Top Local Places

ZOO AJKA specializirana trgovina za male živali

Spindlerjeva 3, Slovenska Bistrica, Slovenia
Pet Service

Description

ad

ZOO AJKA Če želite vašim ljubljenčkom le najboljše smo v trgovini Zoo Ajka prava izbira za vas. Smo prijazna trgovina s posluhom za vašega ljubljenčka. Saj le z dobrim posluhom in veliko znanja lahko pomagamo vsaki stranki, da zadovolji potrebe svoje živalce.

V trgovini smo vedno v stiku z novostmi in vedno boljšo kvaliteto hrane in opreme za živali. Zaposleni smo veliki ljubitelji živali in inštruktorji v pasji šoli. Prav tako pa imamo zaposlenega veterinarskega tehnika.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
08:00 - 13:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

mhmmm....😆😆

facebook.com

Dva samčka še na voljo!

facebook.com

Haha, tudi to se zgodi 😂❤️🐕

facebook.com

Nujno potrebujemo vašo pomoč! Prosim delite! Okrog novega leta se je k eni hiši zatekla breja psička podobna pasmi Belgijski ovčar Malinois. 13 januarja 2018 je skotila 10 zdravih mladičkov (5 samčkov in 5 samičk). Prišel je čas, ko morajo v nove domove. Psički bodo v nov dom odšli cepljeni, čipirani in razglisteni. Prav tako nov dom išče tudi njihova mama, saj ne more ostati pri hiši kamor se je zatekla. Mama bo tudi sterilizirana. Psi so primerni za aktivne lastnike, ki jim ne bo žal svoj prosti čas vložiti v skupno aktivnost. Saj bodo psi, ko odrastejo zelo temperamentni in živahni. Kontakt: 031 260 376 Betka strošek mladičkov je 50,00eur Oče mladičkov je neznan, vendar glede na to, da so si mladički povsem podobni predvidevamo, da je prav tako podoben Belgijskemu ovčarju.

facebook.com

😆😆😆

facebook.com

čista sreča in iskrena ljubezen <3

facebook.com

Na novo: prva ekološka in bio stelja za male živali. Miskantus stelja. Miskantus je ekološko neoporečno pridelana rastlina in je 100% biorazgradljiv. --> Stelja preprečuje neprijetne vonjave --> Ima izjemno visoko vpojnost --> Stelja je brez prahu --> Je pridelana brez GSO (gensko spremenjenega organizma) Na voljo vzorci Miskantus stelja. 🐹🐇

facebook.com

Ooooo jaaa takšno sobo pa zmeraj 🤗🤗

facebook.com

Kakšni cukri 🤗🤗🤗

facebook.com

V kateri disciplini bi pa vaša zverinica zmagala? Moje zagotovo v odpiranju vrat 😆

facebook.com

tale pa se je lepo potrudil <3

facebook.com

Kakšna faca 😊😊

facebook.com

Quiz

BLIZU ZOO AJKA specializirana trgovina za male živali