Top Local Places

Edita Robnik - Salon nega telesa

Stubiška ul.11, Ruse, Slovenia
Medical & Health

Description

ad

   Sem Edita Robnik,samostojna podjetnica na področju pedikerstva in rada bi vam predstavila usluge,katere nudim.Pedikura je nega nog in stopal.primerna je za vse,tako moške kot ženske.Otiščanci,boleča kurja očesa,vraščeni noht povzročajo neznosne bolečine.Pa to niso edine težave z nogami.Mnogi trpijo zaradi hudih glivičnih obolenj,pri katerih koža med prsti poka,krvavi in je vneta.S takšnimi in podobnimi težavami z nogami in stopali se srečujem tudi sama pri svojih strankah,kjer jim s profesionalno nego lajšam te težave in v kolikor je iz medicinskega vidika možno,tudi odstranim.Verjamem,da se s takšnimi težavami vsak dan srečujete tudi nekateri izmed vas.V starosti namreč človek vse težje opravlja vsakodnevne aktivnosti,med katere spada tudi nega nog,striženje nohtov in podobno.Zaradi različnih bolezni, ki poosteje nastopijo v jeseni življenja in so posredno ali neposredno povezana z nogami in stopali pa lahko zaradi nepravilne nege nog pride tudi do resnejših komplikacij s spodnjimi ekstremitetami.Do resnejših težav in komplikacij ne bi prišlo oziroma,da bi riziko zmanjšali na minimum, pa je seveda potrebna strokovna nega.Kaj natančno vam lahko ponudim?
KOMPLETNO NEGO NOG,STOPAL,NOHTOV,MASAŽO NOG IN STOPAL,PREGLEDE IN SVETOVANJA,IMAM STROKOVNO ZNANJE,IZKUŠNJE, VSO OPREMO ZA IZVAJANJE TEH DEJAVNOSTI IN SEVEDA OBILO DOBRE VOLJE.V bistvu za lahkotnejši in samozavestnejši korak.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Januar je čas za nove začetke in zato sem vsem vam kateri bi si želeli preoblikovati svoje telo pripravila akcijo. PREOBLIKOVANJE TELESA S KAVITACIJO, RADIOFREKVENCO IN LIMFNO DRENAŽO. Na brezplačen posvet in pregled se lahko naročite na; 040-615-943 na voljo sem vam tudi v sporočilih.

facebook.com

Malo je praznikov, ki ti sežejo do srca in duše, ki jih zaznamuje nek notranji nemir, pričakovanje nečesa lepega pravljičnega. Praznikov, ko postanemo zopet ljudje, ko si podamo roke, voščimo vse najlepše, želimo sreče, zdravja in družinske topline. Obilo vsega v letu 2018!

facebook.com

So poti, ki vodijo v nove kraje, so poti na katerih se marsikaj doživi, so poti, ki vodijo v nova spoznanja in so poti, ki vodijo v srca ljudi. VESEL IN MIREN BOŽIČ!🎄🙂

facebook.com

[NOVOST] Naš salon je bogatejši za storitev BREZIGLIČNA MEZOTERAPIJA 🔝 Breziglična mezoterapija je neboleča in neinvazivna terapija, ki s tehniko vbrizgavanja aktivnih snovi vpliva na globlji sloj kože. S posebnimi električnimi impulzi omogoča prepustnost celične membrane, zato ta terapija pomaga pri zmanjševanju por, liftingu in izboljšuje cirkulacijo kože.

facebook.com

Mi že pridno razvajamo naše stranke na to četrtkovo dopoldne 😊 Če se želite tudi vi prepustiti negi vašega obraza ali telesa, masaži, depilaciji ... si rezervirajte svoj termin na ☎️ 040/615-943 ali 📩 pedikura.edita@gmail.com ali pa nam pišite na zasebno sporočilo.

facebook.com

[AKCIJA] Se želite znebiti odvečnih dlačic? V mesecu NOVEMBRU vam po akcijski ceni nudimo lasersko odstranjevanje dlak, ki je najučinkovitejša neboleča metoda trajnega odstranjevanja neželenih dlak. Brčice ali brada: 20 € Cele noge + bikini: 90 € Pazduhe: 30 € Svoj termin si lahko rezervirate na ☎️ 040/615-943 ali 📩 pedikura.edita@gmail.com ali v zasebnem sporočilu.

facebook.com

🔝DIAMANTNI PILING OBRAZA z ultrazvokom, masažo in masko 45 min.🔝 Odlično pri težavah z hiperpigmentacijo, aknami, brazgotinami, nečisto kožo, gubicami, širokimi porami in kožo brez tonusa. Čas samo zase si lahko rezervirate na:pedikura.edita@gmail.com ali pa nas pokličete:040/615-943 ali pa na privat sporočilo.📩📞 🔝TOP PONUDBA MESECA OKTOBRA🔝

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

Privoščite si razvajanje DIAMANTNI PILING! Za vas sem pripravila ugodno ponudbo nege obraza z diamantnim pilingom; 45min./25.00EUR: Odlično pri težavah z hiperpigmentacijo, z nečisto kožo, širokimi porami, kožo brez tonusa in gubicami. Informacije na pedikura.edita@gmail.com ali 040/615-943.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Permanentni make up obroba ustnic 70€. Naročilo:040615943

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vabljene na parmanentni eyeliner ackija 100€ :) zgoraj in spodaj skupaj. NAROČILO:040615943

Timeline Photos
facebook.com

Quiz