Top Local Places

Akademija za prihodnost Piran - Portorož

Liminjanska 94c, Portoroz, Slovenia
Community Organization

Description

ad

Mreža kreativnih domačinov Piran–Portorož Akademija za prihodnost je kreativna skupnost in mreža posameznikov, ki si želijo aktivno sodelovati pri celostnem razvoju domačega kraja in širše.  

Akademija organizira različna srečanja, predavanja, seminarje, predstavitve uspešnih podjetnikov, delavnice, filmske in kavarniške večere, izobraževalne ekskurzije, športne, turistične in druge dogodke.

Dogodki in srečanja pokrivajo tematike kot so: turizem, kultura, podjetništvo, šport, informacijski sistemi, marketing, retorika in javno nastopanje, PR, motiviranje, vodenje projektov, intelektualna lastnina, možnosti financiranja in pridobivanje nepovratnih sredstev idr.

Na rednih srečanjih Centrifuga idej:

- iščemo ustrezne rešitve in predloge za reševanje posameznih lokalnih ali drugih problemov,
- oblikujemo skupine za izpeljavo rešitev,
- treniramo možgane,
- povečujemo kreativnost.

V sklopu Akademije razvijamo tudi ideje posameznih članov.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Zanimive priložnosti za mlade 😉

facebook.com

Bliža se 27. SOF - Slovenski oglaševalski festival, ki bo potekal 12. in 13. aprila v Portorožu. Mladi se lahko prijavite na tekmovanje mladih kreativcev, ki bo potekalo v parih. Prijavljeni udeleženci bodo imeli 24 ur časa, da s konceptom integrirane digitalne kampanje odgovorijo na razpisani brif partnerja pri tekmi in pokažejo, kako lahko moč digitalne tehnologije oziroma tehnološke evolucije kreativno nagovori cilje brifa. Zmagovalca bosta potovala na festival Cannes Lions 2018. Več informacij v spodnjem prispevku. Vabljeni v Portorož!

facebook.com

Razmišljate o lastnem podjetju? Imate kreativno idejo, pa ne veste kako naprej? Želite preveriti vaš podjetniški potencial? Udeležite se dvodnevnega intenzivnega usposabljanja Od kreativne ideje do zagona podjetja 19.3. in 20.3.2018 v Kopru! Več informacij > http://www.pgz-slo.si/wp-content/uploads/2018/03/Vabilo-Kp-Se.pdf

facebook.com

facebook.com

Vabljeni! 13. in 14.7.2017 v prečudovit Piran na pJAZZa festival :) ...od 21:00 do 24:00 :*

facebook.com

Timeline Photos

22. Slovenska marketinška konferenca - Marketing Feedforward Grand Hotel Bernardin, 30.-31.5.2017 http://www.smk.si

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Akademija za prihodnost Piran - Portorož's post

festINNO = regijska čezmejna platforma za predstavitev, povezovanje in snovanje širših podjetniških aktivnosti, stičišče povezovanja akademske sfere, gospodarstva, zainteresirane javnosti ter načrtovalcev politik podpore podjetništva http://festinno.fm-kp.si

Photos from Akademija za prihodnost Piran - Portorož's post
facebook.com

Večer družabnih iger

Vabljeni na prijetno druženje ob igranju družabnih iger, ki bo v soboto, 4. 2. 2017 ob 17.00 v Kavarni Lucija - Rezidenca Park Lucija. https://www.facebook.com/events/1305050516184888/

Večer družabnih iger
facebook.com

Večer družabnih iger

Vabimo vas na prijetno druženje ob igranju družabnih iger, ki bo v soboto, 4. 2. 2017 ob 17.00 v Kavarni Lucija - Rezidenca Park Lucija.

Večer družabnih iger
facebook.com

Quiz

BLIZU Akademija za prihodnost Piran - Portorož