Top Local Places

Taman Organic

Nazorjeva ulica 3, Ljubljana, Slovenia
Restaurant
advertisement

Description

ad

Vegetarijanska, veganska in brezglutenska restavracija, ki skrbi za okolje in v mesto prinaša del narave. Na Nazorjevi ulici, umaknjenem kotičku Ljubljane, a vsemu na dosegu roke, leži del narave v mestu.
Je prostor, kjer ne boste dobili le odlično pripravljene hrane, temveč začutili lokalno vzdušje ter se prepustili objemu naravnega in domačega. Take away restavracija Taman je tako mesto, kjer se je in počuti odlično.
Obiščite naš urbani vrt v središču prestolnice in okusite organsko.

Naše poslanstvo je ljudem pokazati, da je z ekološkimi in organskimi sestavinami mogoče pripraviti okusne obroke in jesti pestro, ne glede na način prehranjevanja ali življenjski stil.

Zdrava prehrana, odlično vzdušje in lokalno pridelani proizvodi so glavni temelji naše restavracije. Verjamemo, da mora biti celotna izkušnja okušanja hrane medsebojno povezana in da morajo pri tem sodelovati vsi čuti. Prav zato smo v mesto prinesli košček narave, kjer se lahko sprostite v domačem vzdušju in začutite okus lokalno pridelane organske hrane ali pa si jo vzamete s seboj domov in v službo.
Naša ponudba jedi je sestavljena iz sezonskih, ekološko pridelanih sestavin. Ponosno smo, da z našim delom pomagamo slovenskim pridelovalcem in s tem podpiramo trajnostni razvoj kmetijstva in pridelave hrane.
-   Uživajte kjerkoli: Prenesite si svoj del narave tudi v pisarno ali domov. V naši restavraciji vam svoje jedi pripravimo za s sabo, seveda v ekološki embalaži. Organsko lahko okusite kjerkoli.

-   Za dober začetek dneva, malica za energijo, lahko in zdravo kosilo in drobne popoldanske pregrehe – vse to lahko okusite pri nas.
-   VEGANSKO, VEGETARIJANSKO, EKOLOŠKO IN BREZGLUTENSKO

Opening Hours

ponedeljek
11:00 - 21:00
torek
11:00 - 21:00
sreda
11:00 - 22:00
četrtek
11:00 - 22:00
petek
11:00 - 22:00
sobota
18:00 - 22:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dober dan se pozna tudi po dobrem kosilu - vabljeni :) Fižolova juha s testeninsko zakuho *** Črni riž z bučkami, ingverjem in rdečo papriko (gf, vgn) *** Lazanja z zelenjavo, jurčki in parmezanom (vgt) *** Solati krožnik / skleda s polnjeno pečeno papriko s skuto in zelišči *** Domači mufini s sadnim prelivom

facebook.com

Ker nam ni vseeno za vaše zdravje, vam kuhamo iz ekoloških sestavin. Juha sladkega krompirja *** Zelenjavni curry z mešanim rižem *** Ajdova kaša z brusnicami, pečena zelenjava in avokado krema *** Solati krožnik / skleda s krompirjevim zavitkom in majoneznim prelivom *** Domači sadno-čokoladni cmoki s kokosovo karamelno omako

facebook.com

Ljubitelji avokada bodo razumeli. :) Stisni "LIKE", če se strinjaš s spodnjim. :)

facebook.com

Okusna ladja in dva čolnička: kaj so spet (za)kuhali naši mojstri!?

facebook.com

Veste, da je v našem čokoladne truflu ogromno čokolade, oreščkov, suhega sadja, začimb.....poskusite :) Bučkina juha s čičeriko *** Veganska carbonara z bučkami in paradižniki *** Zavitek z rdečim zeljem in orehi, pražen krompir, omaka iz rdeče pese *** Solatni krožnik / skleda z mešanimi ekološkimi siri in sončničnimi semeni *** Čokoladni trufel

facebook.com

Tudi jeseni kuhamo ekološko. Vabljeni. Porova juha s kormpirjem *** Pečena polenta z zelenjavo in bazilični tofu *** Lazanja z zelenjavo in bučo *** Solatni krožnik / skleda z zelenjavnimi riževimi zvitki *** Presna torta

facebook.com

Petek je primeren za dobro kosilo. Curryjeva juha *** Polnjene paprike v paradižnikovi omaki s pire krompirjem *** Fosili z zelenjavo in ingverjevo omako *** Solatni krožnik / skleda z rdečo peso, mozzarella in čičeriko *** Sladoled Indy&Pippa s karameliziranimi bananami Vljudno vabljeni.

facebook.com

Vsi, ki danes "šerate" naš burger na FB, gratis kava ;). Kremna korenjeva juha s koruzo *** Taman burger s pikantnim zeljem *** Ješprenova enolončnica *** Solatni krožnik ali skleda s kuskusom in feta sirom *** Veganski čokoladni trufel Vljudno vabljeni.

facebook.com

Sandra je pripravila super sestavljeno sladico: riž z brusnicami, mandljev drobljenec in čokoladna krema. Pa karamelizirani mandlji!

facebook.com

Koliko pa vam pomeni ekološka prehrana? 100% DOBRO in EKOLOŠKO. Juha sladkega krompirja *** Testenine “Bolognese” *** Kuskus z avokadovo kremo, feta sir in brusnice *** Solatni krožnik ali skleda z lečo in limonin preliv *** Beli biskvit z mandlji in čokoladno kremo

facebook.com

A najdete naš meni med vsemi objavami naših evropskih prvakov? :) Kolerabina juha z zeleno *** Zelenjavni curry z mešanim rižem *** Špageti s paradižnikovo omako, rožmarin, črne olive in orehi *** Solatni krožnik ali skleda s slano pirino palačniko *** Domači mufini s sadnim prelivom Vljudno vabljeni k nam na odlično kosilo.

facebook.com

Če bi se radi posladkali pred ali po sprejemu naših evropskih prvakov, smo vam pripravili odlično čokoladno pito z bananami. Vabljeni v Taman.

facebook.com

Recommended Before and After transformation