:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Današnji Petkov plesni večer zaradi izrednega dogodka v restavraciji prestavljamo na naslednji petek, 24. 11. 2017, ko bo še zadnji v sklopu letošnjih Petkovih plesnih večerov v Restavraciji Jezero pod taktirko odličnega tima 2party!! Vabljeni torej prihodnji petek na še zadnji preddecembrski ples, ki bo nekaj posebnega. S Petkovimi plesnimi večeri pa nadaljujemo v letu 2018 :) 🕺💃🎶🥂🍾👨‍🍳 Ekipa Restavracije Jezero

facebook.com

Vrhunska postavitev bifeja za obisk cenjenih gostov, zaposlenih v Terme Olimia in Terme Tuhelj, ki so prišli na obisk in ogled našega lepega mesta 👌🥇 #termeolimia #termetuhelj #mestnaobcinavelenje

facebook.com

Hladno - topli bife, ki smo ga postregli in pripravili v Muzeju Premogovništva Velenje. Nad in pod zemljo!! 😁😁😁😁 Srečno!

facebook.com

Petek je v Restavraciji Jezero rezerviran za Petkove plesne noči. Tudi nocoj začnemo ob 19. uri. Vabljeni!

facebook.com

Petek je, zato vabljeni na ples in druženje ob odlični kulinariki. Brez vstopnine!

facebook.com

Vabljeni ...

facebook.com

Vabljeni nocoj na Petkov plesni večer ...

facebook.com

Nekaj iz današnje pogostitve Restavracija Jezero

facebook.com

Tudi danes zvečer vabljeni na Petkov plesni večer s 2party. Začnemo ob 19. uri :) Brez vstopnine!

facebook.com

Podjetje Gorenje Gostinstvo d.o.o. vabi k sodelovanju sodelavce za dostavo in razdeljevanje malice na terenu. Delo obsega pomoč pri pripravi obrokov, distribucijo obrokov in dostavo ter strežbo in razdeljevanje malice na terenu. Več informacij na kontaktni številki: 041/719-353

facebook.com

Danes sta rekla DA, želimo jima vso srečo!! 🎂🥂🎊🍾 Restavracija Jezero

facebook.com

Petkovi plesni večeri - vsak petek od 19. ure dalje :) Vabljeni!

facebook.com

Quiz

BLIZU Restavracija Jezero

Avto Velenje

Velenje, Slovenia
Automotive, Aircraft & Boat