Top Local Places

Fundacija Vrabček Upanja

Erjavčeva ulica 2, Nova Gorica, Slovenia
Nonprofit Organization

Description

ad

Zbiramo sredstva, ki se porabijo izključno za oddelek invalidne mladine v Stari Gori.  Smo izključno prostovoljna, neprofitna in nevladna organizacija. Svoj program financiramo izključno s sredstvi prejetih od donatorjev in sponzorjev. Družba Contall kot ustanoviteljica pa od vsakega izdanega računa za ta namen prispeva 1 euro.
Tako zbrana sredstva se porabijo izključno za nakup opreme in pripomočkov za oddelek invalidne mladine v Stari Gori.
Na oddelku se zdravijo in rehabilitirajo otroci z različnimi razvojnimi motnjami, mladostniki po poškodbah glave ter nevrološki bolniki po možganski kapi.
Naša velika želja in cilj pa je predvsem pripomoči k izpeljavi investicije v nov objekt oziroma v sodoben rehabilitacijski center, ki bi nadomestil prenatrpane in dotrajane montažne paviljone v katerih je delo in bivanje močno otežkočeno.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam namenili 0,5% dohodnine! Skupaj ste zbrali kar 900,59€! Vsem se iskreno zahvaljujemo!

facebook.com

Izžrebali smo glavno nagrado - polet z ultra lahkim letalom. Nagrado prejme g. Zoran! Čestitke! Prav tako smo izžrebali 50 tolažilnih nagrad - majice Fundacije Vrabček upanja. Nagrade prejmejo nagrajenci po pošti.

facebook.com

Podaljšujemo nagradno igro! Izmed vseh donatorjev bomo izžrebali prejemnika glavne nagrade - polet z ultra lahkim letalom!

facebook.com

Že nekaj let Fundacija Vrabček upanja, Občina Brda, Nogometni kluba Brda in Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda organizirajo dobrodelno druženje ob češnjah in nogometni žogi v Vipolžah. Vedno so prisotni ambasadorji Fundacije Vrabček upanja, uspešni slovenski in domači športniki, junaki Ene žlahtne štorije in številni drugi…Na prireditvi v Vipolžah sodelujejo tudi učenci Osnovne šole Dobrovo. Letos so dobrodelno akcijo zbiranja sredstev izvedli tudi v šoli in vrtcu. Otroke so želeli ozavestiti o pomenu dobrodelnosti in krepitvi sočutja do otrok, ki potrebujejo posebno pomoč. Otroke v vrtcu in učence so nagovorili s sloganom: »Mi, zdravi otroci, se odpovejmo sladkariji in dar poklonimo tistim, ki so pomoči potrebni.« Na pomladnem koncertu, ki je bil organiziran 7.6.2017 v Vili Vipolže so bili prisotni predstavnik Fundacije Vrabček upanja g. Vladimir Tinunin in predstavnica Bolnišnice za invalidno mladino v Stari gori ga. Gabrijela Kodre. Mladinski in otroški pevski zbor šole, solisti in orfova skupina so ustvarili nepozabno glasbeno doživetje. Na odru se je zvrstilo skoraj 100 nastopajočih. Ob prepolni dvorani obiskovalcev in dovršenem programu je bil pravi trenutek, da sta predstavnika Fundacije in Stare gore podelila šoli priznanje. Zlati Vrabček bo poslej krasil vitrino v šolski avli.

facebook.com

Osnovna šola Dobrovo je v sredo, 7.6., priredila Pomladni koncert z zborom in solisti. V okviru dogodka pa so nam – Fundaciji Vrabček upanja, predali donacijo v višini 1168€, katero so zbrali osnovnošolci in otroci z vrtca, za kar se jim iskreno zahvaljujmo!

facebook.com

facebook.com

Češnje, nogomet in pozitivna energija Za nami je tudi že 6. dobrodelno druženje ob češnjah in nogomenti žogi. Glavna junakinja prireditve pa je bila zagotovo najuspešnejša slovenska umetnostna kotalkarica in ambasadorka Fundacije Vrabček upanja Lucija Mlinarič. Vnovič se namreč bojuje s hudo boleznijo, a je med udeleženci širila neverjetno odločenost in pozitivno energijo ter voljo...

facebook.com

6. Dobrodelno druženje ob češnjah in nogometni žogi V nedeljo, 4.6., se ob 16.00 dobimo v Vili Vipolže!

facebook.com

Priprave na dogodek v polnem teku! Letošnja novost - srečelov! Vabljeni 4. junija v Vipolže!

facebook.com

Vabljeni na sedaj že 6. Dobrodelno druženje ob češnjah in nogometni žogi! Tako kot lani, se bo dogodek pričel v Vili Vipolže, po dobrodošlici gostov se preseli na nogometno igrišče Vipolže.

facebook.com

NAGRADNA IGRA Med vsemi, ki boste donirali na TRR fundacije št.: SI56 0475 0000 1565 243 (NKBM d.d.), bomo žrebali 50 nagrad. Žrebanje bo 21.6.2017, upoštevane bodo donacije prejete do vključno 19.6.2017. Hvala za prav vsak vaš prispevek!

facebook.com

Quiz

BLIZU Fundacija Vrabček Upanja