Top Local Places

Hiša Rekreacije

Ulica Nikole Tesle 10, Sempeter pri Gorici, Slovenia
Recreation Center
advertisement

Description

ad

Hiša Rekreacije - Kjer sta zdrav duh in telo doma.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
06:30 - 21:00, 14:30 - 21:30
torek
06:30 - 21:00, 14:30 - 21:30
sreda
06:30 - 21:00, 14:30 - 21:30
četrtek
06:30 - 21:00, 14:30 - 21:30
petek
06:30 - 21:00, 14:30 - 21:30
sobota
08:00 - 12:30, 14:00 - 19:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bližajo se prazniki 🎉 zato pazite kdaj so dela prosti dnevi 🤔 Da se boste lažje organizirali, objavljamo koledar na katerem je označeno kdaj bo Hiša Rekreacije odprta in kdaj ne ;)

facebook.com

Na Bovškem maratonu bo pestroo! ;) 🏃‍♂️

facebook.com

Wow! Novo! 🌳 🏋️‍♂️ 🌷 Z 10. majem pričenjamo s povsem novo in svežo vadbo na prostem! Pridruži se še ti in izkoristi lepo vreme, da narediš nekaj zase ;) Če te TRENING V NARAVI zanima nas kontaktiraj na tel. št.: (05) 996 75 58, posreduj vprašanje na hisa.rekreacije@gmail.com ali pod zasebna sporočila na FB Hiša Rekreacije. Lahko pa nas obiščeš na naslovu: Ulica Nikole Tesle 10 (5290 Šempeter pri Gorici). Se vidimo!

facebook.com

Uspešna otvoritev tekaške sezone 2018!🏃🌊🌞💪 Timi Kompara, Mateja Pičulin, Melita Bastjančič, Nataša Kodermac, Simon Frančeškin, Jernej Kranjc

facebook.com

Poletje se bliža ⛱️🌊 ti pa še nisi dosegel/a svojih novoletnih obljub? 🏃‍♀️🏋️‍♂️ Naj hujšanje postane tvoj zdrav način življenja. Brez skrbi! Pokliči nas, piši na FB ali nam pošlji e-pošto. Skupaj bomo poiskali pravo rešitev zate! 🤗 ▫️ Ekipa Hiša Rekreacije

facebook.com

Anemija - bolezen modernega človeka. 🥕🍓🍋 Pomanjkanje železa je stopnjujoč problem, še posebej med mladimi. Preberi si, kako si lahko pomagaš doma, z živili, ki so vsakomur dostopna. Takšni sokovi so priporočljivi za vse, saj z sveže iztisnjeno zelenjavo ali sadjem zaužijemo vitaminsko bombo, ki nas v tem vremenu ščiti pred raznovrstnimi obolenji ;)

facebook.com

;)

facebook.com

Vstopi aktivno v spomlad in oblikuj svoje telo s Crossfit vadbo! 🏋️‍♂️🏋️‍♀️ Z izkušenim trenerjem si izoblikuj telo do poletja ;) Dobivamo se vsak ponedeljek in sredo od 20.00 – 21.00 v prostorih Hiša Rekreacije vsi zainteresirani nas kontaktirate na tel. št.: (05) 996 75 58, posredujete vprašanje na hisa.rekreacije@gmail.com ali pod zasebna sporočila na FB ;) se vidimo!

facebook.com

Tokrat malce drugačna objava - nasveti kako premagovati slabosti dela v nočnih izmenah. Poskušaj izkoristiti vsako priložnost za razgibavanje in omili vnos kofeina 🙆‍♂️ ... lahko bi rekli, da to velja za vsa delovna mesta ob vseh urah, kajne? ;)

facebook.com

Kaj se najbolj prileže po dobro opravljenem treningu? Direktno iz Hiša Rekreacije! 🤤 Njam! ▫ Povej naši receptorki kakšen okus si želiš in že boš pripravlejn/a za naprej :) Izbiraš lahko med Belo čokolado & malino, Raffaellom, Čokolado, Piškotom in klasično Vaniljo 😋 ▫ Visoko kvalitetne beljakovine sirotke ABP Sport nutrition SHOP, ki so primerne za vse, ki se redno ukvarjajo s športom in potrebujejo dodatek beljakovin k svoji uravnoteženi prehrani za regeneracijo in obnovo tkiv. ▫ Imaš prehranske občutljivosti in te zanima natančnejša sestava izdelka? Komentiraj pod video :)

facebook.com

Spomlad je tu 🏵️ in s seboj prinaša mnogo odličnih živil, ki jih lahko pridelamo na lastnem vrtu ali dobimo sveže v trgovinah. Spomladanska superživila so tokrat špinača, mlada čebula, beluši, artičoke in jagode! To so živila, ki pospešujejo prebavo, imajo nizko energijsko vrednost, zmanjšujejo apetit, znižujejo holesterol v krvi, so polne vitaminov in mineralov 😋 🍓🍓🍓 Za jagodni smoothie potrebuješ le pest jagod, 1 dl kokosovo vode (ali 100% pomarančnega ali jabolčnega soka) in nekaj kock ledu ... če pa se čutiš pustolovsko lahko dodaš kakav brez sladkorja, grški jogurt ali pa kakšno drugo sadje kot na primer kivi ali ananas 🍍🥝 Nasvet: za bolj kremasto teksturo dodaj pol banane 🍌

facebook.com

Podpiramo čisti šport zato se danes izobražujemo.

facebook.com

Recommended Before and After transformation