Top Local Places

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer

Prešernova 34, Ljutomer, Slovenia
High School

Description

ad

Z znanjem ponosni v prihodnost Gimnazija Ljutomer je razpoznavna šola v slovenskem merilu, ki se ponaša z izjemnim uspehom svojih dijakov ter velikim številom različnih obšolskih dejavnostih, med katerimi izstopajo številne mednarodne izmenjave, debata ter tečaji tujih jezikov. Šola je opremljena z najsodobnejšo računalniško opremo, ponaša se tudi s sodobno telovadnico. Uvedli smo nivojski pouk pri tujih jezikih in matematiki. Izvajamo program Deutsche Sprachdiplom, ki omogoča študij ali zaposlitev v tujini. Pouk tujih jezikov poteka s tujim učiteljem – naravnim
govorcem.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Naši radijci so včeraj preživeli čudovit popoldan in večer na RTV Slovenija - Prvi. Prisluhnite zanimivemu pogovoru v katerem so sodelovali.

facebook.com

V glavnem mestu Estonije je potekal 48. Model Evropskega parlamenta. Dogodka se je udeležila tudi slovenska delegacija, z napšimi dijaki Nik Slavic, Meta Štuhec in Urška Filipič.

facebook.com

Opening ceremony #idtl Katarina Šebök

facebook.com

Blazu iskrene čestitke!

facebook.com

Dear all, We kindly welcome you to the 16th International High School Debate Tournament Ljutomer, Slovenia, which is organised by Slovenian national debate organisation Za in proti, zavod za kulturo dialoga/Pro et contra, Institute for culture of dialogue and Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer. All information can be found on IDTL page: http://www.idtl.si/ If you have any questions, do not hesitate to ask. The tournament is approaching fast and we are eager to welcome you.

facebook.com

In sta tukaj. Tako težko pričakovana maturantska plesa. Se že veselimo!

facebook.com

Delovno na Model European Parliament (MEP)

facebook.com

Februar je zaznamoval kulturni praznik, ki smo ga na šoli obeležili s številnimi dogodki in prireditvami. Osnovnošolcem smo na široko odprli vrata na informativnem dnevu, dijaki prvega letnika pa so se mudili na izmenjavi na Nizozemskem. Vse to in še več v naši novi TV oddaji.

facebook.com

Meta, Nik in Urska so danes prispeli v mrzlo Estonijo na tokratni MEP - Model evropskega parlamenta.

facebook.com

facebook.com

Žiga Škalič ponovno najhitrejši in najzaneslivejši v računanju v državi. Čestitamo!

facebook.com

PUST NA GFML!

facebook.com

Quiz

BLIZU Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer

MITRA

Ljutomer, Slovenia
Restaurant