Top Local Places

Telemach posrednik Litija

Ulica Mire Pregljeve 6, Litija, Slovenia
Shopping & Retail
advertisement

Description

ad

Sklepanje naročniških razmerij in aneksov z družbo Telemach, urejanje vseh mobilnih in fiksnih storitev.  Sklepanje naročniških razmerij in aneksov z družbo Telemach, urejanje vseh mobilnih in fiksnih storitev. Obiščite nas in preverite veliko ponudbo telefonov, tablic in dodatne opreme.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 18:00
torek
08:00 - 18:00
sreda
08:00 - 18:00
četrtek
08:00 - 18:00
petek
08:00 - 18:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Od danes, 24.8., sprejemamo rezervacije za težko pričakovani Samsung Galaxy Note 8 + Samsung DEX. Na voljo je 100 kosov, zato ne zamudite in si zagotovite svojega. Aparat prejmete po pošti 14.9.2017! Podrobnosti o aparatu: http://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-note8/ Podrobnosti o napravi DEX: http://www.samsung.com/si/apps/samsung-dex/

facebook.com

facebook.com

Ste za zabavno nagradno igro? Želimo, da čim več ljudi izve, da je trgovina Telemach tudi v Litiji. Med vsemi, ki boste v komentar zapisali izvirno povabilo v našo trgovino, bomo izbrali 3 najboljše in jim podelili nagrado. Dodatne točke si pridobite še z všečkanjem strani in deljenjem objave. Nagrade so mamljive. 1x vrhunski hišni zvočnik SoundBar LP09 in 2x popularni Fidget Spinner! Nagradna igra traja do 31.8.2017. Gremo v akcijo! :D

facebook.com

Akcija telefon meseca avgusta še vedno traja. Po odlični ceni 3,83€ v paketu Še več, dobite super aparat Huawei Nova Smart. Ne zamudite, aparat je na zalogi v poslovalnici Telemach Litija! :)

facebook.com

Ne zamudite! Na zalogi imamo omejeno število modemov za Hišni internet! Hitro po svojega :)

facebook.com

Nokia 3 je telefon, ki preseneti. Za ceno 3,91€ s paketom Še več, dobite odličen telefon, za odlično ceno. Pohitite, saj je zaloga telefona omejena!

facebook.com

NA ZALOGI imamo aparat, katerega ne boste mogli spregledati. Dizajn, kateremu ni para! Novi Huawei Honor 9 v sivi barvi :)

facebook.com

POZOR! Vsi ki boste danes pri nas podaljšali naročniško razmerje z nakupom aparata in pri tem uporabili kodo LITIJA50, vam ob nakupu enega kosa dodatne opreme pripada 50% popust. Ne zamudite, akcija velja samo danes in samo v poslovalnici Telemach Litija :)

facebook.com

Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj... Ne ne ne, ne čakajte niti na jesen, zato pridite v Telemach Litija in zamenjajte vaš stari telefon že danes!

facebook.com

Predstavljamo vam aparat meseca Huawei Nova Smart: - Zaslon: 5" AMOLED, 16M barv - Operacijski sistem: Android 6.0 Marshmallow - Procesor: 8 jedrni 1,4GHz Cortex-A53 - Spomin: 16GB - Delovni pomnilnik (RAM): 2GB - Kamera: zadaj 13Mpx, spredaj 5Mpx - Baterija: 3020mAh - Dual SIM, čitalec prstnih odtisov, WiFi DIrect, hotspot, aluminijasto ohišje... Telefon je v ponudbi v paketu Še več za 3,83€ mesečno. Ujemite poletje z novim telefonom, na zalogi v poslovalnici PE Litija :)

facebook.com

facebook.com

Ničesar ne prepuščajte naključju! Za zaščito vašega aparata poskrbimo mi :) Na zalogi imamo vse vrste zaščit in dodatne opreme za mobilne aparate.

facebook.com

Recommended Before and After transformation