Top Local Places

ZB za vrednote NOB Ptuj

Čučkova ulica 1, Ptuj, Slovenia
Non-Governmental Organization (NGO)
advertisement

Description

ad

Uradna stran Združenja borcev za vrednote Narodnoosvobodilnega boja Slovenije Ptuj.

Predsednica ZB za vrednote NOB Ptuj je Branka Bezeljak. Zveza združenj borcev za vrednote NOB Slovenije (s kratico ZZB NOB Slovenije, ali organizacija ZB Slovenije) je ena najštevilčnejših civilnodružbenih organizacij v Sloveniji. Organizirana je na celotnem ozemlju države, njena organizacijska struktura pa je prilagojena tako, da »pokriva« vse enote ozemeljske organiziranosti ljudi.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ČESTITKA OB DNEVU ŽENSK Pravica je edini svetilnik, ki naj orientira razbito ladjo človeštva iz divjih valov nasilij, krivic in obupov. (Srečko Kosovel)

facebook.com

Iz objave Ptuj skozi zgodovino.

facebook.com

Spominska slovesnost v nedeljo, 4. 2. 2018, ob 14.uri v GorišniciSspominsko obeležje pri Toplakovi domačiji v Gorišnici, kjer so padli štirje partizani,

facebook.com

ZVEZA ZDRUŽENJ BORCEV ZA VREDNOTE NARODNOOSVOBODILNEGA BOJA SLOVENIJE Einspielerjeva 6, 1000 Ljubljana tel. 01 434 44 45 - fax: 01 434 41 17 Spoštovane članice in člani Združenj borcev za vrednote NOB, dragi bralci! Dovolite, da vam predstavimo našo revijo, ki jo izdaja ZZB za vrednote NOB Slovenije. Svobodna beseda je revija za domoljubna, socialna, gospodarska, politična, zgodovinska in kulturna vprašanja doma in po svetu. Ponuja tudi najširši in najcelovitejši pregled aktivnosti in delovanja celotne ZZB NOB Slovenije. Njena osnovna opredelitev je spoštovanje vrednot NOB. Revija prinaša zanimive teme: kolumni Jožeta Poglajna in dr. Martina Premka, komentar dr. Franceta Križaniča, novice, pogovore, pričevanja, reportaže in dogodke, rubrike V metežu zgodovine, Prejeli smo, Aktualni dogodki, Imeli smo ljudi,Sporočila ZZB NOB Slovenije, Rekli so, vabila na prireditve in nagradno križanko s privlačnimi knjižnimi nagradami. Vabimo vas, da se pridružite našim zadovoljnim bralcem in s tem pripomorete k ohranjanju spomina in vrednot NOB. Naročite revijo Svobodna beseda in bodite obveščeni. Ljubljana, januar 2018 Aljaž Verhovnik, generalni sekretar ********************************************************************************** Redna cena revije je 3 EUR. Trimesečna naročnina znaša 9 EUR, letna 36 EUR. Naročniki prejmejo revijo po pošti vsak zadnji petek v mesecu. Za brezplačni ogledni izvod pokličite 01 434 44 45. UGODNOST ZA NOVE NAROČNIKE do 31.3.2018 Letna naročnina 30 EUR, dve reviji prejmete brezplačno. je lahko tudi lepo darilo.

facebook.com

Na Osankarici, 6. januarja 2018

facebook.com

facebook.com

Pošiljam še zadnje napotke za sobotno slovesnost na Osankarici Prosim, da upoštevate uro odhoda. Odjavilo se je nekaj ljudi, tako da so dobili prostor tudi tisti, ki so se javili naknadno . Odhod iz Ormoža 7.15 Pobira Cvetkovci in Gorišnica. Na Ptuju je predviden odhod ob 7.30 do 7, 45. Ustavili bomo tudi na Bregu, če bo treba. Prispevek za prevoz 5 evrov na osebo. Lep pozdrav Branka

facebook.com

Organiziramo avtobusni prevoz iz Ormoža in Ptuja. Ure odhoda bomo sporočili 3. januarja.

facebook.com

Organiziramo avtobusni prevoz s Ptuja - pridružite se. Spominska slovesnost pri obeležju padlih partizanov Pohorskega bataljona, Trije žeblji, Osankarica 6.1.2018 Spominska slovesnost pri obeležju padlih partizanov Pohorskega bataljona bo v soboto, 6. januarja ob 11. uri. Organizator: Občina Slovenska Bistrica, ZB NOB Slovenska Bistrica Sporočite mi, na Branka Bezeljak

facebook.com

Spominska slovesnost pri obeležju padlih partizanov Pohorskega bataljona, Trije žeblji, Osankarica 6.1.2018 Spominska slovesnost pri obeležju padlih partizanov Pohorskega bataljona bo v soboto, 6. januarja ob 11. uri. Organizator: Občina Slovenska Bistrica, ZB NOB Slovenska Bistrica Sporočite mi, če naj organiziramo avtobus; koliko prijav lahko zberemo s skupnimi močmi ; tudi Ormož .

facebook.com

V A B I L O DRAŽGOŠE Osrednja slovesnost 61. prireditev Po stezah partizanske Jelovice ob 76-letnici dražgoške bitke bo pri spomeniku v Dražgošah v nedeljo, 14. januarja 2018, ob 12. uri slavnostni govor Lara Jankovič, dramska igralka in aktivistka kulturni program: Policijski orkester Komorni zbor Slovenskega prosvetnega društva Borovlje Operni pevci Tone Habjan, bariton, Rok Bavčar, bariton, Klemen Kelih, tenor, s harmonikarjem Nejcem Jemcem recitator Aljoša Ternovšek, dramski igralec Program bo vodila Damjana Peternelj. VABLJENI! Organizacijski komite za prireditve Po stezah partizanske Jelovice, predsednik generalmajor Ladislav Lipič Prihod z avtobusi v Dražgoše bo v nedeljo, 14. januarja 2018, mogoč do 11.30 ure.

facebook.com

Sestanek koordinacije veteranskih in domoljubnih organizacij v sredo, 29.11.2017 ob 18.00 uri na sedežu OZVVS Ptuj, Vičava 1, Ptuj. Za koordinatorja smo soglasno potrdili Vlad Žgeča in pripravili program sodelovanja v naslednjem letu.

facebook.com

Recommended Before and After transformation