Top Local Places

Batega, local food shop

Obala 134, Portoroz, Slovenia
Specialty Grocery Store

Description

ad


Opening Hours

ponedeljek
08:30 - 12:30, 14:30 - 16:30
torek
08:30 - 12:30
sreda
08:30 - 12:30, 14:30 - 16:30
četrtek
08:30 - 12:30, 14:30 - 16:30
petek
08:30 - 12:30, 14:30 - 16:30
sobota
08:30 - 13:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ponovno na voljo: Metkin čemažev in regratov presni pesto. Za na kruh, med skuto, na pašto, na njoke. V kombinaciji s parmezanom ali brez. In ker je nam in vam tako zelooo všeč lešnikov namaz 20Chocolate, smo poskrbeli, da nam ga ne zmanjka. Možna degustacija v Batega, local food shop.

facebook.com

Upsss, skoraj smo vam pozabili povedati, da ga imamo. Tisti lešnikov namaz od 20Chocolate... 60% lešnikov, ekološki kakav in kokosov sladkor. Tako je, samo 3 sestavine. In kljub vsemu, ali pa ravno zaradi tega, naravnost fantastičen. Čutiš bogat okus lešnikov, pravi kakav in čisto malček sladkobe. Ne verjamete? Pridite, lahko ga poizkusite pri nas v Batega, local food shop Lucija.

facebook.com

Hvala Mimi iz RePro-drugače za unikatno piši briši s kredo tablo.

facebook.com

Izdelke kmetije Klepec najdete tudi pri nas v Bategi. Tsampo za otroške kašice ali okusen zajtrk, kosmiče, laneno seme, pa tudi odličen orehov namaz s surovim medom in ghee maslom. Pridite in pokukajte na naše police.

facebook.com

Nelipot ekipi se je pridružila Mladizhen. Dezodorantna krema brez sode bikarbone, s svežim vonjem zelenega jabolka in vanilije. Primerna tudi za najmlajše. In pa Masha. Maža, ki pomaga pri celjenju manjših ranic, srbečic, blažjih vnetij in še kaj - pomočjo surovega propolisa in organskega konopljinega olja. Na voljo v Batega, local food shop.

facebook.com

Vina Montis ponovno z nami. Eko malvazija Laura, eko refošk Laura, Čokoladno vino, refoškov liker Montinjanček, Amor liker - mandlji, žižole, nješpole, kaki in fige. Odlična izbira za darilo ali za lastni užitek!

facebook.com

Velikonočna sobota - sveže domače potičke, pince, kruh iz krušne peči in slastna domača čokolada različnih okusov. Vabljeni v Batega, local food shop. Želimo vam vesele praznike!

facebook.com

Sveža domača čokolada s sivko, kakijem, figo, oljko in z belim tartufom. Na policah tudi raznovrstni domači piškoti, energijske ploščice, vegi piškotki. V soboto pa tudi domača pinca in potica.

facebook.com

Ekola, dve novosti. Orehov namaz z ghee maslom in surovim medom ter tsampa. Namaz za na kruh, palačinke ali kar na žlico. Tsampa pa je tradicionalna jed tibetanskih menihov. Gre za praženo ječmenovo moko. Hitro pripravljena jed za malčke, aktivne športnike...Pripravi se z vročo vodo, mlekom ali čajem. Okus se lahko obogati s ščepcem soli, kakavom, medom, borovnicami, lešniki, mandlji, kokosom....

facebook.com

Tole domačo pašto pa dobite tudi pri nas v trgovini Batega v Luciji.

facebook.com

Novo v ponudbi:pšenični grisini z olivami. Ročno izdelani in brez konzervansov. Vabljeni v Batega, local food shop. V prihodnjih dneh na naših policah tudi novost v Sloveniji: tsampa - alternativa sladkim žitnim kašam za male in velike. Poznana tudi kot prva hitra jed na svetu. Jedli so jo tudi tibetanski menihi. Več o tem pa takoj, ko bo na polici. Aha, istočasno dobimo tudi orehov namaz iz kmetije s surovim medom in ghee maslom.

facebook.com

Teranov in refoškov sok. Vsak po svoje poseben, oba bogata z minerali in številnimi dobrimi učinkovinami na telo. Brez dodanih sladkorjev, povsem naravna in nefiltrirana. Vračata energijo in krepita imunski sistem. Oba na voljo v Batega, local food shop.

facebook.com

Quiz

BLIZU Batega, local food shop