Top Local Places

Pomoč na daljavo

Trg zbora odposlancev 64, Kocevje, Slovenia
Computer Company
advertisement

Description

ad

Računalniška POMOČ NA DALJAVO je storitev kjer vam računalniške težave odpravimo preko interneta, hitro in ugodno.  

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 16:00
torek
08:00 - 16:00
sreda
08:00 - 16:00
četrtek
08:00 - 16:00
petek
08:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Potrebujete računalniško pomoč ali odpravo računalniške težave in še veliko več? Potem pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 15 16 in vam bomo pomagali in tudi svetovali, če boste potrebovali. Več o nas tudi na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za dodatna vprašanja dosegljivi tudi na e-naslovu: info@pomocnadaljavo.si in tudi preko Facebook sporočil

facebook.com

Servis in odprava napak vašega namiznega računalnika ali prenosnika. Pokličite na spodaj navedeno mobilno številko. Pišete nam lahko tudi preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si ali Facebook sporočil.

facebook.com

Računalniška pomoč in odprava težav! Pokličite na 080 15 16 Več o nas tudi na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za dodatne informacije dosegljivi tudi preko Facebooka in preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si

facebook.com

Računalniška pomoč in odprava težav na daljavo. Ponujamo vam tudi servis računalnikov v vaši bližini. Pokličite na 080 15 16! Več o nas tudi na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za dodatne informacije dosegljivi tudi preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si in tudi preko Facebook sporočil.

facebook.com

Če želite poceni, hiter in strokoven servis za vaš računalnik, nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 15 16! Naše storitve smo dodatno razširili in vam ponujamo v vaši neposredni bližini. Računalniška pomoč in odprava težav na daljavo pa deluje nemoteno naprej, isto na telefonski številki 080 15 16! Več o nas tudi na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo tudi preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si

facebook.com

NAGRADNA IGRA! Ekipa POMOČ NA DALJAVO podeljuje nagradi: 1x MAJICO (velikost L) in 1x KAPO. Vse kar morate narediti je, da všečkate našo Facebook spletno stran in delite objavo med vaše prijatelje (deli z ostalimi). Nagrajenca bosta izžrebana v petek 12.1.2018. Za računalniško pomoč in odpravo težav nas pokličite na 080 15-16, kjer vam bomo hitro, strokovno in ugodno odpravili težavo. Več o nas na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za dodatne informacije nam lahko pišete na: info@pomocnadaljavo.si

facebook.com

OBVESTILO! Ker ima večina uporabnikov Intelove procesorje, vas obveščamo, da so strokovnjaki ugotovili veliko varnostno pomanjkljivost. Upamo da bo varnostni popravek v kratkem na voljo, a žal bo prinesel negativne posledice. Več si preberite v spodnjem članku. Za računalniško pomoč in odpravo težav nas pokličite na 080 15 16! Za dodatne informacije dosegljivi tudi preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si ali preko Facebook sporočil.

facebook.com

SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO LETO 2018 VAM ŽELI RAČUNALNIŠKA POMOČ NA DALJAVO! ;) Za računalniško pomoč in odpravo težav dosegljivi na 080 15-16! Več o nas tudi na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za dodatne informacije dosegljivi preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si in tudi preko Facebook sporočil.

facebook.com

VESELE IN MIRNE BOŽIČNE PRAZNIKE VAM ŽELI EKIPA POMOČ NA DALJAVO! 🎅🎁

facebook.com

Še vedno z vami POMOČ NA DALJAVO. Pomagamo in odpravljamo računalniške težave, tako pravnim kot fizičnim osebam. Zelo veliko starejših ljudi pa se obrne na nas, ki potrebujejo računalniško pomoč in jim z veseljem pomagamo. Dosegljivi na telefonski številki 080 15 16!

facebook.com

Če imate težave z računalnikom in potrebujete pomoč ali nasvet, nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 15 16! Več o nas najdete tudi na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za morebitne dodatne informacije dosegljivi tudi preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si ali preko Facebook sporočil.

facebook.com

Če imate računalniške težave oz. potrebujete računalniško pomoč, pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 15 16! Več o nas tudi na spletni strani: www.pomocnadaljavo.si Za dodatne informacije smo dosegljivi tudi preko e-pošte: info@pomocnadaljavo.si ali Facebook sporočil.

facebook.com

Recommended Before and After transformation