Top Local Places

Unikatni izdelki - Semper Unicum

Unec 66a, Rakek, Slovenia
Jewelry & Watches Store

Description

ad

Unikatni domači izdelki Ukvarjamo se z izdelavo unikatno in ročno izdelanega nakita. Pri tem uporabljamo različne tehnike in materiale, in sicer: papirnata tehnika, tehnika z žico, les in akrilne barve, izdelovanje medaljonov, vžiganje v les in izdelovanje nakita s padalsko vrvico Paracord. Nakit lahko izdelamo tudi po naročilu, zato so vaši predlogi in ideje za nakit dobrodošli. Izdelke vam lahko pošljemo tudi po pošti.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Izdelovanje nakita iz lesa je vedno zanimivo. Tokrat smo naredili dva prstana. Prvi je bolj abstrakten, drugi pa je preprost in enostaven. Kateri ti bolj pade v oči? :)

facebook.com

Ustvarjalno in uspešno novo leto 2017 vam želi Semper Unicum! :)

facebook.com

Novoletno praznovanje se vztrajno bliža, s tem pa prihajajo tudi mnoge dileme kakšen nakit nositi za tako svečano priložnost. Pri Semper Unicum smo v ta namen izdelali elegantni komplet - črna verižica in zapestnica z medeninastimi dodatki, s katerim boš zasijala v novo leto. Komplet lahko naročiš na: unikati.semper.unicum@gmail.com in v inbox ali na tel. št.: 064 111 127. Foto: Nina Žakelj, model: Neža Drobnič.

facebook.com

Timeline Photos

Pred kratkim smo dobili novoletno naročilo - dva kompleta paracord zapestnic in obeskov za ključe. Še malo in bo tole prikupno darilo za dve osebi odposlano v Kamnik. :) Če tudi ti želiš svoj komplet, ga lahko naročiš na: unikati.semper.unicum@gmail.com in v inbox ali na tel. št.: 064 111 127.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Danes in vse do sobote smo v Mercator centru v Postojni. Pridite kaj na obisk in si izberite nakit zase ali za svoje drage. Pa pohitite, ker nam nakita počasi že malo zmankuje ;)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

December je čas veselja, ljubezni, sreče in seveda OBDAROVANJ. :) Prav zato smo se pri Semper Unicum odločili, da vas, dragi moji zaljubljeni parčki, obdarimo kar s 3 privlačnimi NAGRADAMI. <3 Vse kar morate storiti je: - všečkati stran Semper Unicum, - objavo javno deliti, - skupaj s svojo polovico zapisati v komentar kateri par zapestnic vama je najbolj všeč. Ostale izdelke si lahko ogledate tukaj -> https://www.facebook.com/pg/semper.unicum/photos/?ref=page_internal Nagradna igra velja do nedelje, 18.12.2016 (do 18:00). Nagrajence bomo objavili še isti dan ob 20:00 uri.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Praznično vzdušje tudi pri nas! Ob nakupu choker ogrlice iz paracorda, dobiš GRATIS moško zapestnico za svojega dragega. Akcija velja samo do srede, 14. 12. 2016 (do 20. ure). :) #choker #ogrlica #nakit #paracord #semperunicum Naročila sprejemamo na: unikati.semper.unicum@gmail.com in v inbox. Lahko pa nas pokličete tudi na tel. št. 064 111 127 Foto: Nina Žakelj Modela: Neža Drobnič in Aljoša Siljanoski.

Timeline Photos
facebook.com

Izdelki iz padalske vrvice Paracord

Dolžina zapestnice: 23cm. Naročila sprejemamo na unikati.semper.unicum@gmail.com ali inbox. Lahko pa nas pokličete na telefonsko številko: 064 111 127. Foto: Nina Žakelj.

Izdelki iz padalske vrvice Paracord
facebook.com

Leseni izdelki

Leseni izdelki
facebook.com

Timeline Photos

Ne veš kaj kupiti svoji/emu dragi/dragemu za božično/novoletno darilo? Z lesenim obeskom, ki ima vžgan motiv puščic boš zadel/a v terno! :) Na voljo so še drugi motivi, ki si jih lahko ogledaš v galeriji Leseni izdelki. Naročila sprejemamo na: unikati.semper.unicum@gmail.com in v inbox. Lahko pa nas pokličete tudi na tel. št. 064 111 127 Foto: Nina Žakelj Model: Neža Drobnič.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tokrat vam podrobneje predstavljamo zapestnico z neskončnim vozlom. Neskončni vozel je eden izmed simbolov budizma. Predstavlja modrost in sočutje, kaže pot do razsvetljenja in varuje pred nevarnostjo. Zapestnice z neskončnim vozlom so na voljo v različnih barvah (glej galerijo Izdelki iz padalske vrvice Paracord). Naročila sprejemamo na: unikati.semper.unicum@gmail.com in v inbox. Lahko pa nas pokličete tudi na tel. št. 064 111 127. Model: Neža Drobnič Foto: Nina Žakelj.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

BLIZU Unikatni izdelki - Semper Unicum