Top Local Places

Gibalna R-evolucija Nova Gorica

Sedejeva ulica 6, Nova Gorica, Slovenia
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Gibalna revolucija predstavlja preoblikovanje človeškega gibanja z uporabo različnih masažnih tehnik in vadbenih terapij. Verjamemo v stvaritev storitev, ki se razlikujejo od ostalih ponudnikov na področju fitnesa in zdravja. Naš cilj ni samo višanje standardov, ampak spreminjanje le teh. Ideja o Gibalni revoluciji se je rodila na podlagi potreb današnjega tempa življenja.

Unikaten sistem, katerega namen je zapolnjevanje praznin in reševanje problemov človeškega telesa, temelji na holističnem pogledu in obravnavi pri rehabilitaciji, funkcionalnem treningu, masaži, prehrani, oblikovanju telesa in dostopnosti. Verjamemo v specializirano obravnavo po dostopnih cenah.
RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

📣[ NOVO V GIBALNI REVOLUCIJI! ]📣 V letošnjo sezono štartamo s kar nekaj novostmi. Ena izmed njih je ta, da vam bo od sedaj v naših prostorih na voljo terapija z elektro stimulacijo, ter magnetnim valovanjem, s čimer nadgrajujemo naše storitve na področju rehabilitacije in preprečevanja poškodb. KAJ JE ELEKTROSTIMULACIJA? Je postopek, s katerim dosežemo delovanje mišic, brez da bi se mi sami bistveno premikali. Z električnimi tokovi majhnih vrednosti vplivamo na delovanje mišic, živcev, ki se krčijo – podobno kot pri telesni aktivnosti. Pri tem se izrablja maščoba in izboljšuje tonus kože; spodbudi lokalni metabolizem in izboljša krvni obtok. Elektrostimulacijo priporočamo pri: • ljudeh s poškodbami mišic in vezi, saj bistveno skrajša čas okrevanja, • za aktivno regeneracijo po vsaki športni aktivnosti, • za sproščanje po naporih, • za izboljšanje postave in posameznih delov telesa, • za nadomestitev treningov (ob neugodnih razmerah in ob poškodbah). KAJ JE MAGNETNA TERAPIJA Z magnetno terapijo vplivamo na celično membrano vseh naših celic. Le ta je zadolžena za prepustnost celice, saj dobro napeta celična membrana prepušča dovolj, kisika, hranilnih snovi in vode. Zaradi tega ima celica večjo možnost regeneracije in hitrejše obnove. Posledica tega je, da se med drugim izboljša splošno počutje. Priporoča se pri ljudeh z naslednjimi stanji: • raznih vnetjih • osteoporoza, • revmatski artritis • menstrualne težave • bolečine v pregibih udov • bolečine v križu • migrenski glavoboli • težave z tlakom • teniški komolec • smrčanje • stres • depresija • infekcijske poškodbe • okrevanje po poškodbah kosti in mehkih tkiv Za rezervacijo prostih terminov smo vam na voljo v inbox ali na 📞 030/688-913.

facebook.com

facebook.com

🔝[ ZAŽIVI ŽIVLJENJE BREZ BOLECIN !]🔝 Delavnica 🔥 STRAN Z BOLEČINO 🔥 Predstavljamo vam prvo delavnico tehnik miofascialnega sproščanja za lajšanje in odpravo bolečin v mišicah in mehkem tkivu. Spoznali boste enostavne veščine, tehnike in pripomočke samomasaže, s katerimi si boste lajšali ali odpravili bolečine, od doma, na delovnem mestu ali počitnicah. Zakaj ne bi sprejeli najboljšo odločitev tega poletja in investirali denar v svoje telo in zdravje? Mogoče se sprašujete ali je ta delavnica primerna za vas? Da, delavnica je primerna za vsakogar, ki se želi naučiti izvajanja samomasažnih tehnik miofascialnega sproščanja, brez potrebnega predznanja. Na delavnici se boste naučili, kako s pomočjo raznih samomasažnih tehnik ob pomoči masažne žogice ali ˝theracana˝ odpraviti zakrčenost v mišicah in mehkem tkivu, ter se spopasti z bolečinami v določenem delu telesa. Poseben poudarek bomo namenili odpravi bolečin v hrbtenici in ledvenem delu, saj se po naših izkušnjah s to težavo srečuje velik odstotek ljudi. Kakšni so učinki miofascialne masaže: - Mišična relaksacija - Zmanjšanje ali odprava bolečin - Zmanjšanje oteklin in izboljšanje regeneracije tkiva - Izboljšanje obsega gibanja sklepov - Zmanjševanje adhezivnega in brazgotinastega tkiva - Zmanjševanje učinkov stresa na gibalni sistem človeka KJE? V prostorih GIBALNE REVOLUCIJE v Novi Gorici, Sedejeva ulica 6, 5000 Nova Gorica. KDAJ? 15.7.2017 s pričetkom ob 10.00h. Pohiti s prijavo, saj so mesta zaradi kakovosti izvedbe omejena! Prijaviš še tako, da nas pokličeš na tel.št. 030/688-913 ali nam pišeš na email ali pa v inbox. Ker je to prva izmed serij delavnic, smo se odločili, da vam delavnico ponudimo po posebni AKCIJSKI ceni! Si pripravljen narediti nekaj zase in denar investirati v svoje zdravje? Tvoja investicija znaša 79.90€, namesto 110€! Cena vključuje: - Samomasažno žogico - Majico ˝Gibalna revolucija˝ - Skripto opisov tehnik in prikaznim materialom - Prigrizek Delavnico bo vodil Denis Dokić, vodja GIBALNE REVOLUCIJE NOVA GORICA, osebni trener, terapevt, maser in prvi licencirani praktikant v Sloveniji po vzorcu mednarodnega koncepta Functional Patterns , ki je svoje znanje in izkušnje miofascialnih tehnik pridobil v Londonu.

