Top Local Places

NLP & Coaching knjižnica

Frenkova pot 28, Ljubljana, Slovenia
Coach

Description

ad

NLP (Nevrolingvistično programiranje) je optimizacija našega uma, coaching pa zabaven način pospeševanja lastnega napredka.

Najuspešnejši ljudje imajo svojega Coacha, zakaj ga ne bi imeli tudi vi?KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Komu je namenjen "Executive coaching"? Gre za obliko poslovnega coachinga, ki je namenjen vodilnim v podjetju, saj jim že tako visoko postavljeno lestvico ciljev pomaga dvigniti še višje. Še posebno vodilni kader živi v hitrem tempu, zato je priporočljivo, da Coach prihaja izven organizacije inna ta način lahko podaja konstruktivno in nepristransko vrnitveno sporočilo oz. feedback.

facebook.com

Poznate coaching tehniko Kolo življenja - WHEEL OF LIFE? Preizkusite jo na linku: www.nlp-coach.net/quiz

facebook.com

Dobro oblikovani ciljevi su jedno od važnijih područja tako NLP-a kao i coachinga. Kada je cilj pravilno postavljen je i sam put do njegovog izvršenja puno mirniji. Ne znaš li kamo ideš, kaže poznati aforizam, svaki će te put tamo dovesti.

facebook.com

facebook.com

Simpatična ikonografija ponazarja coaching proces in ponuja odgovor ali ta res deluje?

facebook.com

COACH vs. KONZULTANT .... koje su najveće razlike, koje su sličnosti i što možemo očekivati od njih?

facebook.com

Kaj je pravzaprav definicija Nevrolingvističnega programiranja? Ali ta sploh obstaja ali je definicij toliko kot je NLP šol in združenj? Svoje videnje vam poskušam podati v spodnjem posnetku.

facebook.com

facebook.com

Kod promjene nas jedino može biti strah, da se nećemo nikada promijeniti. Donji film to odlično prikazuje u jednoj minuti: https://www.youtube.com/watch?v=RHDCF3WV-kQ

facebook.com

Spodnji kratki animacijski film je že pred skoraj desetletjem zaokrožil po internetu in do danes je nabral krepko preko milijona ogledov. Po mojem mnenju še vedno eden boljših prikazov: "Kako v resnici deluje coaching". Hitra primerjava z drugimi področji nam pove, da nas Trener oz. Konzultant uči, Mentor nam govori kaj in kako narediti, Coach pa nam pomaga raziskati. https://www.youtube.com/watch?v=UY75MQte4RU

facebook.com

Še par utrinkov iz našega včerajšnjega Coaching dogodka: Prozor u coaching - gdje je kvaka? Hvala vsem udeležencem na tako velikem obisku, hvala kolegom iz HUC-a za organizacijo in vidimo se sigurno spet naslednje leto :)

facebook.com

Ekipa, ako vam u zadnjim tjednima nisam dosadio sa obavijestima evo još i "Last call-a" na sutrašnji coaching događaj u Zagrebu :)

facebook.com

Quiz

BLIZU NLP & Coaching knjižnica