Top Local Places

Zunanji Fitnes

Žlebe 2c, Medvode, Slovenia
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Prodaja fitnes naprav za fitnes na prostem! www.natura-fit.com Zdravje je naša največja vrednota, zdrav način življenja pa nujno potreben za njegovo ohranjanje.

Smo podjetje Actal.d.o.o., ki se ukvarja s prodajo fitnes naprav na prostem. Naši proizvodi odsevajo idejo preživljanja aktivnega časa v naravi, na svežem zraku in soncu. Ponujamo kvalitetno, moderno ter okolju prijazno opremo za zunanji fitnes.

S postavitvijo zunanjih fitnesov v okolje spodbujamo ljudi k zdravemu načinu življenja in telesni aktivnosti, ki ima številne pozitivne učinke na zdravje ljudi. Med drugim pripomore k izboljšanju telesne kondicije, pospešuje prekrvavitev in prebavo, povečuje koncentracijo kisika v telesu in zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni. Zunanji fitnes omogoča druženje, zabavo in telovadbo na enem mestu, vadba pa je dostopna, cenovno ugodna ter varna.

Nakup zunanjega fitnesa je prava poteza vseh tistih, ki v skrbi za zdravje prebivalcev, ki je zaradi modernega načina življenja vse bolj ogroženo (sedenje v službi, šoli in doma, premalo gibalnih aktivnosti na prostem, pomanjkanje časa), želite mestu dati pridih modernosti, spodbuditi razvoj družabnega življenja, ob tem pa prispevati nekaj k zdravju občanov.

Za  več informacij o našem podjetju, izdelkih in storitvah si poglejte našo spletno stran www.natura-fit.com in nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kako bodo izgledali naši novi športni parki po Sloveniji...

facebook.com

facebook.com

IZREDNA NOVICA !!! Si želite v vašem kraju zunanji fitnes? Sedaj Vam ga mi lahko brezplačno zagotovimo. Fundacija za Šport RS je odprla razpis za sofinanciranje za tovrstna športna orodja. Pišite vsem športnim društvom, občinam, turističnim društvom, športnim zavodom, šolam ali fizičnim osebam, ki so lastniki športnih objektov, da nas kontaktirajo in skupaj pristopimo k projektu. Razpis se zaključi s 22.1., torej samo še nekaj dni, pohitite in zunanji fitnes ujemite še to pomlad !

facebook.com

OS Jance

facebook.com

Otvoritev zunanjega fitnesa v Bohinju s gospodom županom in predstavnico šole zdravja

facebook.com

facebook.com

Top vaterpolist Andrija Prlainović je obiskal naš zunanji fitnes in pokazal zakaj je najboljši.

facebook.com

facebook.com

Novi oglasevalski Zunanji Fitnes v Mednem pri Ljubljani, ob eni od bolj prometnih cest (20.000 avtov povprecno v dnevu) v Sloveniji. Vec info o oglasevanju na PS.

facebook.com

{KAKOVOST NAŠIH NAPRAV} Kmalu bo minilo že 5 let od postavitve naših naprav zunanjega fitnesa Natura fit.

facebook.com

{BONOVEC PRI MEDVODAH} Kmalu bo minilo že 5 let od postavitve naših naprav v Nordijskem centru v Medvodah.

facebook.com

{ZUNANJI FITNES V SEČI PRI PORTOROŽU} Med vikendom, ko se odpravite na izlet na obalo si privoščite okusen sladoled, osvežilno pijačo in se sprehodite po obali do Seče. Tam lahko naredite še nekaj zase, za svoje zdravje na napravah zunanjega fitnesa Natura Fit.

facebook.com

Quiz

BLIZU Zunanji Fitnes

Slavkov Dom

Medvode, Slovenia
Local Business