Top Local Places

Sitarita

Bevkov trg 6, Nova Gorica, Slovenia
Grocery Store

Description

ad

Butik kruha in peciva Je...
SAMOSVOJA
Sitarita vse dobre navade spreminja v razvade. Zanjo je Dobro jutro, iskren pozdrav mladim očem vseh starosti. Sitarita zajtrkuje bogato, zanjo je vonj po sveže pečenem kruhu, pravih francoskih rogljičkih in izbranem dunajskem pecivu, nežni kavi ali poživljajočem čaju, obet dneva, ko je mogoče vse. Ko vam Sitarita vošči Dober dan, vas za nove dnevne uspehe okrepča z bogatimi sendviči, hišnimi juhami, pisanimi solatami in svežimi sadnimi sokovi. Ko vam zaželi Lahko noč, vam za popotnico na vaših nočnih stezah, ponudi vrhunske sladice in priboljške, vam privošči vsekakršne nočne sladkosti in skrivnosti ter srečno pot v deželo kjer je mogoče vse.    

Je...
ELEGANTNA
Njena podoba je zrcalo njene osebnosti. Sitarita sebi in svetu vsak dan vošči Vse najboljše. Navdihuje jo umetnost, ki časti lepoto, kjer sta združeni moč in milina. Za navdih je hvaležna Tamari de Lempicki, kraljici ArtDecoa, slikarki časa, ko je svet verjel, da je mogoče vse.

In je...
PREVZETNA
Njena lepota in privlačnost izvirata iz predanosti uživanja življenja in prav malo ji je mar za njeno všečnost. Sitarita je obetajoče spogledljiva z vsemi mladimi očmi, ki v svet zrejo v prepričanju, da je mogoče vse.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vabljeni na juhico BROKOLI CVETAČA

facebook.com

Porova juha 🌿

facebook.com

Lepo vabljeni na joto danes 🌞

facebook.com

Vabljeni na ZELENJAVNO juho

facebook.com

‼️ Današnja nagrajenka je ga. Beti Foniqi! Čestitamo!! ❤️

facebook.com

Danes GRAHOVA JUHA za malico

facebook.com

‼️ N A G R A J U J E M O ‼️ V komentar prilepite ❤️ in delite našo objavo, lahko ste izžrebani in podarimo vam osvežilen smoothie. Nagrajenec bo objavljen ta torek!❤️

facebook.com

Fižolova juha v soboto😊

facebook.com

Danes korenčkova juha👌

facebook.com

‼️ Današnja nagrajenka je Helena Gorkič! Čestitamo!!! ❤️

facebook.com

Koruzna juhica danes za kosilo😊👌

facebook.com

Ješprenova juha za kosilo danes😊

facebook.com

Quiz

BLIZU Sitarita