Top Local Places

Jezikovna šola ZNAM

Marof 23, Mirna Pec, Slovenia
Language School

Description

ad

Instrukcije anglescine za osnovno in srednjo solo. Individualno učenje splošne in poslovne angleščine prilagojeno potrebam in željam vsake stranke.  Ste že naveličani, da samo zaradi neznanja angleščine zamujate priložnosti in puščate denar na mizi?

Morda mislite, da niste dovolj nadarjeni ali pa da nimate dovolj časa za učenje?

Si želite znati angleščino, da jo boste suvereno uporabljali v tistih situacijah, ko vam lahko najbolj koristi?

Izberete lahko novo obliko spletnega učenja, pri kateri je poudarjen celosten pristop z edinstvenim programom, pripravljenim za vsako stranko posebej.  Vsak izmed nas se najhitreje uči na svoj način (ampak to se v klasični šoli redko upošteva).

Zato v individualnem programu upoštevamo:

- kaj hočete znati, kaj je za vas koristno,
- do kdaj  se želite naučiti,
- kdaj in kako pogosto se lahko učite, urnik po   meri,
- kako se najlažje učite, določimo slog učenja,
- kaj vas je do sedaj oviralo in kako to preseči.

Če vas zanima, kako bi tak program izgledal za vas osebno, me ahko pokličete na 051 615 212 in se dogovorimo za brezplačen strateški pogovor preko Skypa ali po telefonu.

Na vaše znanje za uspeh!


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NOVOST v Mirni Peči in v Ivančni Gorici je nastala na pobudo in željo staršev in najstnikov, ker se je šola že čisto zares začela. Pripravila sem UČENJE ANGLEŠČINE V MINI SKUPINAH. V Mirni Peči je organiziran tudi prevoz. Vedno pa dobijo otroci poleg spodbude in sistema za učenje razumljivo in enostavno razlago, vaje in pomoč za boljše znanje in ocene. Srečevali se bomo skozi celo leto, ker redno delo prinaša najboljše rezultate. Točen urnik je objavljen na spletni strani, prav tako prijavni obrazec. Skozi celo leto bo 33 srečanj, v treh semestrih po 11 srečanj. En semester stane 88,00 €. Za vse podrobnejše informacije kliknite na www.jezikovnasolaznam.si. Lahko pa me seveda pokličite na 051 615 212 in odgovorila vam bom na vsa vprašanja. Kar pogumno, preden se vsa mesta v skupini zapolnijo.

facebook.com

Prisluhnila sem želja in potrebam staršev in otrok ter pripravila novost v Mirni Peči in Ivančni Gorici: učenje angleščine skozi celo leto. Otroci in najstniki se radi učijo v majhni skupini, preverjeno. Hkrati na ta način lahko hitreje napredujejo pri učenju in jaz se vsakemu posebej lahko posvetim, da res razume snov, ob spodbudi rešuje vaje in se uči novo besedišče. Prevoz je organiziran, urnik prilagojen šolskemu urniku, cena polovična glede na individualne ure inštrukcij, odločitev pa je še vedno vaša. Kako lahko takšno učenje koristi vašemu otroku, si preberite na www.jezikovnasolaznam.si. Za vse dodatne informacije pa kar pokličite 051 615 212.

facebook.com

Jupiii, vračam se na Pajčno z jezikovno delavnico za otroke, ki so končali 4. ali 5. razred. Komaj čakam, da v ponedeljek začnemo. Na izvedenih delavnicah smo se v preteklih tednih imeli res lepo, veliko smo doživeli in se še več naučili. p.s.: Če si tudi za svojega otroka želiš, da v 5 dneh napreduje pri angleščini in se zabava, pohiti s prijavo, ker imam samo še dve mesti. Klikni na www.JezikovnaSolaZnam.si.

facebook.com

Zaradi izjemno pozitivnega odziva in zadovoljstva vseh otrok, ki so letos že bili na delavnicah angleščine, sta na voljo še dva termina. Od 31. 7. do 4. 8. v Mirni Peči za najmlajše, ki so končali 1., 2. ali 3. razred. Od 7. do 11. 8. na Pajčni za otroke, ki so končali 4. ali 5. razred. V skupini je samo 6 otrok. Vse podrobnosti na www.JezikovnaSolaZnam.si ali pa beri naprej. Vsak dan pridem po otroke in jih popoldne pripeljem domov, skupaj malicamo in gremo na kosilo, se učimo, veselimo in se skupaj odpravimo na jahanje, plavanje in ogled gasilskega doma, Poleg tega otroke pocrkljam še z manjšimi presenečenji, da je vsak dan pester in zanimiv. Angleščina tako postane izredno priljubljena. Cel teden tako ob vseh zabavnih, poučnih in športnih dejavnostih napredujejo pri znanju angleščine. Poleg tega otroci spoznavajo, kako si lažje in hitreje zapomnijo nove besede in strukture, kako se bolj učinkovito učijo, da bo več veselja in boljše ocene tudi v jeseni. Če želiš svojemu otroku zagoviti mesto na poletni delavnici, klikni na www.JezikovnaSolaZnam.si in pošlji povpraševanje. Cena je 130,00 €. :) Kdor prvi pride, prvi zna, imam samo še 3 prosta mesta v vsaki skupini.

