Top Local Places

Euro-vrt Ptuj doo

Podvinci 79, Ptuj, Slovenia
Local Business
advertisement

Description

ad

Smo zasebno podjetje, 100% v družinski lasti. Poslujemo od leta 1997. Predelujemo vse vrste zelenjave. Zaposlenih od 9 do 15 ljudi. Smo zasebno podjetje, 100% v družinski lasti. Poslujemo od leta 1997. Naš osnovni program predstavlja predelavo zelenjave. Surovine, ki so predmet proizvodnega programa so večji del slovenskega izvora. Prednost pred večjimi sistemi vidimo predvsem v naši fleksibilnosti. saj se hitro prilagodimo raznim zahtevam kupcev.
Tržno smo usmerjeni na večje porabnike: trgovski sistemi, hoteli, restavracije, šole, vrtci, kopališča, smučišča, domovi starejših, delavske menze, razne prireditve, itd...
Blago dostavimo do kupca v dogovorjenem roku, ter v skladu z načeli HACCP sistema. V skladu z zahtevami HACCP imamo na razpolago vozila, ki so klimatsko opremljena.

Opening Hours

ponedeljek
07:00 - 15:00
torek
07:00 - 15:00
sreda
07:00 - 15:00
četrtek
07:00 - 15:00
petek
07:00 - 15:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Regrad ? Mogoče radič ? Jaa... To sta solati, ki sta trenutno aktualni. Dodati moras le kakšno kapljico ali dve najboljšega100% bučnega olja, ki ga najdete v vseh Perutninskih trgovinah po Sloveniji. No le probaj... In okusi OKUS NARAVE !

facebook.com

AKCIJA v vseh trgovinah Tuš ! Štajersko kislo zelje... Okusite OKUS NARAVE !

facebook.com

Kolektiv podjetja Euro-vrt Ptuj d.o.o. Vam želi lep in miren božič.

facebook.com

Iščemo resnega moškega z izpitom B kategorije za razvoz robe po Sloveniji. Vikendi so dela prosti. Za več informacij pokličite 02 780 11 90

facebook.com

Rdeče zelje v kisu... Tako se imenuje artikel, ki je pol vitaminov in katerega imajo v ponudbi res najboljše restavracije in hoteli, ki želijo gostom ponudit nekaj več čez celo leto... Okusite OKUS NARAVE !

facebook.com

Za vse tiste, ki želite okusiti res pristen OKUS NARAVE smo v sodelovanju z podjetjem VILA NATURA D.O.O. pripravili popolnoma BIO RDEČO PESO. To pomeni, da so tudi vse seatavine kot so kis, sladkor in ostale začimbe popolnoma BIO. Za vsa nadaljna vprašanja in možen nakup se obrnite na podjetje VILA NATURA D.O.O. BIO rdeča pesa je pakirana v kozarcih 360g, 690g in 2450g.

facebook.com

Danes v Mercator reviji, kar štirje naši proizvodi ;) ... Mogoče se sprašujete kako štirje ? Ja tudi rdeča pesa kmetije Burger je naš proizvod 🍅🍆🍈🍋 Pojdite v Mercator ter na polici RADI IMAMO DOMAČE poiščite naše izdelke in uživajte v OKUSU NARAVE ;)

facebook.com

Iščemo resnega in delovnega moškega za razvoz robe po Sloveniji z izpitom B kategorije... Možna hitra pogodba za nedoločen čas. Za več informacij smo na voljo preko fb-ja na privat sporočila in na telefonsko številko 02 780 11 90. Lep pozdrav :)

facebook.com

Takole OKUS NARAVE najdete na vseh bolje založenih Mercatorjevih trgovinah ... Med njimi je tudi Mercator Ormož...

facebook.com

Rdeče zelje je zadnji čas, ko ljudje vedno želimo nekaj novega in raznolikega na krožniku nuja v vseh restavracijah in hotelih, kateri želijo svojim gostom ponudit nekaj več. Zraven same popestritve ponudbe hrane pa še gostom dodajo OKUS NARAVE !

facebook.com

Danes z vami v Mercator centu na Ptuju mična gospodična Cynthia. Najdete jo na oddelku z domačimi izdelki, kjer imate na voljo, da se sami prepričate kakšen je OKUS NARAVE in ga tudi vzamete s seboj v nakupovalni košarici 😉

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation