Top Local Places

Harley-Davidson Ljubljana

233 Jurčkova cesta, Ljubljana, Slovenia
Motorcycle Dealership
advertisement

Description

ad

Authorized Harley-Davidson Dealer

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
10:00 - 18:00
torek
10:00 - 18:00
sreda
10:00 - 18:00
četrtek
10:00 - 18:00
petek
10:00 - 18:00
sobota
10:00 - 14:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

A little party never killed nobody🤩 thank you everybody for being with us on this special day, and see you soon!☺️

facebook.com

Preteklo soboto, 14.4.2018, smo skupaj z našimi strankami, prijatelji, partnerji, podporniki in sodelavci uspešno obeležili prvo leto našega obstoja in simbolično otvorili motoristično sezono 2018. Hvala za degustacijo Penina Istenič in G3spirits Training Center (Jack Daniel's Tennessee Whiskey). Za top glasbeno predstavo se zahvaljujemo Julijan Erič in njegovim Midnight Lightnin', tekočo osvežitev ekipi TANKR, za dobrote iz žara pa SLAM BBQ. Za pomoč in podporo hvala tudi celotni ekipi Harley-Davidson Ljubljana, Hog LIPA Chapter Slovenija, Torte - Nina&Nana sladke sanje, fotografinji Ann Boyko, DJu Luka Žorž D'Angelo ter ekipi ozvočenja, rediteljev in prostovoljcev, brez katerih seveda nebi šlo. Se vidimo kmalu!

facebook.com

Na dogodku Harley-Davidson Ljubljana 1st Anniversary & Season Opening Party 🎉 prihajajočo soboto 14.4.2018 od 12:00 ure dalje bodo tokrat za vragolije iz žara poskrbeli fantje iz SLAM BBQ 🍗, za tekočo osvežitev pa mobilna točilnica TANKR 🥂🍻, seveda tudi z brezalkoholnim pivom za vse tiste na dveh kolesih. Tudi vremenska napoved je zaenkrat obetavna 🌞 in upamo, da bo tako tudi ostalo. Se vidimo!

facebook.com

You’ve been waiting this too long...Stop dreaming, just get on and start your season!

facebook.com

Do what you want. Be yourself. Find your freedom. #harleydavidson #harleydavidsonnation #bikerlife #lifeisgood #findyourfreedom #harley_davidson_ljubljana

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation