Top Local Places

Gimnastična šola Ruše

Šolska ulica 16 A, Ruse, Slovenia
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Gimnastična šola Ruše Smo ekipa domačih in tujih strokovnjakov. Delovanje je usmerjeno v kvaliteten in vrhunski šport, ter številne rekreativne programe. Programi se izvajajo v največji in najsodobnejši gimnastični dvorani z vrhusnko opremo. Nahajmo se pod pohorskimi vrhovi, le 10min oddaljeni od Maribora. Usmerite vašega otroka v proces razvijanja gibalnih sposobnosti skozi našo Gimnastično šolo in mu zagotovite odlične predispozicije za celotno življensko obdobje.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

PRIJAVA NA VADBO ŽIV ŽAV! V Gimnastični Šoli Ruše skrbimo, da s prilagojenimi programi omogočimo otroku skladen razvoj gibalnih in funkcionalnih sposobnosti. Skozi igro otroci spoznajo elementarna gibanja, vaje za zaznavanje telesa in se na poligonih soočajo z novimi gimnastičnimi prvinami. Primerno za otroke od 3. do 6. leta starosti. AKCJIA! Prijavite se na vadbo do konca avgusta in prejmite 20 % popust na vadbo v mesecu septembru. Zagotovite svojemu otroku najboljšo priložnost za razvoj. Prijavite se lahko tukaj ➡️ http://gimnasticna-sola.si/ruse

facebook.com

PRIJAVA NA VADBO! V Gimnastični Šoli Ruše vpisujemo nove člane. Prijavite vašega otroka na enega izmed naših strokovno načrtovanih programov ter mu zagotovite kvaliteten telesni razvoj. Pohitite in zagotovite svojemu otroku najboljšo priložnost za razvoj. AKCJIA! Prijavite se na vadbo do konca avgusta in prejmite 20 % popust na vadbo v mesecu septembru. Prijavite se lahko tukaj ➡️ http://gimnasticna-sola.si/ruse/

facebook.com

PRIJAVA NA VADBO GIMNASTIKE! Športna gimnastika z osnovno motoriko je najboljša zvrst vadbe za vašega otroka. Samo pri vadbi športne gimnastike so v razvoj resnično zajete vse mišične skupine in nudi otroku ključne predispozicije za nadaljnji telesni razvoj. AKCJIA! Prijavite se na vadbo do konca avgusta in prejmite 20 % popust na vadbo v mesecu septembru. Prijavite se lahko tukaj ➡️ http://gimnasticna-sola.si/ruse

facebook.com

Minuli vikend je v Športni dvorani Ruše potekal že jubilejni 30. POKAL RUŠ v moški in ženski športni gimnastiki. Predstavilo se je več kot 300 tekmovalcev in tekmovalk iz celotne Slovenije. Čestitamo vsem nastopajočim ter se zahvaljujemo vsem, ki ste omogočili izvedbo tekmovanja, kot tudi vsem, ki ste se ga udeležili.

facebook.com

V Gimnastični Šoli Ruše izvajamo program individualne priprave vrhunskih športnikov. Vadbe se je udeležil vrhunski plavalec in udeleženec Olimpijskih iger v Rio de Janeiru 2016, Martin Bau. Martin meni, da je: » za vrhunskega športnika pomembno, da pozna svoje telo ter skrbi za motoriko in koordinacijo «. Počaščeni smo, da lahko Martinu pomagamo na poti do ponovnih Olimpijskih iger v Tokio 2020!

facebook.com

Spoštovani! V mesecu juliju (24.7. - 28.7.) bomo organizirali 5-dnevne športne priprave za vse člane Gimnastične Šole, kot tudi za vse starše, prijatelje, znance, sorodnike oziroma vse, ki želite športno preživeti poletje. Za več podatkov nam pošljite sporočilo. Prijavna mesta so omejena! Vljudno vabljeni!

facebook.com

facebook.com

ZBIRAMO SREDSTVA IN ZAMAŠKE ZA VIDA. Na Predbožičnem tekmovanju, ki se bo odvijalo 17.12.2016, s pričetkom ob 16.uri, bomo zbirali prostovoljne prispevke ter zamaške za Vida. Vid je zaradi prezgodnjega rojstva utrpel dvojne možganske krvavitve in postal gibalno močno oviran. Njegov bratec Enej je že več let član našega društva ter bo tudi tekmoval na predbožičnem tekmovanju. Z našo pomočjo mu bomo omogočili dodatna zdravljenja in terapije. Pomagajmo Vidu do samostojnih korakov! https://www.youtube.com/watch?v=8KzQOfkzA3g

facebook.com

Dve živi legendi na eni sliki. Levo Drago Šoštarič - trener, sodnik in olimpijec, desno pa naš dolgoletni trener in mednarodni sodnik Severin Kodrič, kateri je sodil na dveh Olimpijskih igrah - Sydney 2000 in Peking 2008. Veseli in ponosni smo, da nam v Gimnastični Šoli pomagajo ljudje s tako velikimi izkušnjami.

facebook.com

Gibalni razvoj je v razvoju človekovih funkcij v ospredju predvsem v prvih letih življenja. V Gimnastični šoli Ruše skrbimo, da s prilagojenimi programi omogočimo otroku skladen razvoj gibalnih in funkcionalnih sposobnosti. Skozi igro otroci spoznajo elementarna gibanja, vaje za zaznavanje telesa in se na poligonih soočajo z novimi gimnastičnimi prvinami ter rešujejo gibalne probleme. Otrokom nudimo pomembno osnovno izhodišče za ukvarjanje z drugimi športi. V Gimnastični Šoli Ruše ponujamo programe: ŽIVŽAV 1, ŽIVŽAV 2, REKREACIJA 1. TRIADE, AKROBATIKA, MOŠKA IN ŽENSKA ŠPORTNA GIMNASTIKA.

facebook.com

Izberite vadbo zase ali za vašega otroka. Prijave so možne do 15.9.2016 na elektronskem naslovu: http://sd-ruse.si/gimnastika/prijava VABLJENI!

facebook.com

Vpisujemo nove člane od 25.8 do 15.9. 2016. Prijava bo možna od 25.8 na elektronskem naslovu http://sd-ruse.si/gimnastika/prijava. Prijavnico lahko dobite tudi na recepciji športne dvorane. Se vidimo!

facebook.com

Quiz

BLIZU Gimnastična šola Ruše

Ruška marina

Ruse, Slovenia
Landmark & Historical Place

Odbojkarski klub Ruše

Ruse, Slovenia
Recreation & Fitness