facebook.com

Poletne delavnice angleščine v sliki in kar brez besed, ker nasmejani obrazi otrok največ povedo. Uživamo, raziskujemo in se učimo ob igri in zabavi. p.s.: Lahko ujameš še zadnja prosta mesta za svojega otroka in ga vpišeš na delavnico, ki bo od 31. 7. do 4. 8. za otroke, ki so končali 1., 2, ali 3. razred. Za otroke, ki so končali 4. ali 5. razred pa bo delavnica na Pajčni. Vse podrobne informacije na www.JezikovnaSolaZnam.si.

facebook.com

Zadovoljni obrazi otrok največ povedo o tem, kakšne so poletne delavnice angleščine z mano v Jezikovni šoli Znam. :) Vsi srečni. :) p.s. Če vam je žal, da svojega otroka še niste vpisali, lahko ujamete še zadnja prosta mesta za termin od 31. 7. do 4. 8. za najmlajše otroke (od 7 do 9 let) v Mirni Peči. Zaradi velikega zanimanja pa bo ena delavnica za otroke, ki so končali 4. ali 5. razred tudi na Pajčni od 7. do 11. 8. Vse podrobnosti o programu in prijavi pa na www.jezikovnasolaznam.si.

facebook.com

Komaj čakamo začetek poletnih delavnic angleščine. Če si želiš, da se tudi tvoj otrok navduši nad angleščino in izboljša svoje znanje, ga prijavi na teden zabavnih in poučnih dejavnosti, prepletenih z angleščino. Vsebina je prilagojena starosti in predznanju otrok za čim večji napredek. Nobenih skrbi nimaš s prevozom, ker otroka odpeljemo in pripeljemo domov, prav tako poskrbimo za kosilo in malico. Samo še dve prosti mesti v vsaki skupini. Vse podrobnosti in prijave na www.JezikovnaSolaZnam.si.

facebook.com

Si želiš, da se tudi tvoj otrok poleti nauči angleščino, namesto da jo pozabi? Prijavi ga na teden zabavnih in poučnih dejavnosti v angleščini v Mirni Peči. Organiziran prevoz in prehrana, da si tudi ti brez skrbi. Zabava in družba vrstnikov je recept za uspeh pri angleščini. Več si preberi na http://jezikovnasolaznam.si

facebook.com

Timeline Photos

Vsem, ki ste že sneli knjižico 7 idej, kako do boljše ocene pri angleščini, se opravičujem, ker je v naslovu prišlo do napake. Ste jo že našli, mar ne? Nekateri ste me tudi že opozorili - zelo diskretno ste mi napisali sporočilo, hvala :) Napišite mi v sporočilu na FB strani, kako bi bil točen naslov e-knjižice. Pod objavo pa napišite: Sodelujem ali že vem ali kaj podobnega. Prosim, ne razkrijte še drugim rešitve, ker jim potem vzamete možnost sodelovanja. Še namig: koliko sklopov idej je? Nagrada pa je: intenzivno učenje angleščine preko Skypa ali v živo - 2 uri (velja za vse stopnje, najstnike ali odrasle). Če boste izžrebani, pa ne potrebujete znanja, lahko podarite bon komu drugemu. :) tinyurl.com/jezikovnasolaznam Aha, žrebanje bo v ponedeljek, 1. februarja 2016.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Preverite in izkoristite 7 idej, kako do boljšega znanja in višje ocene pri angleščini. E-priročnik s konkretnimi idejami in nasveti o učenju za najstnike in njihove starše. Bodite med prvimi 100, ki si ga lahko brezplačno snamete na povezavi: tinyurl.com/jezikovnasolaznam

Timeline Photos
facebook.com

Razgled na zimsko idilo iz kuhinje, ker ravno pišem svoje cilje za 2016. Zakaj ne pišem želja? Ker želja ponavadi ostane želja, pri cilju pa aktiviram vse svoje moči, da jih uresničim. Če je med vašimi željami za novo leto boljše znanje angleščine, odločeni ste pa, da tokrat to res dosežete ... imate odlično priložnost, da hkrati tudi prihranite. Individuvalno delo z mano je intenzivno in zato tako učinkovito. Za vse 3 dodatne bonuse in podrobnosti me pokličite na 051 615 212. Samo dve mesti s 50 % popusta odpiram za tri dni oz. do zasedenosti, kar bo prej. :)

facebook.com

Quiz