facebook.com

💥[KAJ POVZROČA BOLEČINE V VRATU IN KAKO TO LAHKO ODPRAVIMO]💥 Trapezius je zadolžen za lateralno rotacijo⤴️, elevacijo⬆️ in retrakcijo➡️⬅️ lopatice. Prav tako sodeluje pri iztegu in lateralnem upogibu vratu. Preobremenjena vlakna trapeza lahko spremlja bolečina v zgornjem delu hrbta, vratu ali ramenih. Poleg tega pa zaradi lege in preobremenjenosti te mišice trpimo za glavoboli.🤕 Obstaja kar nekaj načinov kako si lahko sami pomagamo pri odpravljanju zakrčenosti v tem predelu in to kar s pomočjo žogice ali posebnega masažnega pripomočka ˝theracana˝.😇 V kolikor se želite naučiti sprostiti napetost v tem predelu, imate na voljo odlično priložnost, saj v kratkem prirejamo delavnico, kjer se boste lahko naučili tehnik in postopkov za odpravo bolečin, ne samo v trapezu, ampak kar po celotnem telesu -> https://www.facebook.com/events/116783052267648/?acontext=%7B%22source%22%3A5%2C%22page_id_source%22%3A1824576277762557%2C%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22main_list%22%2C%22extra_data%22%3A%22%7B%5C%22page_id%5C%22%3A1824576277762557%2C%5C%22tour_id%5C%22%3Anull%7D%22%7D]%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Predstavljamo vam prvo delavnico tehnik miofascialnega sproščanja za lajšanje in odpravo bolečin v mišicah in mehkem tkivu. Spoznali boste enostavne veščine, tehnike in pripomočke samomasaže, s katerimi si boste lajšali ali odpravili bolečine, od doma, na delovnem mestu ali počitnicah. Zakaj ne bi sprejeli najboljšo odločitev tega poletja in investirali denar v svoje telo in zdravje? Mogoče se sprašujete ali je ta delavnica primerna za vas? Da, delavnica je primerna za vsakogar, ki se želi naučiti izvajanja samomasažnih tehnik miofascialnega sproščanja, brez potrebnega predznanja. Na delavnici se boste naučili, kako s pomočjo raznih samomasažnih tehnik ob pomoči masažne žogice ali ˝theracana˝ odpraviti zakrčenost v mišicah in mehkem tkivu, ter se spopasti z bolečinami v določenem delu telesa. Poseben poudarek bomo namenili odpravi bolečin v hrbtenici in ledvenem delu, saj se po naših izkušnjah s to težavo srečuje velik odstotek ljudi. Kakšni so učinki miofascialne masaže: - Mišična relaksacija - Zmanjšanje ali odprava bolečin - Zmanjšanje oteklin in izboljšanje regeneracije tkiva - Izboljšanje obsega gibanja sklepov - Zmanjševanje adhezivnega in brazgotinastega tkiva - Zmanjševanje učinkov stresa na gibalni sistem človeka KJE? V prostorih GIBALNE REVOLUCIJE v Novi Gorici, Sedejeva ulica 6, 5000 Nova Gorica. KDAJ? 15.7.2017 s pričetkom ob 10.00h. Pohiti s prijavo, saj so mesta zaradi kakovosti izvedbe omejena! Prijaviš še tako, da nas pokličeš na tel.št. 030/688-913 ali nam pišeš na email ali pa v inbox. Ker je to prva izmed serij delavnic, smo se odločili, da vam delavnico ponudimo po posebni AKCIJSKI ceni! Si pripravljen narediti nekaj zase in denar investirati v svoje zdravje? Tvoja investicija znaša 79.90€, namesto 110€! Cena vključuje: - Samomasažno žogico - Majico ˝Gibalna revolucija˝ - Skripto opisov tehnik in prikaznim materialom - Prigrizek Delavnico bo vodil Denis Dokić, vodja GIBALNE REVOLUCIJE NOVA GORICA, osebni trener, terapevt, maser in prvi licencirani praktikant v Sloveniji po vzorcu mednarodnega koncepta Functional Patterns , ki je svoje znanje in izkušnje miofascialnih tehnik pridobil v Londonu.

