Top Local Places

UP Flora

Koroška ulica 11, Slovenj Gradec, Slovenia
Health/Beauty
advertisement

Description

ad

Zavedamo se, da ste vi in vaša koža na prvem mestu, zato vam želimo ponuditi kakovostne izdelke brez dodanih kemikalij, ki bi škodile vaši koži. Smo dijaki Srednje šole Slovenj Gradec in Muta, smer ekonomski tehnik. V okviru pouka smo na novo ustanovili podjetje UP Flora, kjer se ukvarjamo z proizvodnjo naravne kozmetike.

Vseh skupaj nas je zaposlenih 12, ki vam bomo vedno na voljo in bomo ustregli vašim željam.

Ne marate kemije in izdelkov, ki so preizkušeni na živalih? Prisegate na naravno? Mi smo pravi za vas, saj se zavedamo škodljivosti ne naravnega pridobivanja kozmetike in želimo le najboljše za vas in vašo kožo. Z veseljem vam svetujemo in priskočimo na pomoč.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ŠOLSKO TEKMOVANJE UČNIH PODJETIJ V ponedeljek, 25. 1. 2016, je na Srednji šoli Slovenj Gradec in Muta potekalo šolsko tekmovanje učnih podjetij. Tekmovanja so se udeležila tri učna podjetja, UP Čevljinko, UP Diona in UP Flora. Ocenjevalno komisijo so sestavljale Karmen Grudnik, Silva Ledinek in Darja Sovinc. Tekmovanje je potekalo po naslednjih kriterijih: RAZSTAVNI PROSTOR: • Urejenost razstavnega prostora • Poslovna dokumentacija • Promocijsko gradivo OSEBJE NA RAZSTAVNEM PROSTORU: • Osebna urejenost, oznake z imeni • Komuniciranje in odnos z obiskovalci • Sposobnost sporazumevanja v maternem in angleškem jeziku Kot direktor UP Flora sem zelo zadovoljen z delom svojih zaposlenih. Ekipa se je obnašala zelo profesionalno. Zelo so se potrudili z aranžmajem, pripravili so brezplačne vzorce za stranke. Pokazali so pravi poslovni odnos in se odlično odrezali v prodaji izdelkov in komunikaciji s kupci. Vsa učna podjetja smo bila zelo uspešna. Odločile so malenkosti. Zaradi boljše iznajdljivosti je tehnica pretehtala v prid UP Diona. Veseli smo, da bomo svoje znanje lahko pokazali na sejmu učnih podjetij v Celju, kjer bomo sodelovali na poslovnih sestankih. Se vidimo v Celju.

facebook.com

Timeline Photos

Pripravljeni na tekmovanje! Pridite nas obiskati v avlo Srednje šole Slovenj Gradec.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

udeležite se naše nagradne igre :p

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Posebna ponudba iz našega kataloga samo za vas! :)

Timeline Photos
facebook.com

UP Flora's cover photo

UP Flora's cover photo
facebook.com

UP Flora

Naš kolektiv :)

UP Flora
facebook.com

Recommended Before and After transformation