Top Local Places

ODRIV, Poslovne rešitve

Cvetlična ulica 14, Sentilj, Slovenia
Consulting Agency

Description

ad

Smo zagnani, natančni, fleksibilni in strokovni na področju računovodskih storitev, kadrovskih rešitev, prevajanja več jezikov. Sedež našega podjetja je na naslovu:
Cvetlična ul.14, 2212 Šentilj v Slov.gor.

Poslujemo tudi v poslovnih prostorih v Mariboru, Kraljeviča Marka ulica 19

Storitve, ki vam jih nudimo so:

* Računovodske storitve izvajamo s poudarkom na natančnosti, zanesljivosti in
strokovnosti. Odlikuje nas osebni pristop, sodoben način poslovanja in stalno analiziranje, svetovanje in iskanje najboljših rešitev za vas.

več na: http://odriv.com/storitve/racunovodske-storitve/

* Za vas upravljamo celotno kadrovsko področje v vašem podjetju, lahko pa tudi sodelujemo samo na posameznih kadrovskih področjih, ko so na primer:
- priprava internih aktov, pravilnikov, pogodb o zaposlitvi
- skrb za dokumentacijo
- iskanje in selekcija kadrov
- orodja za razvoj zaposlenih
- redno obveščanje o novostih s kadrovskega področja in področja delovnopravne zakonodaje

več na: http://odriv.com/storitve/celovite-kadrovske-resitve/

* Javni razpisi so priložnsot za razvoj marsikaterega podjetja. Za vas poiščemo primeren razpis, vam pomagamo pri pripravi dokumentacije in poskrbimo za ustrezno in pravilno kandidaturo na razpisu.

več na: http://odriv.com/storitve/javni-razpisi/

* Prevajamo razne dokumente iz in v več svetovnih jezikov.

več na: http://odriv.com/storitve/prevajanje/

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (Uradni list RS, št. 68/16, v nadaljevanju: ZPPDFT-1) določa obveznost vsem poslovnim subjektom, vpisanih v Poslovni register Slovenije, da ugotovijo in vodijo natančne evidence o dejanskem lastniku oz. lastnikih poslovnega subjekta – torej podjetja, zavoda, društva, zadruge, sindikata, politične stranke in drugih.

facebook.com

Finančna uprava opozarja, da bo pričela dobivati informacije o odprtih bančnih računih slovenskih rezidentov v tujini. Torej, v kolikor imate odprt bančni račun v tujini (npr. v Avstriji) in ga niste prijavili pri FURS, kar bi morali, le to storite čimprej. Kazni niso male!

facebook.com

Če med letom niste uveljavljali olajšave za vzdrževanega člana, potem lahko to storite z vlogo, oddano najkasneje do 05.02.2016 na davčno upravo. Obrazec in dodatne informacije najdete na spodnji povezavi.

facebook.com

Quiz