facebook.com

🔝 [ 5 RAZLOGOV ZAKAJ NA BIOMEHANIČNI TRENING TUDI KOT PROFESIONALNI ŠPORTNIK! ] Pred nami je obdobje začetka priprav na novo tekmovalno sezono v različnih športih. Te zanima kako lahko z biomehaničnim treningom pripraviš svoje telo na nove napore in pri tem minimaliziraš možnosti za poškodbe? Potem beri dalje. Če analiziramo gibanje v večini športov, potem ne potrebujemo veliko časa, da ugotovimo, da le to poteka v več smereh. Zato je pomembno, da trenažni proces vsebuje elemente gibanja v vseh treh ravninah človeškega telesa in obvladovanje ustrezne strukturne integracije skozi gibanje. Te ravnine so: - Sagitalna ravnina, gibanje naprej-nazaj (počep, upogib komolca, izpadni korak,itd.). Najmanj zahtevno gibanje. - Frontalna ravnina, gibanje vstran levo – vstran desno (izpadni korak vstran, lateralni upogib trupa, itd.). Srednje zahtevno gibanje. - Transverzalna ravnina, rotacijsko gibanje (udarec pri golfu, met žoge, itd). Težje zahtevno gibanje. Večina trenažnih procesov, tako v fitnesih kot v različnih funkcionalnih studiih, poudarja gibanje v sagitalni ravnini, malo ali nič pa svoje gibanje usmerja v transverzalno ravnino in s tem ne izkorišča potenciala človeškega telesa, ter ga tako izpostavlja tveganju raznih poškodb. Zakaj torej z Gibalno R-evolucijo in biomehaničnim treningom v novo sezono? 1. PORAVNAVA IN OPTMIZACIJA TELESNE DRŽE; temelj vsakega gibanja, statična predpriprava telesa na bolj zahtevna gibanja skozi uporabo miofascialnega sproščanja, statičnega raztezanja in korektivnih tehnik. 2. VEČ SMERNO GIBANJE; nadgrajevanje statične predpriprave in postopno vpeljevanje gibanja skozi vse tri ravnine gibanja s končnim poudarkom na transverzalni ravnini. 3. UPORABA NIHALNE SILE IN RITMIČNO GIBANJE; osnovno človeško gibanje (hoja, tek,…) vsebuje enega največjih stimulatorjev na propriocepcijo našega živčnega sistema, ritmično delovanje telesa skozi lokomotivno gibanje. 4. KVALITETA PRED KVANTITETO; držimo se načela, da je bolje v uri treninga narediti 3 popolne ponovitve kot 300 nepopolnih. 5. UPOŠTEVANJE NOVE ANATOMIJE IN ˝TENSEGRITY˝ KONCEPTA; na telo gledamo kot na celoto in ne kot na posamezen del. Naši treningi niso sestavljeni in razdeljeni na spodnji/zgornji del, prsa/hrbet itd., ampak na vključevanje miofascialnih verig različnih gibalnih vzorcev skozi celotno telo. V kolikor te zanima kako v novo sezono vstopiti na povsem drugačen in nov način in pri tem svoje telo popeljati v nove dimenzije gibanja, potem nas kontaktiraj na ☎️ 030/688-913 ali nam ✍️ email in skupaj bomo oblikovali trenažni proces namenjen samo tebi in tvojim potrebam. 😊 Gibalna R-evolucija Nova Gorica Gibalna R-evolucija

facebook.com

[ NORO!🙊] Nekaj odzivov zadovoljnih strank! ☺ Termini masažnih terapij se že pridno polnijo, zato si tudi ti zagotovi svoj prosti termin v naslednjem tednu. 😊 Za rezervacijo termina smo vam na voljo na ☎️ 030/688-913, inbox ali email. Hvala, ker ste, z vami postajamo vedno boljši.😊

facebook.com

Ste kdaj pomislili, kako se počutite, ko vas nekdo prisili narediti nekaj kar vam ni všeč? Gibalna R-evolucija Nova Gorica Gibalna R-evolucija

facebook.com

LAST MINUTE !!! 🔥 Danes ob 17.30h prost termin za masažo. 💆 #checkyourselfbeforeyouwreckyourself

facebook.com

🔥 NE ZAMUDITE !!! 🔥 Še nekaj prostih terminov masažne terapije v prihajajočem tednu. Zagotovite si brezskrbne in predvsem aktivnosti brez bolečin v poletnih dneh.🙂 Za rezervacije smo vam na voljo na 📞 030/688-913, email ali inbox.😊 Stisni "LIKE" in "SHARE" in tako še nekomu omogoči brezskrbne počitnice. 😉

facebook.com

Quiz

BLIZU Gibalna R-evolucija Nova Gorica