Top Local Places

Dvainštirideset

Vodruž 34, Sentjur pri Celju, Slovenia
Health/Beauty

Description

ad

Za znamko Dvainštirideset stoji Anže Frantar, pri snovanju dela končne podobe pa je na pomoč priskočila tudi njegova partnerka Janja Videc. V izdelkih se odraža ljubezen do naravnih proizvodov, eksperimentiranja, izčiščene estetike in oblikovanja Za znamko Dvainštirideset stoji Anže Frantar, pri snovanju dela končne podobe pa je na pomoč priskočila tudi njegova partnerka Janja Videc. V izdelkih se odraža ljubezen do naravnih proizvodov, eksperimentiranja, izčiščene estetike in oblikovanja.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Na Lepa mami o milih iz kozjega mleka in njihovih pozitivnih lastnostih. 🐐

facebook.com

[Si vedel/a?] Roza Argiletz glina 🤔 Roza glina je primerna za zelo občutljivo in utrujeno, dehidrirano ter oslabljeno kožo. Kožo poživlja, ji vrača sijaj in mehkobo. Po uporabi ta postane napeta in sijoča. Najdeš jo v milu iz 🐐 mleka z rdečo pomarančo in bergamotko ➡️ http://bit.ly/42roza

facebook.com

[Si vedel/a? 💡] Aktivirano oglje Pri negi kože aktivirano rastlinsko oglje uporabljamo zaradi njegove odlične absorpcije viška olj (sebuma). Nase močno veže nečistoče iz por ter nevtralizira toksine in odstrani težke kovine. Več pa v opisu našega črnega mila ➡️ http://bit.ly/42crno

facebook.com

Prvi pravi ❄️ je že tu. Med grajenjem ☃️ in ⛷️ pa se je dobro spomniti tudi na kožo na rokah, ki bo v tem mrazu še posebej hvaležna nege. 🎁 P.s. decembra te v trgovini čaka 10 % popust s kodo: xmas 🎁 Za več klikni na: http://bit.ly/42xmas — Products shown: RDEČA POMARANČA / BERGAMOTKA / ROZA GLINA, NARAVNO MILO IZ KOZJEGA MLEKA and ROŽMARIN / BOR / AKTIVNO OGLJE.

facebook.com

✏️ Že poznaš pozitivne lastnosti kozjega mleka? 🐐 Tokrat v blogu o tem, kaj me je prepričalo v to, da sem se lotil ročne izdelave naravnih mil iz kozjega mleka. ❤️

facebook.com

Imaš izsušeno in občutljivo kožo? 🖐️ Mraz (in njegove stranske učinke) ti pomagajo premagovati tudi mila iz kozjega mleka ki: ☑️ ne izsušujejo kože ☑️ regenerirajo poškodovano kožno tkivo ☑️ so še posebej primerna za umivanje obraza ➡️ Več na spletni strani: https://dvainstirideset.si/rocno-izdelano-milo-iz-kozjega-mleka/ — Products shown: RDEČA POMARANČA / BERGAMOTKA / ROZA GLINA, SIVKA / GERANIJA / MAK, NARAVNO MILO IZ KOZJEGA MLEKA, ROŽMARIN / BOR / AKTIVNO OGLJE and DARILNI PAKET 4 MIL.

facebook.com

Naša naravna mila iz kozjega mleka najdete tudi v darilni škatlici Lepa mami. O vsebini je več napisala blogerka Sugarlove blog. ✏️

facebook.com

💡 Ste vedeli, da kozje mleko v milu pomaga preprečevati sušenje kože s tem pa tudi težave, ki nastopijo ob nižjih temperaturah? Preveri paleto ročno izdelanih naravnih mil iz kozjega mleka na ➡️ https://goo.gl/pMHnop — Products shown: RDEČA POMARANČA / BERGAMOTKA / ROZA GLINA, NARAVNO MILO IZ KOZJEGA MLEKA and ROŽMARIN / BOR / AKTIVNO OGLJE.

facebook.com

🏞️Poletno ohladitev lahko danes ujameš na Zgornje Jezersko, Slovenia, kjer najdeš tudi nas! 😉 — Products shown: RDEČA POMARANČA / BERGAMOTKA / ROZA GLINA and ROŽMARIN / BOR / AKTIVNO OGLJE.

facebook.com

Danes nas med 16. in 20. uro najdete na festivalu Urbano Dejanje, Kongresni trg! 😉

facebook.com

Mila Dvainštirideset lahko zdaj najdete tudi v Ljubljani! 🐲 Na Starem trgu 18 v trgovini Babushka Boutique 😍 — Products shown: RDEČA POMARANČA / BERGAMOTKA / ROZA GLINA and ROŽMARIN / BOR / AKTIVNO OGLJE.

facebook.com

Mila iz kozjega mleka Dvainštirideset so se znašla v izboru Top 10 meseca julija na Fashion.si! 😍

facebook.com

Quiz