Top Local Places

Fit Life Studio

Cesta na okroglo 1a, Naklo, Slovenia
Health/Beauty
advertisement

Description

ad

Studio za skupinsko vadbo in osebno trenerstvo STUDIO za individualno in skupinsko vadbo v majhnih skupinah.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Na Barre vadbi se nam lahko pridružite tudi na Gorenjskem v Kranju in Naklem. 😁 Tudi na teh lokacijah zaradi povpraševanja dodajamo nove termine, v Naklem pa dobimo tudi dodatne baletne drogove. 😊❤ NAKLO: ponedeljek in petek ob 20:00 torek ob 18:00 KRANJ sreda in petek ob 19:00

facebook.com

Našo strokovnost potrjuje tudi pojekt Varuh zdravja, pri katerem sodelujemo z zavarovalnico Vzajemna. Z Anita Derlink in Nives Oresnik lahko trenirate tudi od doma, ter z redno 15 minutno vadbo izboljšate svoje zdravje. :)

facebook.com

V decembru vam podarjamo 5% popusta na trimesečno karto za vadbo v studiu v Naklem. :) (velja tudi, za vse, ki jim karta velja do januarja, pa bi si že v decembru želele zagotoviti ekskluzivno ceno trimesečne vadnine.)

facebook.com

Po rednem urniku migamo še do 21. 12., potem pa urnik prilagodimo praznikom. :) Na lokacijah boste obveščeni o poteku vadb v decembru, v primeru, da so še kakšna dodatna vprašanja pa se lahko obrnete na naš mail: info.fitlifestudio@gmail.com

facebook.com

V torek na druženje po vadbi pred prazniki, vabimo našo skupino vadečih v Žabnici. Zelo bomo vesele, če si boste po vadbi vzele čas za kratko druženje. Se vidimo v torek 12.12. ob 20:00.

facebook.com

Danes se dobimo na skupinskih vadbah zvecer ob 19ih in 20ih, ob 21ih pa nadaljujemo z druženjem. Lepo vabljene vse članice, da se po vadbi podružite z nami. :) Se vidimo.

facebook.com

Zeleni smutiji za dobro jutro. 😊💚

facebook.com

facebook.com

Danes je četrtek in ob četrtkih na vadbah v Naklem migate s Katro. Katra obožuje rolanje, kolesarjenje in je ljubiteljica narave. Šport vidi predvsem kot glavno orodje, ki vzpostavi ravnovesje z modernim sedečim in stresnim načinom življenja. Ker sama v službi večino časa sedi, želi posameznike vzpodbuditi h rednemu in zdravemu gibanju. Svojo vaditeljsko pot je začela z izpitom za turnokolesarsko vodnico, nadaljevala izobraževanje na Fitnes Zvezi Slovenije, veselje in zanimanje do zdrave prehrane se je začelo na domačem vrtu, ljubezen do Joge pa ob večerih doma, upamo pa, da ga bo kmalu delila tudi na vadbah z vadečimi.

facebook.com

Bliža se zadnji mesec v tem letu, mesec zabav in druženj, ki velikokrat vključujejo tudi veliko slastne a žal nezdrave hrane ter pijače. Prav ta veseli december pa nas pusti malce manj vesele, ko januarja ob pogledu na tehtnico ugotovimo, da je številka malce višja kot ponavadi. Kot idejo za zdrav prigrizek vam predstavljamo odlične čokoladne kroglice z bananami, ki vsebujejo le štiri sestavine, priprava pa je hitra in enostavna. Poleg tega kroglice ne vsebujejo rafiniranega sladkorja, laktoze in glutena ter so primerne za vegane. Za pripravo potrebujete: • 90g-100g ovsenih kosmičev • 1 večja zrela banana • 3 žlice javorjevega sirupa • 40g čokoladnih drobcev iz temne čokolade Čas priprave: 5 minut Porcija: približno 25 kroglic Priprava: Ovsene kosmiče, banano in javorjev sirup zmešajte v mešalniku (''blenderju''), na koncu dodajte še čokoladne drobce in oblikujte kroglice. Pladenj s kroglicami postavite v hladilnik za toliko časa, da postanejo bolj čvrste. Kroglice so tudi super ideja za hiter prigrizek pred/po treningu.

facebook.com

V petek 8. Decembra organiziramo sproščeno druženje pred zaključkom leta. Ob 21:00 (po zadnji skupinski vadbi) ste vsi člani, ki migate pri nas, vabljeni, da se nam pridružite. Namesto treninga bomo čas namenile razvajanju, saj za zadravje in zadovoljstvo potrebujemo tudi to. :) Vabljeni. :)

facebook.com

Dodali smo dodatne termine vadbe v Naklem: Četrtek ob 18:30 HIT Petek 18:00 Fitness boxing Na termine so potrebne predhodne prijave. Se vidimo.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Double or nothing :) Pilates and bootcamp on my schedule today... I hope i will be able to get up tomorrow 🙃 #workout #livelife #liveauthentic #getfit #pilates #bootcamp #summerbody #sweat #workoutclothes #salomon @salomon #shorts #train #stayfit #fitness #icandoit #muscles #fitgirls #besttrainer #abbs #noexcuses #ncvecspehca #poletjebokmaltle #moveyourbody

Double or nothing :) Pilates and bootcamp on my schedule today... I hope i will be able to get up tomorrow 🙃
#workout #livelife #liveauthentic #getfit #pilates #bootcamp #summerbody #sweat #workoutclothes #salomon @salomon #shorts #train #stayfit #fitness #icandoit #muscles #fitgirls #besttrainer #abbs #noexcuses #ncvecspehca #poletjebokmaltle #moveyourbody
@, instagram.com

Work for S T R O N G 💪🏼💦😬😄 #workout #morningsession #squats #legs #booty #workforfit #personaltrainer #myoffice #pravilnlajf

Work for S T R O N G 💪🏼💦😬😄
#workout #morningsession #squats #legs #booty #workforfit #personaltrainer #myoffice #pravilnlajf
@, instagram.com

Office for today.

Office for today.
@, instagram.com

Recommended Before and After transformation