Top Local Places

Prijon Ltd.

Žabji kraj 11, Solkan, Slovenia
Business Consultant

Description

ad

Podjete Prijon d.o.o. je družinsko podjetje, ki je nastalo leta 1990, v času ki ga zaznamujeta družbena kriza in sočasna podjetniška evforičnost in, s kate Podjete Prijon d.o.o. je družinsko podjetje, ki je nastalo leta 1990, v času ki ga zaznamujeta družbena kriza in sočasna podjetniška evforičnost in, s katero so se soočali takratni podjetniki, polni elana, ki je spremljala želje in sanje po osamosvjitvi Slovenije in sprostitev političnega in ekonomskega trga.

Podjetje je uspelo preživeti številne omejitve in ovire v zasebni sferi, ki jo zaznamujejo številne zakonske zahteve in omejitve, vse bolj pa tudi gospodarska kriza od leta 2008/2009 in številnim drugi turbolentni dogodki, ki zaznamujejo slovensko podjetniško okolje.

Ključ uspeha vidimo predvsem v trdem delu, potrpežljivosti, fleksibilnosti, pripravljenosti na tveganje, želji po dobrem delu ter želji po zadovoljstvu strank, kar nas spodbuja da svoje delo opravljamo resno in odgovorno. S tem namenom vam ponujamo številne storitve, katere opravljamo dobro in zanesljivo, za katere smo ustrezno usposobljeni in kompetentni.

Podjetje se je iz proizvodnje usmerilo v kvalitetne projekte, kot so izobraževanje in podjetniško svetovanje, pri čemer izhaja iz izkušenj za namene pridobivanja finančnih sredstev za zahtevnejše projektne plane, poslovnie načrte in pripravo projektov za pridobivanje sredstev iz zasebnih skladov rizičnega kapitala.  

Novi izzivi, naloge, stranke in zadolžitve so nam v veselje, saj je delo, s katerim se ukvarjamo, postalo eno izmed najzanimivejših družboslovnih področji, ki smo ga izkoristili za pomoč strankam, ki slednjega ne poznajo dovolj dobro ali se v njem ne znajdejo. Naš cilje je zadovoljstvo vsake stranke, ki jo obravnavamo individulno in celostno, saj si želimo svoje izkušnje deliti tudi z njimi.


Poudarek namenjamo raziskavam v poslovnem okolju, izboljševanju poslovnih aktivnosti v zasebnih podjetjih in organizacijah, zahtevnim projektom, ki so vezani na delovanje podjetij v gospodarstvu, kot naprimer HRM (zaposlovanje), CRM (pridobivanje in ohranjanje ter poslovna komunikacija s stranko, razvoj trga in povečanje moči, kreacija in povečevanje vrednosti blagovnih znamk in učinkovito podjetništvo), ERP (integrirani nadzor poslovanja) ter BPR (modeliranja in izboljšave poslovnih procesov v smeri dodajanja vrednosti produktom).

Implementiramo DSSS (skupinske odločitvene modele v poslovanju), nudimo poslovanje in izobraževanje on-line ter poslovne procese z vključevanjem virtualnih sej. Poleg tega ponujamo še zaposlovanje ”work-at-home”, pomoč in partnerstvo pri projektih in poslovnih storitvah (freelancing), za katere smo kompetentni, mobilno poslovanje in izobraževanje zaposlenih na podorčju informacijske tehnologije in poznavanja tehnoloških rešitev za zaposlene, saj je slednje ključni pogoj za uspešno mednarodno učinkovitost, poslovanje na daljavo, dodano vrednost procesom in dolgoročno družbeno ter podjetniško koherenco, vzdržni trajnostni razvoj in splošno projekcijo učinkovitega zasebništva.

Nudimo pomoč pri pisanju poslovnih načrtov za pridobivanje sredstev za financiranje iz domačih in mednarodnih razpisov, skladov rizičnega kapitala.

Izvajamo in sodelujemo pri kvalitativnih in kvantitativnih razisakvah v družboslovnem in podjetniško-ekonomskem sektorju.

Quiz