Top Local Places

Milano bar

Ruprova ulica 2, Miklavz na Dravskem Polju, Slovenia
Pub

Description

ad

Si želiš le v miru popiti svojo jutranjo kavo ali posedeti ob večeru na pijački s prijatelji?! Obišči nas in ne bo ti žal!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Iščemo dekle za strežbo 💁🏼‍♀️ 070 641 930

facebook.com

Želiš petkov večer preživeti malo drugače? Se želiš nasmejati od srca? No potem se jutri, v petek, 16.2.2018, ob 20.uri, podružimo s stand up komikom Sašo. Vstopine ni!

facebook.com

Tega ne smes zamuditi 😀😉

facebook.com

Ajka isce nov dom. Če ves za koga,ki ji lahko ponudi topel dom,prosim,da se za vec informacij obrnes kar na nas. Je res cartljiva in prijazna psicka. Prosim,ce objavo delite naprej.

facebook.com

Le nekaj ur nas se loci do zmage,zato se vidimo ob 20.uri na hladnem pivu in brezplacnih cevapcih!! Vijolicna oblacila dobrodosla!

facebook.com

V torek bomo skupaj,na platnu pogledali tekmo NK Maribor: Sevilla FC. Seveda bo pivo primerno ohlajeno in po akcijskih cenah. Da pa ne bo lakote bomo brezplacno postregli cevapcice!!🍺🍻

facebook.com

Priprave ze potekajo 😉

facebook.com

Le ena noc nas se loci do praznovanja 1.rojstnega dne. Danes pocivamo jutri pa zacnemo ze ob 15.uri s pivom (tocen Staropramen) le za 1eur. Za dobro razpolozenje bo poskrbel DJ, za spocite oci pa micna hostesa. Nikar ne zamudi dogodka o katerem se bo se dolgo govorilo (namrec spomin bo verjetno izbrisan in bo potrebno obnoviti kaksno urco v noci) 😃😃 Se vidimo druscina!!

facebook.com

V soboto, 2.9. praznujem svoj 1. rojstni dan. Kot se za male spodobi, začnem že ob 15h! 😊 Za hrano in DJ je poskrbljeno, pri strezbi pa mi bosta pomagali mični gospodični!! Ti glej, da prides! 😊 Milano

facebook.com

V sredo si bomo na platnu ogledali nogometno tekmo, zraven pa bo seveda pasal hladen tocen Staropramen.

facebook.com

Natanko 1 leto nazaj smo odprli vrata prenovljenega Milana,zato danes nujno na deci,da nazdravimo 1.rojstnemu dnevu!

facebook.com

Divjeeee 😀

facebook.com

Quiz