Top Local Places

Trimoto :: rent

Noršinska ulica 2, Murska Sobota, Slovenia
Car Rental
advertisement

Description

ad

Trenutno, zaradi izrednih dogodkov,  ne obratujemo Najcenejša ponudba najema vozil v Pomurju. Bogata izbira osebnih vozil, kombiniranih vozil, motociklov in tovornih vozil. Najcenejša ponudba najema vozil v Pomurju. Bogata izbira osebnih vozil, kombiniranih vozil, motociklov in tovornih vozil.

Nudimo ugoden najem vozil od enega dneva naprej in z še ugodnejšo ponudbo dolgoročnega najema.

V ponudbi so vozila z bogato serijsko opremo, varnostnimi tehnologijami in prilagojeni za vsakega uporavnika-voznika.

Če potrbujete prevoz opreme, oseb ali pa prevoz za družinski izlet, si oglejte našo ponudbo na spletni strani www.trimoto-rent.si

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 17:00
torek
08:00 - 17:00
sreda
08:00 - 17:00
četrtek
08:00 - 17:00
petek
08:00 - 17:00
sobota
09:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dobro zaključili 2017, v pripravah za nova vozila in programe v 2018, z željami po 1.000! Vsem hvala za zaupanje in vse dobro v novem letu. Bodite zdravi, se spoštujte in imejte radi. Vaš Trimoto rent Murska Sobota

facebook.com

V primeru, da potujete čez praznike. Najemite kombi 8+1 pri Trimoto rent. Noršinska ulica 2, M. Sobota. Trimoto rent.

facebook.com

Trimoto rent - Prvo, zelo uspešno leto na novi lokaciji! Še vedno največja izbira vozil za najem. Asistenčna vozila, individualni najemi vozil. Prodajno servisni center Triumph motocikli Slovenija skupaj z Moto-oprema in De-For Denis Servis.

facebook.com

Največja izbira asistenčnih vozil za stranke vseh zavarovalnic in vozil za najem Pomurju. Trimoto rent v sklopu Moto centra na Noršinski ulici 2 v Murski Soboti. Preverite ponudbo na: www.trimoto-rent.si

facebook.com

facebook.com

Najem vozil za prevoz oseb in tovora. Nova lokacija Noršinska ulica 2, zraven OMV benzinske črpalke - AMD Štefan Kovač. POKLIČITE 041644630!

facebook.com

NOVO V MURSKI SOBOTI! Nova lokacija Trimoto v povezavi s Moto oprema in De-For moto servis. Noršinska ulica 2, M. Sobota.

facebook.com

Trimoto rent na novi lokaciji - Noršinska ulica 2. Z novimi vozili v voznem parku. Opel Astra ST Inovation in Ford Fiesta

facebook.com

Citroen C3 na testu. Izbor za 2017!

facebook.com

Photos from Trimoto :: rent's post

Spoštovane stranke in prijatelji! Preselili smo se na novo lokacijo Noršinska 2, AMD Štefan Kovač pri OMV benzinski črpalki. Nadomestna vozila, najem osebnih, kombi in tovornih vozil ter motornih koles Triumph! Vabljeni!

Photos from Trimoto :: rent's post
facebook.com

Timeline Photos

Trimoto rent obvešča, da so se v vozilu VW Sharan našli ključi. Mogoče jih kdo pogreša ali pozna koga, od katerega bi lahko bili. Javite naprej. Zadnji 3. najemniki jih ne pogrešajo.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Trimoto :: rent's post

Spet nekaj novega pri Trimoto rent. Velika ponudba vozil za najem oz. nadomestnih vozil za stranke vseh zavarovalnic. Če v primeru nesreče ali okvare vozila potrebujete nadomestno vozilo priporočajte Trimoto rent ali pokličite na 041644630. Ugodni posamični najemi osebnih vozil, potniških in tovornih kombijev. Posebna ugodnost v mesecu oktobru 2016. V primeru priporočila in najema nadomestnega vozila preko zavarovalnice, dobi najemnik en dodatni dan najema zastonj s strani Trimoto rent. POKLIČITE 041644630 ČE RABITE VOZILO ZA NAJEM! (P.S. na slikah niso vsa vozila iz naše ponudbe)

Photos from Trimoto :: rent's post
facebook.com

Recommended Before and After transformation