Top Local Places

Smallprint Slovenija

Bizantova 4, Medvode, Slovenia
Arts/entertainment/nightlife

Description

ad

ROČNO IZDELANI OBESKI IZ ČISTEGA (.999) SREBRA Z UNIKATNIMI ODTISI Dobrodošli na naši uradni FB strani, kjer vam z veseljem predstavljam prvič v Sloveniji podjetje SMALLPRINT, ki vam omogoča ohraniti najpomembnejše tenutke vam najdražjih oseb v čistem (.999) srebru.

Tukaj boste izvedeli vse kar vam Smallprint podjetje ponuja...  o izdelkih, postopku naročanja in pa tudi o vseh novosti in dogodkih organiziranih s strani Smallprint podjetja.

Smallprint je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo unikatnega nakita iz čistega srebra.

V kolikor bi želeli ohraniti nepozabne spomine na majhne prstke, nogice, rokice, otroške prve besede ali risbice vam unikatno in ročno izdelamo v obeskih iz čistega srebra.

Če želite svoj unikatni obesek me prosim kontakirajte  ali obiščite. Lahko se dogovorimo tudi za obisk na vašem domu, kjer vam bomo pokazali naše izdelke in vam pokazali, kako boste lahko prstke vaših otrok od sedaj naprej vedno nosili s seboj :-).

KOTAKTNE INFORMACIJE
Spletna stran: http://www.smallprint.com
Telefon: 070/870-868
Naslov: Bizantova cesta 4, 1215 Medvode

Ustanovljeno: leta 2004 v Angliji
Ustanovljeno v SLO: September 2013

O IZDELKIH
Na voljo vam je široka izbira obeskov za verižice, zapestnice in ključe različnih velikosti in različnih oblik kot so srce, rožica, krog, pravokotnik, solzica,... , ter za ponosne očete manšetne gumbe v obliki kroga, kvadrata, ovala in srca.
Da pa boste lahko imeli vaše obeske stalno pri sebi pa imate na voljo tudi široko izbiro verižic in zapestnic, raličnih dolžin in modelov.


KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

VALENTINOVO!!!! Izkorisite 10% valentinov popust na vse obeske in razveselite svojo boljšo polovico z unikatnim, večnim spominom iz čistega srebra

Timeline Photos
facebook.com

Smallprint Slovenija's cover photo

Smallprint Slovenija's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

How cute!!! :) Če vam je zmanjkalo idej kaj si še lahko zapnete na charms zapestnico je tukaj super ideja: Izrezani odtisi rokic in nogic iz čistega srebra in ročno narejeni posebej za vas! Za več informacij pišite na brina.milic@smallprint.com

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

BLIZU Smallprint Slovenija

Rotary Club Medvode

Medvode, Slovenia
Non-profit organization