Top Local Places

Krajevna organizacija Rdečega križa Lovrenc na Pohorju

Kulturni dom Lovrenc na Pohorju, Lovrenc na Pohorju, Slovenia
Community Organization

Description

ad

Stran KO RK je mesto, kjer najdete podatke o Rdečem križu v Lovrencu, o stvareh , ki jih potrebujemo ali podarjamo ter novice o dogodkih in akcijah.  KO Rdečega križa Lovrenc deluje v okviru Območne organizacija RK Maribor. Delimo prehrambene pakete, oblačila, obutev, pohištvo, otroško opremo, igrače, knjige, ... ter skrbimo za starejše, brezposelne, družine z več otroki in vse socialne upravičence. Povezujemo se s Centrom za socialo Ruše, z lovrenško patronažno službo, z društvom upokojencev, z občino, ... V osnovni šoli pa pridno vzgajamo podmladek, ki bo cenil človeka in rad nudil pomoč.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ZAHVALA: - vsem, ki ste prišli in nas z veseljem obiskali na stojnici ; - vsem, ki ste dneve pred Drobtinico pekli, raznašali prošnje, pakirali, ...; - vsem, ki ste prisluhnili otrokom in jih spodbujali; - vsem učencem, ki so v soboto vstali ob sedmih zjutraj in prebili dopoldan delovno; - vsem posameznikom in podjetjem, ki ste darovali, kar ste lahko. Z vašo pomočjo bomo socialno ogroženim učencem naše šole in vrtca lahko olajšali življenje s 704,20 € pomoči!

facebook.com

Na stojnici bodo prostovoljci Rdečega križa prodajali kruh, marmelado, pecivo, ... in s tem prislužen denar podarili šoli za socialne namene. Obiščite nas!

facebook.com

Naslednjo soboto, 14. 10. 2017, bomo na ploščadi pri Mercatorju spet prodajali poklonjene dobrote, kajti spet je čas za DROBTINICO! Učenci - prostovoljci in člani Rdečega križa Lovrenc/ Poh. se bomo potrudili čimveč zbrat, prodat in nato donirat OŠ Lovrenc na Pohorju za socialno ogrožene otroke naše šole in vrtca. Če ste prosti, nas obiščite od 8. do 12. ure, če niste - pošljite koga :) Če imate česa odveč - bomo z veseljem sprejeli. Če vas še kaj zanima - pišite v sporočilo ali v komentar, če pa vas nič ne - pa samo delite :) Hvala za vse!

facebook.com

PODARI SE: raztegljiv kavč, računalniška miza z izvlečno desko za tipkovnico in klubska mizica oz. mizica za dnevno sobo. Vso pohištvo je lepo ohranjeno in popolnoma funkcionalno. Delite, posredujte! Več informacij v ZS.

facebook.com

V soboto, 10. 6. 2017, bomo od 9.00 do 9.30 izredno odprli prostore Rdečega križa. Delili bomo mleko iz evropskih rezerv, ki mu konec meseca poteče rok. Obvestite tiste, ki bi jim mleko prišlo prav.

facebook.com

Objave, kjer iščemo čevlje, posodo in omaro, ni treba več deliti, ker smo vse našli in priskrbeli. Če pa kdo zaradi nedavne ujme potrebuje kaj, naj prosim javi. Če veste za koga, mu prosim sporočite.

facebook.com

Sporočamo, da smo vse otroške stvari odpeljali v skladišče Rdečega križa Maribor. Obenem prosimo za rabljen, a delujoč PRALNI STROJ. Delite in mogoče najdemo kakšnega :)

facebook.com

Pomembno obvestilo: Na Rdečem križu imamo na voljo veliko oblačil za otroke in dojenčke👶, dva stola za hranjenje🍼, ležalnik, tri sedeže (jajčke), igrače, knjige, čevlje, pa še bi se kaj našlo. Zaradi pomanjkanja prostora bomo prisiljeni te stvari odvažat v Maribor, v skladišče RK. Raje kot to, bi jih podarili komu. Delite, vprašajte, širite informacije. Hvala za pomoč!

facebook.com

Nekaj utrinkov iz USPELE krvodajalske akcije. 49 pogumnih krajanov se je odzvalo povabilu in naredilo nekaj dobrega za druge. In še dobra novica - ponovno je obljubljena vsakoletna krvodajalska akcija v Lovrencu!

facebook.com

V soboto, 8. 4 2017, šola pripravlja Dan druženja vseh generacij. Osrednji dogodek bo krvodajalska akcija. V Lovrencu je nismo imeli že od leta 2012, zato je to dobra priložnost, da spet izkažemo pripravljenost pomagati sočloveku z delčkom sebe. Vsi, ki bi želeli dati kri in ste stari med 18 in 65 let, imate nad 50 kg in se počutite zdravi, se mi prijavite pod to objavo, me kontaktirajte v ZS ali na tel. št. 031 684 385 (Nana). Prijave smo zbirali tudi z obvestili staršem, vendar jih je še vedno premalo. Zato računam na vas :)

facebook.com

Še iščemo omaro za oblačila. Ne regal za dnevno sobo, kot je bilo zapisano prej. Delite!

facebook.com

NUJNO! Potrebujemo: ženske čevlje, št. 40, regal za dnevno sobo in vse vrste posode. Če kaj od tega imate in lahko podarite, me kontaktirajte! Prosim delite!

facebook.com

Quiz

BLIZU Krajevna organizacija Rdečega križa Lovrenc na Pohorju