Top Local Places

Kickbox Tcs

Sermin 72 b, Koper, Slovenia
Martial Arts School
advertisement

Description

ad

Kickbox in MixFight treningi za vse starostne kategorije. Otroci, mladinci, odrasli. Začetniki, napredni. Vsi imajo svoje ure treningov, razporejene preko tedna.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bolj, ko se potiš na treningu, manj imaš bolečin v borbi. Danes napredni trenirajo ob 19h in senior prilagojen trening pa ob 20h.

facebook.com

Šport poda otroku še več volje in test možganov na drugačen način, skozi trening. Motorika, koordinacija, hitro razmišljanje, hitra odločitev. Za to pa je pomembna volja, umirjenost, osredotočenost, disciplina. Kickbox je več kot samo šport.

facebook.com

Mladinska skupina ima trening ob 17:30h in začetna odrasla skupina pa ob 19:30h.

facebook.com

Minutni reset med treningom za osvežitev, malo otroške intelektualnosti, da otrokom nov zagon, da trening opravijo še boljše. Otroci danes ob 16:30h. Odrasli napredni kickboxerji pa ob 19h. Sermin.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Posvetimo se ti na treningu zato imaš učinkovitejšega, ker kategorije po starosti so razdelejene, vsaka skupina ima svoj termin treninga. Tudi po znanju, napredni - začetnik. Imamo pa tudi posebno kategorijo, nad 45 let, kateri tudi trenirajo prilagojeno čisto posebej.

facebook.com

facebook.com

Otroci pričnejo danes ob 16:30h. Odrasli napredni pa na sparing tehnikah ob 18:30h. Več na urniku tukaj http://www.treningcenter-s.si/kickbox/urnik/

facebook.com

Nobeden ni rojen kot borec. Borec postaneš, ko se dvigneš, ker si bil/a na tleh. Danes mladinci trenirajo ob 17:30h in kasneje začetni odrasli ob 19:30h.

facebook.com

Napredni kickboxerji danes ob 19h in na koncu dneva še senior kategorija ob 20h.

facebook.com

Vaš otrok lahko postane neustavljiv. KICKBOXING na Serminu, vče kot samo borilne veščine. Odkrijte skrivnosti za krepitev vašega otroka z pozitivnimi značajskimi potezami, ki lepo vplivajo nanj. Vztrajnost, motivacija, disciplina, odgovornost. Šport je način določenih uspehov, ki jih v življenju dosežeš. Poglej si še ostale doprinose pri otrocih ob športnem udejstvovanju http://www.treningcenter-s.si/kickbox/otrocimladi/ Danes otroci ob 16:30h.

facebook.com

Recommended Before and After transformation