Top Local Places

SKY Center

Turnerjeva 41, Maribor, Slovenia
Medical Center

Description

ad

Medicinsko estetski center SKY, se nahaja na Turnerjevi 41 v Mariboru.
- Dermatologija
- Nevrologija
- Plastično - estetska kirurgija
- LPG & IPL Medicinsko - estetski center SKY.
- Dermatološka ambulanta
- Nevrološka ambulanta
- Oblikovanje telesa
- LPG & IPL
- Solne sobe

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 20:00
torek
08:00 - 20:00
sreda
08:00 - 20:00
četrtek
08:00 - 20:00
petek
08:00 - 20:00
sobota
08:00 - 13:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

🐝BeePeel by HEAVEN🐝 je zagotovo nega, ki jo vaša koža absolutno potrebuje ob zaključku poletja🐝🔝🔝🔝. Gre za intenzivno vlažilno nego, ki deluje kot piling, s katerim odpravimo vidne temne madeže, ki so na naši koži nastali kot posledica izpostavljenosti sončnim žarkom, spodbuja nastajanje kolagena in doseže, da bo naša koža ponovno sijoča, gladka in brez napak. Samo ob naročilu do konca tedna, vam 💫PODARIMO💫 kupon v vrednosti 10€💣, ki ga lahko unovčite za svoj BeePeel tretma😉💙.

🐝BeePeel by HEAVEN🐝 je zagotovo nega, ki jo vaša koža absolutno potrebuje ob zaključku poletja🐝🔝🔝🔝.
Gre za intenzivno vlažilno nego, ki deluje kot piling, s katerim odpravimo vidne temne madeže, ki so na naši koži nastali kot posledica izpostavljenosti sončnim žarkom, spodbuja nastajanje kolagena in doseže, da bo naša koža ponovno sijoča, gladka in brez napak.
Samo ob naročilu do konca tedna, vam            💫PODARIMO💫 kupon v vrednosti 10€💣, ki ga lahko unovčite za svoj BeePeel tretma😉💙.
facebook.com

Silver Bee Venom Maska je nepogrešljiv izdelek v vaši torbici tudi kadar ste na morju👜🌞👙🏝🐝👌. Tale revolucionarna organska krema deluje namreč zaradi vsebnosti ABEETOXIN-a na globoke izrazne linije in gube, ki pa zaradi kombinacije morske soli, sonca in vročine postanejo v poletnih mesecih še izrazitejše. Primerna je tako so občutljivo, suho in zrelo kožo in je absolutno No.1️⃣izdelek, ki ga zaradi intenzivnosti in moči delovanja vsekakor priporočamo tudi v našem centru🙌🐝🔝.

Silver Bee Venom Maska je nepogrešljiv izdelek v vaši torbici tudi kadar ste na morju👜🌞👙🏝🐝👌.
Tale revolucionarna organska krema deluje namreč zaradi vsebnosti ABEETOXIN-a na globoke izrazne linije in gube, ki pa zaradi kombinacije morske soli, sonca in vročine postanejo v poletnih mesecih še izrazitejše.
Primerna je tako so občutljivo, suho in zrelo kožo in je absolutno No.1️⃣izdelek, ki ga zaradi intenzivnosti in moči delovanja vsekakor priporočamo tudi v našem centru🙌🐝🔝.
facebook.com

Vse o nas lahko izveste tudi v naši ponudbi storitev, ki jo zraven internetne strani www.skycenter.si najdete tudi v tele priročni brošurici 🌊🌞🏖💙

Vse o nas lahko izveste tudi v naši ponudbi storitev, ki jo zraven internetne strani www.skycenter.si najdete tudi v tele priročni brošurici 🌊🌞🏖💙
facebook.com

ZAKAJ je kisikova terapija v poletnem času prava izbira za vašo kožo? Terapija temelji na revolucionarni hiperbarični kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da vse aktivne sestavine dodanih serumov prodrejo skozi povrhnjico in globinsko navlažijo in obnovijo kožo👌. Tretma zagotavlja takojšnje rezultate, ki so vidni kot glajenje obraznih gubic, napetost kože ter popoln ten tako mlajše kot nekoliko zrelejše kože💆‍♀️🔝.

ZAKAJ je kisikova terapija v poletnem času prava izbira za vašo kožo?
Terapija temelji na revolucionarni hiperbarični kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da vse aktivne sestavine dodanih serumov prodrejo skozi povrhnjico in globinsko navlažijo in obnovijo kožo👌.
 Tretma zagotavlja takojšnje rezultate, ki so vidni kot glajenje obraznih gubic, napetost kože ter popoln ten tako mlajše kot nekoliko zrelejše kože💆‍♀️🔝.
facebook.com

Za uspešno opravljen tretma z VelaShape so potrebne samo 3 stvari; - VelaSpray katerega nanesemo na predel, ki ga želimo preoblikovati in/ ali se na njem znebiti celulita - dobro terapevstvo roko, ki obvlada aparaturo in bo spretno ter s prilagojenimi gibi učinkovito "obdelala"želen predel in - osebo, ki se odloči in si zaželi spremembo v hrepenenju po izboljšanem tonusu kože brez celulita🤸‍♀️👌. Vas zanima še več? Na voljo smo vam vsak dan med 8.00 in 20.00 uro na tel.številki 📲051/31 33 66.

