Top Local Places

Plesni Klub Lukec

Ulica MDB 2, Krsko, Slovenia
Sports
advertisement

Description

ad

Plesni klub Lukec je nepridobitno športno društvo, ki združuje svoje člane z namenom druženja, izmenjave izkušenj in strokovnih informacij s področja plesne dejavnosti ter aktivnega soustvarjanja ter razvoja slovenskega družabnega in tekmovalnega plesa. Klub je vpisan v register društev, ki delujejo v javnem interesu. PK Lukec je bil ustanovljen leta 1990 in nudi široko paleto plesnega izobraževanja ter uživa velik ugled v Posavskem in širšem okolju, prav tako pa tudi v Sloveniji in svetu, saj uspehi naših plesalcev govorijo o kvalitetnem delu z mladimi. Vzgajamo otroke že od 3. leta starosti v tako imenovanem plesnem vrtcu, nadaljujemo z izobraževanjem osnovnošolcev, srednješolcev in tudi odraslih. Ples je sestavni del življenja slehernega človeka. Pomemben je za kvalitetno in izpopolnjeno družabno življenje. Trudimo se, da približamo lepote plesa vsem, ki si to želijo in vedo kako pomemben je ples v življenju vsakega posameznika.
Več na: http://www.lukec.net/plesni.html

Opening Hours

ponedeljek
16:00 - 21:00
torek
16:00 - 21:00
sreda
16:00 - 21:00
četrtek
16:00 - 21:00
petek
16:00 - 21:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Master Dance Workshops, 3. & 4. February 2018! -

facebook.com

Danes ob 23.59 se izteče podaljšani rok prijav na letošnji Master Dance Festival v Brežicah. Če želite sodelovati tudi vi, imate samo še danes čas za oddajo prijave. Se vidimo :)

facebook.com

Last chance to join our festival in Brezice / Slovenia! -

facebook.com

Welcome in Brezice, 3. & 4. February 2018

facebook.com

Vabljeni na začetni tečaj družabnih plesov, ki se prične to soboto, 6.1.2018 ob 18. uri v Krškem. Zaplešite v ritmu angleškega in dunajskega valčka, polke, disco foxa, foxtrota in še kašnega plesa, ki pride prav na vsaki zabavi. Za vaše nove plesne korake bo poskrbel plesni učitelj Sebastijan Vodlan. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 070 708 808. Prijavo lahko oddate na: https://www.lukec.net/novi-clani

facebook.com

facebook.com

Welcome in Brezice, 3. & 4. February 2018

facebook.com

Foto utrinki NAJLEPŠI MESEC Brežice

facebook.com

Foto utrinki NAJLEPŠI MESEC Sevnica

facebook.com

Foto utrinki NAJLEPŠI MESEC Krško

facebook.com

facebook.com

Objavljamo povezavo do NAROČILNICE za DVD NAJLEPŠI MESEC - Krško, Brežice in Sevnica. Vsi, ki boste naročilo oddali do 31.12. boste svoj izvod prejeli že takoj na prvi vaji v letu 2018 :)

facebook.com

Recommended Before and After transformation