Top Local Places

Servis vzmetenja BMS

Na vasi 20, Sencur, Slovenia
Outdoor & Sporting Goods Company
advertisement

Description

ad

BMS Servis vzmetenja

Pri BMS servisu vzmetenj vam nudimo od rednega servisa in vzdrževanje vzmetenja do nastavitev, profesionalne predelave in obnove BMS Servis vzmetenja deluje že od leta 2007. Istega leta je Bogdan Zidar (vodja in lastnik BMS servisa vzmetenja) začet sodelovati kot mehanik v Supermoto z voznikom - Urošem Nastranom. Z njim je BMS delal vse do leta 2010 ko smo s trdim delom dosegli naslov Evropskega prvaka v Supermotu.

V vseh teh letih sodelovanja smo dosegli še petkratnega zaporednega državnega prvaka Slovenije in štirikrat prvaka Alpe adrije.
Leta 2009 je Bogdan prevzel celostno odgovornost za pripravo in tuning motorjev ekipe. Tako je ta odločitev prinesla največ poudarka na predelavi in servisiranju vzmetenja.

Od leta 2009 napre je Bogdan veliko svojega časa posvečal učenju in delu na vzmetenju, ki je zelo pomemben element za vožnjo in tekmovanja z motorji. Leta 2010 smo z Nastran Urošom ustanovili tudi lastno ekipo za državno prvenstvo, alpe adrija in evropsko prvenstvo v Supermotu . V ekipi je bilo 5 voznikov od tega sta se dva udeleževala tekem za Evropsko prvenstvo - Nastran Uroš in Pleško Luka, katerima sem pripravljal vzmetenje za tekmovanja in treninge.

Po letu 2010 je BMS pot vodila v samostojno dejavnost servisiranja MX in Supermoto motorjev in vzmetenja. Nato se je leta 2013 odprla priložnost za lastno ekipo. Tako je Bogdan Zidar s pomočjo Marko Ukota, ustanovil lastno ekipo Get Low Racing. Ekipa Get Low Racing se je udeleževala tekem za državno in Italijansko prvenstvo v Supermoto. V ekipi so bili štirje tekmovalci: Ukota Marko,Modic Žan, Saražin Tine in Italijanski tekmovalec Tull Andrea za katere je BMS prevzel servis, pripavo motorjev ter vzmetenja za celotno ekipo.


Ekipo BMS je nato pot leta 2015 vodila do sodelovanja z MX GP voznikom ekipe 62 Motosport Klemnom Gerčarjem, kjer Bogdan prevzel nalogo glavnega mehanika ekipe za motor in vzmetenja. Za bogdana je bila to velika priložnost ter izziv saj je delo zahtevalo od celotne ekipo profesionalizem in delo v najbišjem rangu MX tekmovanj. Na tem nivoju tekmovanj počitka ni, zato je bilo potrbno posvečati ves čas delu na motorju, predvsem pa na testiranjih,servisiranju in predelavi vzmetenja za MX GP tekmovanja.  

Z letom 2016 je morala ekipa BMS zaradi spleta okoliščin in pomanjkanja časa, prekiniti sodelovanje z ekipo 62 Motosport. Ekipa BMS predvsem Bogdan Zidar je v tem času dobil ogromno znanja ter izkušenj, za kar smo še vedno hvaležni za priložnost in izkušnjo ekipi 62 Motosport.

V vseh teh letih imamo tako za seboj veliko izkušenj in znanja na področju vzmetenja kot celostnega dela na področju vzmetenja.
Prišel pa je trenutek, ko smo se odočili da se zgodba ne zaključi temveč samo prav začne!
Tako z letošnjim letom 2017 ponujamo svoje znanje in izkušnje vsem voznikom Slovenije! Odprli smo vrata delavnici BMS servis vzmetenja na novi lokaciji in se posvetili servisiranju, predelavi in nastavitvam vzmetenja!  Poudarek našega dela bo temeljil na MX ter enduro motorjih.

Vljudno vabljeni vsi, ki si želite profesionalnosti ter vzmetenju, ki si ga zaslužite!

Recommended Before and After transformation