Za uspešno opravljen tretma z VelaShape so potrebne samo 3 stvari;
- VelaSpray katerega nanesemo na predel, ki ga želimo preoblikovati in/ ali se na njem znebiti celulita
- dobro terapevstvo roko, ki obvlada aparaturo in bo spretno ter s prilagojenimi gibi učinkovito  "obdelala"želen predel in
- osebo, ki se odloči in si zaželi spremembo v hrepenenju po izboljšanem tonusu kože brez celulita🤸‍♀️👌.
Vas zanima še več?
Na voljo smo vam vsak dan med 8.00 in 20.00 uro na tel.številki 📲051/31 33 66.
facebook.com

Za vse tiste, ki ste nam pisali in ste bili do danes na prisluženem oddihu...odločitev je padla in našo super poletno ponudbo za globinsko čistilno nego smo podaljšali vse do konca meseca😉. Jutri od 8.00 ure naprej si tako lahko zagotovite svoj termin še zmeraj za samo 30€👌🔝.

Za vse tiste, ki ste nam pisali in ste bili do danes na prisluženem oddihu...odločitev je padla in našo super poletno ponudbo za globinsko čistilno nego smo podaljšali vse do konca meseca😉.
Jutri od 8.00 ure naprej si tako lahko zagotovite svoj termin še zmeraj za samo 30€👌🔝.
facebook.com

POLETNA ČISTILNA NEGA OBRAZA🧚‍♀️ z ultrazvočnim čistilcem in antibakterijsko inovativno čistilno krtačko-za nežno in temeljito čiščenje vaše kože. V tem tednu si jo zagotovite v ❗POSEBNI PONUDBI ❗za samo 30€💆‍♀️.

POLETNA ČISTILNA NEGA OBRAZA🧚‍♀️ z ultrazvočnim čistilcem in antibakterijsko inovativno čistilno krtačko-za nežno in temeljito čiščenje vaše kože.
V tem tednu si jo zagotovite v ❗POSEBNI PONUDBI ❗za samo 30€💆‍♀️.
facebook.com

Ker nas sprašujete ali lahko vsaka preiskusi tretma oblikovanja tudi z Vela Shape II? Seveda😃. Vse kar morate narediti je, da nas pokličete☎️ na 051/ 31 33 66, si zagotovite svoj❗️💯 BREZPLAČEN❗️ termin in preiskusite željen predel z Vela Shape🥇; edinstveno medicinsko, FDA priznano aparaturo, ki odstranjuje celulit in zagotavlja vidne rezultate že takoj po 1.tretmaju👌.

Ker nas sprašujete ali lahko vsaka preiskusi tretma oblikovanja tudi z Vela Shape II?
Seveda😃. 
Vse kar morate narediti je, da nas pokličete☎️ na 051/ 31 33 66, si zagotovite svoj❗️💯 BREZPLAČEN❗️ termin in preiskusite željen predel z Vela Shape🥇; edinstveno medicinsko, FDA priznano aparaturo, ki odstranjuje celulit in zagotavlja vidne rezultate že takoj po 1.tretmaju👌.
facebook.com

TEST:Vela Shape II po 1.tretmaju na eni nogi🙈 Ker so nekatere od naših strank na začetku terapij včasih malce skeptične, se včasih odločimo (kot smo se pri tele gospodični, ki nam je svojo objavo tudi odobrila)narediti test. In kot večina za tem, se je tudi današnja odločila in svoj paket Vele z veseljem vplačala zase💪🔝🙃.

TEST:Vela Shape II po 1.tretmaju na eni nogi🙈

Ker so nekatere od naših strank na začetku terapij včasih malce skeptične, se včasih odločimo (kot smo se pri tele gospodični, ki nam je svojo objavo tudi odobrila)narediti test. In kot večina za tem, se je tudi današnja odločila in svoj paket Vele z veseljem vplačala zase💪🔝🙃.
facebook.com

Za vas smo izbrali idealno kombinacijo Dr.Grandel ampulic, ki so edinstven dodatek za nego vaše kože na morju🏖🌞🔝. V našem centru lahko sicer izbirate med celotno paleto le-teh in z njimi naredite v času dopusta maksimalno za popolen ten kože na vašem obrazu.

Za vas smo izbrali idealno kombinacijo Dr.Grandel ampulic, ki so edinstven dodatek za nego vaše kože na morju🏖🌞🔝.
V našem centru lahko sicer izbirate med celotno paleto le-teh in z njimi naredite v času dopusta maksimalno za popolen ten kože na vašem obrazu.
facebook.com

Popolni smo takrat, ko to začutim v sebi❤️😃. Če pa vas zmotijo majhne nepravilnosti kot so; ⚠️ nadležne dlačice, ⚠️ celulit, ⚠️ tonus kože ali morda zgolj premalo poudarjen pogled👀 ? Za vse to in še veliko več imamo pri nas zmeraj najboljšo rešitev🥇😉.

Popolni smo takrat, ko to začutim v sebi❤️😃.
Če pa vas zmotijo majhne nepravilnosti kot so;
⚠️ nadležne dlačice, 
⚠️ celulit,  
⚠️ tonus kože
ali morda zgolj premalo poudarjen pogled👀 ?
Za vse to in še veliko več imamo pri nas zmeraj najboljšo rešitev🥇😉.
facebook.com

Zakaj je hidrogel s kamilico prestižne kozmetike Heaven nepogrešljiv produkt ob vašem odhodu na morje? Ker njegove sestavine poskrbijo za popolno hidratacijo ter pomirjajo od sonca utrujeno kožo na vašem obrazu.🌊⛱🌞🔝🔝🔝👌

Zakaj je hidrogel s kamilico prestižne kozmetike Heaven nepogrešljiv produkt ob vašem odhodu na morje?
Ker njegove sestavine poskrbijo za popolno hidratacijo ter pomirjajo od sonca utrujeno kožo na vašem obrazu.🌊⛱🌞🔝🔝🔝👌
facebook.com

Quiz

BLIZU SKY Center