Top Local Places

Pridelano doma

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija, Litija, Slovenia
Local business

Description

ad

Pridelano doma Pridelano doma je program, ki prebivalstvo oskrbuje s pridelki iz kmetijskega zaledja mest. V program se vključujejo male in srednje velike domače kmetije in tudi drugi domači pridelovalci hrane (čebelarji, zeliščni vrtovi … ).  

Košček domačega podeželja pri vas doma

Pridelano doma omogoča učinkovito distribucijo in prodajo lokalno pridelanih ekoloških živil in ostalih izdelkov domačemu prebivalstvu.  Spodbuja trajnostno in etično potrošništvo s posebnim poudarkom na stimulaciji proizvodnje na manjših ekoloških kmetijah.

Nakupovanje na spletni tržnici www.pridelano-doma.si

Sistem oskrbe funkcionira na principu dostave na dom.  Pridelke domačih kmetij v okviru programa dostavljamo neposredno na vaše domove v obliki domačih zabojčkov. Program pridelano doma je zelo povezan z naravo. Vsebina zabojčka in ostala ponudba se spreminja glede na letni čas.

V našem programu je že več kot 16 proizvajalcev, ki zagotavljajo pester nabor živil.

Čas je, da se v času hitrega načina življenja, brezglavega potrošništva, nevoščljivosti, individualizma, betona in ekranov obrnemo nazaj k naravi, katere del smo vsi. Povežimo naše lokalne skupnosti z domačim podeželjem in vzpostavimo ravnovesje.

Hrana je osnova naših življenj in zapomnimo si, da kar jemo, tudi smo.

Pridelano doma je pridelano z ljubeznijo!

Quiz