Top Local Places

NK Šmartno 1928

Smartno ob Paki 117, Smartno ob Paki, Slovenia
Amateur Sports Team

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mlajši cicibani U9 so se danes udeležili turnirja v dvoranskem nogometu v Preboldu. V konkurenci ekip Prebolda, Ljubnega in Polzele so prikazali svoje nogometno znanje in se z borbeno igro veselili 2.mesta. Mlade nogometaše so s tribun spodbujali tudi kurenti iz Destrnika. Čestitke fantom za prikazano igro!

facebook.com

Naša najmlajša selekcija se je danes udeležila turnirja v dvoranskem nogometu v Mozirju. Čestitke za prikazano borbo proti večinoma starejšim nasprotnikom.

facebook.com

Mlajši cicibani U9 so se danes udeležili drugega turnirja zimskega tekmovanja MNZ Celje v Radečah. Fantje pod vodstvom Žan Kolar so se uspešno kosali z vrstniki iz Sevnice, Radeč, Celja, Ljubnega in Laškega.

facebook.com

Članska ekipa 2017/18

facebook.com

Danes so predzadnji krog v jesenskem delu odigrali naši fantje iz ekipe U13 in v gosteh pri Šentjurju zmagali z 1:0. Tako so domov prinesli vse tri točke in vztrajno napredujejo na lestvici. Zadnji krog je na sporedu v sredo, ko vijolice gostujejo pri NK Žalec. Čestitke fantom, trenerju in navijačem ki so jih tudi tokrat vzpodbujali v lepem številu.

facebook.com

Šmartno, Šmartnooo !!

facebook.com

28.10.2017 - NK Šmartno 1928 : Vipoll Veržej 1:0

facebook.com

28.10.2017 - NK Šmartno - Vipoll Veržej 0:2

facebook.com

facebook.com

Mlajši cicibani so uspešno zaključili jesenski del lige. Zaključni turnir so fantje odigrali na domačem igrišču in s svojim znanjem navdušili številne gledalce. Fantje in dekle pod vodstvom Žan Kolar in Nejc Zabukovnik uživajo v igri in pridno izpopolnjujejo svoje nogometno znanje.@NkSmartno1928 Nogometni Klub Vransko @nkpolzela NK Rudar Velenje

facebook.com

U15 zaključili jesenski del prvenstva z zmago 1:7 v Šentjurju in odhajajo na zaslužene počitnice. Čestitamo 💪⚽️👍!!!

facebook.com

facebook.com

Quiz