Top Local Places

Veterinarska ambulanta Tolmin

Trg tigrovcev 1, Tolmin, Slovenia
Medical & Health

Description

ad

www.veterina-tolmin.si

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
07:00 - 18:00
torek
07:00 - 18:00
sreda
07:00 - 18:00
četrtek
07:00 - 18:00
petek
07:00 - 18:00
sobota
07:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Najdena danes v Volčah. Samička stara 4 mesece. Jo kdo pogreša ali je le ena izmed številnih Volčanskih sirot? V kolikor se lastnik ne javi, bo iskala nov dom. JoHanca je trenutno njen dom. Info 05/388 48 00

facebook.com

Poleg muce Mine lastnika iščejo tudi očala na sliki. Nekdo jih je pozabil prešnji teden na pultu v recepciji. Kdor jih pogreša naj se oglasi pri nas :-)

facebook.com

Božične praznike je preživela pri Johanci, bo novoletne že v novem domu? To je naša Mina, ki išče nove lastnike. Je FIV/FeLV negativna, razgliščena, razbolhana in stara približno 8 mesecev. Pred oddajo bo še sterilizirana, čipirana in cepljena. Je pa očitno navajena zunanjega življenja, zato zanjo iščemo lastnike, ki ji bodo omogočili zunanje življenje. Več info. 05/38 84 800 (veterina Tolmin)

facebook.com

Na Rodnah (Tolmin-Poljubinj) najdena prijazna, mlada mucka. Lastnika čaka pri Johanci na VETERINI TOLMIN. 05/388 48 00

facebook.com

Na Selah pri Volčah je bila najdena muca na sliki. Kdor jo pogreša naj pokliče Veterino Tolmin - 05/3884 800, pon-pet, od 7h do 18h.

facebook.com

Pa ga imamo tudi mi! AED defibrilator od danes naprej tudi na veterini Tolmin.

facebook.com

Zavetišče JoHanca Veterinarske ambulante Tolmin je v svojem kratkem delovanju pomagalo že krepko preko 500 zapuščenim živalim v Posočju. Tudi gluhi, slepi, brez tačk in očk, povoženi ali polomljeni so po vaši zaslugi dobili novo priložnost. Hvala vam, ker nam pomagate, posvajate, skrbite za prevoze, pomagate pri odlovu, jih hranite,... Brez vas in občine Tolmin in Kobarid bi številne živali ostale brez domov, brez veterinarske oskrbe in število brezdomnih živali bi se v teh letih še povečalo! Tokrat gre velika zahvala naši Ani Jelinčič iz Cosmic power psarne, ki se je odločila zavetišču podariti kar velik delež od prodanih mladičkov. Ana iskerena hvala za Miklavžev poklon!

facebook.com

Posočje res ni veliko ampak nekateri vseeno odtavajo, poti domov pa ne najdejo. Hvala vsem za deljenje naših objav! V slabih 4 dneh so kar trije pohajači našli nazaj svoje lastnike!

facebook.com

Še ena zgodba s srečnim koncem! Od avgusta so ga lastniki iskali, limali plakate po okolici v Tolminu a muc se je spretno skrival in užival jesen na sosednjem Brežiču. Ko ga je zazeblo v ta zadnjo se je odločil končati avanturo in pričel žicati svoj topel prostor po hišah. Ker mu to ni nikjer uspelo se je odločil poiskati svoje lastnike nazaj. 12 letni Muco je po objavi tukaj, danes, po 4 mesecih zopet doma! Lepe in tople praznike Muc :-) Na Brežiču v Tolminu je bil najden odrasel kastriran samec. Če ga kdo pogreša, naj pokliče 05/3884 800 (Veterina Tolmin).

facebook.com

Pogrešan mucek v Poljubinju. Če ga je kdo videl, naj pokliče Anito na 041 467 362.

facebook.com

Na mejnem prehodu Robič je bil najden nekastriran prijazen samec manjše rasti. Kdor ga pogreša naj pokliče na Veterinarsko ambulanto Tolmin. Tel. št. 05/38 84 800.

facebook.com

Anino prekrasno leglo borderjev nas je prišlo obiskat, se pregledat, stehtat, cepit in čipirat. Mladički so med obiskom še pomalicali in se nato vrnili nazaj v Sočo.

facebook.com

Quiz