Top Local Places

Glasbena šola Rogaška Slatina

Kidričeva ulica 26.a, Rogaska Slatina, Slovenia
School
advertisement

Description

ad

Dobrodošli v svetu glasbe! Dobrodošli v svetu glasbe!

Glasbena šola Rogaška Slatina je pričela delovati leta 1974, ima zaposlenih do 28 učiteljev, ki poučujejo do 300 učencev. V zadnjih desetih letih smo navezali stike tudi z glasbenimi šolami izven naših meja. Glasbeni pedagogi si prizadevamo, da bi skozi našo vzgojo, učencem postala glasba stalna življenjska potreba na čim višji kakovostni ravni, ne glede na ožjo stroko, ki jo bodo izbrali za poklic.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

In govorila je G L A S B A ... Klavirski recital Dejana Romiha, Glasbena šola Celje.

facebook.com

SRCE, UHO, OKO ... Izjemen večer za vse, ki smo bili priče dogodku, včeraj ob 19.00 v dvorani Glasbene šole Celje. Klavirski recital in fotografska razstava Dejana Romiha, dijaka 2. letnika umetniške gimnazije-smer glasba in 1. letnika Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije, ki je prve tone na klavirju začel spoznavati v Glasbeni šoli Rogaška Slatina, oddelek Podčetrtek, pri učiteljici Maji Desnici. Čestitke Dejanu, njegovemu učitelju Primožu Mavriču in Glasbeni šoli Celje za izjemen strokovni pristop in možnost nadaljnjega razvijanja mladega izjemno obetavnega glasbenika v naši regiji za kar smo iskreno hvaležni Glasbeni šoli Celje.

facebook.com

Dragi učenci, spoštovani starši, spoštovani učitelji, naj bo teden pred nami miren. Spomnimo se nam dragih oseb, ki jih žal ni več med nami. Ob lepem vremenu si naberimo moči, da se bomo odsankali v december, poln skrivnosti, lepih misli in se skupaj podali naproti novim glasbenim dogodivščinam.

facebook.com

Čestitamo učenki Lari Sodin, finalistki in prejemnici ZLATE PLAKETE na 1. mednarodnem tekmovanju OSKAR RIEDING. Za tekmovanje je učenko pripravila Inga Ulokina, mag. muz. ob klavirju je učenko spremljala Monja Gobec, mag. muz.

facebook.com

facebook.com

KONCERT HARMONIKARSKEGA ORKESTRA GLASBENE ŠOLE ROGAŠĶA SLATINA "Pozdrav jeseni, minuli petek, v Kristalni dvorani v Rogaški Slatini.

facebook.com

Koncert "Pozdrav jeseni" v izvedbi Orkestra harmonik Glasbene šole Rogaška Slatina, z dirigentom Romanom Drofenikom, navdušil poslušalce v Rogaški Slatini. Posebej so navdušili solisti Lara, Domen in Jakob.

facebook.com

Vljudno vabljeni na koncert Harmonikarskega orkestra Glasbene šole Rogaška Slatina!

facebook.com

Učitelja Inga Ulokina in Domen Hrastnik z učenci godalnega orkestra Glasbene šole Rogaška Slatina že uspešno vadita ...

facebook.com

Odlična mlada violistka, študentka Muzičke akademije v Zagrebu Dagmar Korbar je navdušila z igranjem viole. Ivan Božanič prav tako študent na akademiji v Zagrebu je odlično ob klavirju spremljal orkester.

facebook.com

Lovro Drofenik je odigral čustveno nabito romantično skladbo Labod in znjo pričaral čarobnost odmika stvarnosti. Čestitke Lovro Drofenik.

facebook.com

Nekdanja učenca Matija Drofenik in Lovro Drofenik kot solista z Zagrebškim komornim orkestrom zaključila Rokovo poletje. Čestitamo mladima umetnikoma in jima želimo veliko lepih trenutkov ob glasbi ter se veselimo še glasbenih srečanj ob violončelu in klavirju.Čestitke prof. Jelici Kuzmin, Dori Kuzmin in dirigentu, ki je odlično vodil odlični godalni komorni orkester. Hvala za čudovot dogodek vsem, ki ste ga oblikovali skupaj.

facebook.com

Recommended Before and After transformation