Top Local Places

Peppers Sportswear - industrijska prodajalna

Kocbekova cesta 29, Ljubecna, Slovenia
Sportswear Store
advertisement

Description

ad

Športna ter modna oblačila za prosti čas.Izdelana v Sloveniji! Industrijska prodajalna z oblačili za prosti čas.

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 16:00
torek
08:00 - 16:00
sreda
08:00 - 16:00
četrtek
08:00 - 16:00
petek
08:00 - 16:00
sobota
08:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Odbije polnoč in leto mine podarja izkušnje, uspehe, spomine. Odbije polnoč, poti so odprte za upe in želje in nove načrte. Srečno 2018!

facebook.com

- 40% POPUST na jopico Freya. ‼️ POPUST VELJA SAMO DANES, 24.11.2017‼️ ► Jopico Freya lahko naročite kar v INBOX, s pošto Slovenije pa jo dostavimo tudi na vaš naslov! Izberete lahko med roza, modro, marelično ali zeleno barvo! Upoštevam samo naročila, ki jih danes prejmem v INBOX. 💪💪💪 #črnipetek #noripopusti * Za enkrat so na voljo vse barve in konfekcijske številke.

facebook.com

Če želite združiti elegantno in športno, izberite jopico GALA❗😘👍 Vam je všeč❓Kdor si je želi, naj jo v inbox naroči ‼️👍😘 Pošiljamo tudi po pošti!

facebook.com

Moderno, kvalitetno in SLOVENSKO 🇸🇮️ = PEPPERS

facebook.com

Naj bo prihajajoči vikend unikaten kot je unikatna naša jopica Freya! P.S. Kdor si je želi, naj jo v inbox naroči ‼️👍😘 Pošiljamo tudi po pošti! #beunique in obleči 🇸🇮️ izdelek❗

facebook.com

V veliko čast mi je, da se je Društvo kamniških mažoretk Veronika odločilo za PEPPERS DESIGN trenirk in zase izbralo slovensko ter kvalitetno športno opravo. So vam všeč?🤗

facebook.com

[- 20% POPUST] ► Čas je, da tudi najbolj prodajano jopico ZALA ponudim z 20% popustom! Jopico Zala lahko zdaj kupite za samo 47,92€, namesto po ceni 59,90€. Na voljo so velikosti od 36 - 46. ► ► Jopico ZALA lahko naročite kar v INBOX, s pošto Slovenije pa jo dostavimo tudi na vaš naslov!

facebook.com

Naj vas malo razveselim! 😀 Pripravila sem novo UGODNOST! Po vsem tem dežju 💦☔🌧 se nam baje končno obeta sončno in toplo vreme!🌞 In če bo temu res tako, potem jesen 🍂🍁🍂preživite v naravi s STILOM, z jopico GALA! ‼ Jopica Gala je sedaj znižana za 20%! Kar pomeni, da je iz cene 49,90€ znižana na 39,29€ ‼ ► Jopico Gala lahko naročite kar v INBOX, s pošto Slovenije pa jo dostavimo tudi na vaš naslov!

facebook.com

Be unique, be peppers, be winner! 🏀🇸🇮🏀🇸🇮🏀 #navijamovstilu #navijamovjopicifreya #EUROBASKET2017

facebook.com

[-20%] Zaradi včerajšnjih športnih uspehov naših košarkarjev 🏀🇸🇮🏀🇸🇮🏀 sem tako dobre volje, da sem se odločila dati popust še na ŠPORTNE HLAČE FREYA, ki so lahko super komplet k JOPICI FREYA. Tudi športne hlače so sedaj znižane za 20%‼ STARA CENA = 37,90 € NOVA CENA = 30,32 € ✔✔✔ Naročilo mi lahko oddate kar preko sporočila na Facebook strani Peppers! Ni naključje, da najboljše stvari prihajajo iz SLOVENIJE, tako košarkaši 🏀🇸🇮 kot tudi PEPPERS OBLAČILA 👚👕👖🇸🇮!

facebook.com

BRAVOOOO SLOVENIJAAAAAA! 🏀🏀🏀🏀🏀🏀Pa saj to ni res!!! Finaleeee! Čestitkeeeeee!!! 🙉🙊🙉🙊🙉🙊

facebook.com

[- 20% POPUST] Jo vidiš na sebi? Prepričana sem, da bi se ti lepo podala! Izberi med roza, modro, marelično ali zeleno! Zdaj le 43,92€! POMEMBNO‼ Jopice Freya so SLOVENSKI 🇸🇮🇸🇮🇸🇮 proizvod! 👍👍👍 Za vsa vprašanja in naročila mi pošljite sporočilo. Jopico s pošto Slovenije dostavimo tudi na dom! * Za enkrat so na voljo vse barve in konfekcijske številke. Le velikosti 46 ni več na voljo v modri in marelični barvi.

facebook.com