Top Local Places

ULTRASTORE

Partizanska cesta 61 (Center SPAR), Slovenska Bistrica, Slovenia
Computer Company

Description

ad

- Trgovina računalniške in Video opreme,- Servis računalnikov in ostale računalniške tehnologije, Uradno se trudimo 21 let skrbeti za vaše elektronske naprave in hvala vsem, kateri se še vedno raje odločite za nakup v naši trgovini.


KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 12:00, 14:00 - 17:00
torek
09:00 - 12:00, 14:00 - 17:00
sreda
09:00 - 12:00, 14:00 - 17:00
četrtek
09:00 - 12:00, 14:00 - 17:00
petek
09:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Osem različnih modelov prenosnikov LENOVO na zalogi že od 399€ dalje. Povdarek je na novi seriji najnovejših procesorjev sedme generacije INTEL. Novi Gamer računalniki z nVidia ali AMD grafiko že od 569€ dalje. Obiščite nas in poiskali bomo pravo rešitev za vaše potrebe. Vabljeni v trgovino ULTRASTORE.

facebook.com

Kar 12 novih modelov prenosnikov na zalogi. Vabimo vas na predstavitev modelov. Zagotovo bomo našli najboljšo možno izbiro za vas.

facebook.com

Hvala vsem za 800 všečkov. Če ste že všečkali stran in iščete računalniško opremo, se oglasite in vam bomo garantirano pripravilo NAJboljšo MOŽNO ponudbo ;)

facebook.com

Grafična kartica Gainward GTX 1080 8GB GDDR5X Cena: 609€

facebook.com

facebook.com

Tako izgleda zamašen hladilnik znotraj prenosnika!! Posledica je pregrevanje grafične kartice in ostalih komponent. Kadar je prepozno, izgine slika, kar pomeni, da je procesor grafične kartice tako pregret, da več ne kaže slike. Tudi ostale komponente so podvržene večjemu tveganju okvare (trdi disk oz SSD disk in ventilator). Takšen prah nastane v prenosniku v roku do dveh let, če pa imate doma hišne ljubljenčke, pa se ta čas zmanjšuje. Nekateri si sami pomagajo z vpihavanjem prisilnega zraka v zunanjo režo hladilnika, kar pa "popravi" zadevo le za nekaj dni, saj se prah ni izločil, temveč se je samo premaknil znotraj hladilnega telesa in se bo kmalu "vrnil". Ne dovolite da izgubite podatke ali tvegate okvaro prenosnika. Naša storitev čiščenja prenosnika obsega: - popolno razstavljanje prenosnika, - izpihovanje prahu notranjosti (vseh elementov), - čiščenje in mazanje ležaja ventilatorja, - odstranitev hladilnega telesa iz procesorja in procesorja grafične kartice, - čiščenje (odstranitev) termalne paste na procesorju in grafični kartici, - premaz procesorja in grafične kartice z novo termalno pasto. Cena storitve je 45€ za prenosnik in 24€ za računalnik (DDV je vključen v ceni). -

facebook.com

Lenovo Y700-17ISK i7-6700HQ | 16GB | 256GB SSD | FHD | WIN 10 – ULTRASTORE spletna trgovina

Na zalogi še en kos izjemnega gamerskega prenosnika. Za več informacij kliknite na povezavo.

facebook.com

Photos from ULTRASTORE's post

Kmalu nova spletna trgovina!!! V spletni trgovini bomo ponujali najboljše produkte LENOVO programa po vrhunsko ugodnih cenah. Da bo stvar še bolj zanimiva, bomo ponujali prodajo na obroke brez obresti do 6 obrokov. V mesecu otvoritve nove spletne trgovine (predvidoma konec aprila), bomo izžrebali srečneže, kateri se bodo v finalu potegovali za prenosni računalnik LENOVO s i5 procesorjem. Seveda bodo na voljo tudi tolažilne nagrade ;) Vabljeni tudi v našo trgovino v SPAR centru Slovenska Bistrica (Impol)

Photos from ULTRASTORE's post
facebook.com

Photos from ULTRASTORE's post

Na voljo izjemni LENOVO prenosniki serije Z51 s procesorji i3, i5 in i7. Posebnost vseh modelov je, da so narejeni iz aluminija in so odporni na udarce. Poudarek je na multimediji (JBL Dolby zvočniki) in izjemnim ekranom ločljivosti 1920 x 1080. Za ponudbo nas "pocukajte" s sporočilom.

Photos from ULTRASTORE's post
facebook.com

HP Notebook Computer Battery Safety Recall and Replacement Program

Odpoklic baterij za prenosnike HP Podjetje je objavilo obvestilo o globalnem preventivnem odpoklicu, prizadete baterije pa bo zamenjalo. Baterije so v nekaterih modelih prenosnikov HP, Compaq, HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario in HP Pavilion Notebook Computers, prodajali pa so jih tudi posamično, med marcem 2013 in avgustom 2015. Kot so še sporočili iz podjetja HP, so jih nameščali tudi med servisnimi popravili, torej preverite tudi, če ste v tem času imeli računalnih na servisu in je bila v popravilo vključena tudi zamenjava baterije. Vzrok odpoklica Baterija se lahko pregreje, obstaja tudi nevarnost požara. več o tem na uradni HP strani https://h30686.www3.hp.com/#tab=id1 (pod Geting Started kliknite na + da se vam prikažejo modeli prenosnikov, kateri lahko imajo takšno baterijo) na spodnjem delu strani imate opcije, kako lahko preverite ali ima vaš prenosnik prizadeto baterijo - Opcija A - orodje za preverjanje baterije (preveri ali ima vaš prenosnik prizadeto baterijo) - Opcija B - vizuelno preverjanje po korakih Svetujemo, da nemudoma preverite stanje vaše baterije!

facebook.com

Timeline Photos

Crucial MX200 SSD disk 500GB Z vgradnjo SSD diska boste naredili največ za svoj računalnik in vaše živce ;). Če potrebujete več prostora kot 120 ali 240GB, je nakup tega diska za vas prava priložnost, katere zlahka ne smete zamuditi. Neverjetna cena: 177,10€

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

ADATA Premier SSD disk 120GB Z vgradnjo SSD diska boste svoj računalnik ali prenosnik dobesedno nahranili s stereoidi ;) S prenosom 560MB/sec je takšen disk vsaj 15 - 20x hitrejši kot navadni disk. Če želite vsa opravila na trdem disku opraviti v najhitrejšem možnem času, je nakup SSD diska ADATA Premier 120GB edina logična odločitev. Neverjetna cena: 46,90€

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

BLIZU ULTRASTORE