Top Local Places

Böckmann, Thule, Denso - Dovžan d.o.o.

Podljubelj 272, Trzic, Slovenia
Motor Vehicle Company

Description

ad

Vaš strokovnjak za prikolice Böckmann, TPV in Fitzel. / Ihr persönlicher Berater für Anhänger Böckmann, TPV und Fitzel. Podjetje Dovžan d.o.o. svojim strankam nudi svetovanje,  pri nakupu prikolic BÖCKMANN, izdelkov Thule in maziv Fuchs. Kontaktirajte nas in tudi sami preizkusite naše izjemne storitve.

Dovžan d.o.o. aus Podljubelj (Unterloibl), Slowenien bietet den Kunden kompetente Beratung beim Kauf eines BÖCKMANN Anhängers.Prikolice nemškega proizvajalca BÖCKMANN odlikuje izvrstna kvaliteta, lep dizajn,  izjemna funkcionalnost in dolga življenjska doba. BÖCKMANN je najbolj znan po prikolicah za prevoz konj. Izdelavo konjem in uporabnikom prijaznih prikolic jim omogoča njihova strast do konjev, zavedanje njihovih potreb in veliko tehnično znanje.

Die BÖCKMANN Anhänger liefern eine erstklassige Qualität, modernstes Design, außergewöhnliche Innovation und lange Lebensdauer. Benutzerfreundliche Pferdeahhänger werden mit großer Leidenschaft auf langjährigen Erfahrungen mit Pferden entwickelt.


Več informacij najdete med beležkami.
Mehrere Informationen finden Sie im notizen Bereich.
KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ste že zasledili intervju z Jožetom Dovžanom na Golica TV? Na tej povezavi si lahko ogledate javljanje iz jesenskega sejma v Komendi in predstavitev prikolic Böckmann ter TPV in maziv Fuchs in Tectrol.

facebook.com

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem jesenskega sejma v Komendi. Sedaj se je tudi uradno za nas zaključila sezona sejmov, kje nas ponovno spet lahko vidite vam bomo dovolj zgodaj sporočili tukaj na naši strani. Seveda ste pa vsi, ki niste uspeli priti v Komendo ter vsi ostali lahko oglasite pri nas v Podljubelju ter si ogledate našo ponudbo. Naši strokovni sodelavci vam bodo rade volje svetovali.

facebook.com

Ta vikend smo odšli kot obiskovalci na avtomobilski salon v Frankfurt ter si ogledali vse novosti avtomobilskega sveta. Nekaj vam jih prilagamo tudi v spodnji galeriji. Vi ste pa vabljeni da se čez slabih 14 dni oglasite na našem razstavnem prostoru na jesenskem kmetijsko-obrtnem sejmu v Komendi.

facebook.com

Zadovoljne stranke podjetja Böckmann se lahko opazi po celem svetu kot na primer tukaj v mestu ljubezni...

facebook.com

Malo nostalgije na stare čase... Tako je izgledal eden izmed prvih cenikov podjetja Böckmann pred dobrimi 40 leti. Ugotovi kdo v kateri valuti so cene?

facebook.com

facebook.com

Lepo vabljeni na jesenski sejem v Bjelovar, kjer si bo mogoče ogledati razne prikolice iz naše ponudbe. Lijepo pozvati na jesenski sajam u Bjelovar, gdje ce se moči pogledati prikolice Böckmann i TPV iz naše ponude.

facebook.com

Nam je ta kombinacija zelo všeč, kaj pa vam?

facebook.com

Do jutri popoldne nas lahko še najdete na sejmu v Gornji Radgoni, potem pa naslednji vikend na sejmu na Hrvaškem in na jesenskem sejmu v Komendi. Seveda pa nas vsak dan lahko obiščete v Podljubelju, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

facebook.com

Obiščite nas na sejmu v Gornji Radgoni! Najdete nas med paviljonom z razstavo prašičev in hlevom s konji. Imamo lepo vreme in super vzdušje, obenem pa tudi veliko kvalitetnih prikolic in maziv!

facebook.com

V podjetju Dovžan d.o.o. iz Podljubelja vam pred nakupom vaše nove prikolice nudimo obsežno svetovanje in tako zagotovimo, da bo le-ta čimbolj odgovarjala vašim potrebam.

facebook.com

facebook.com

Quiz