Top Local Places

Repnik Gostilna Penzion

Vrhpolje 186, Kamnik, Slovenia
Hotel

Description

ad

Podeželska gostilna in penzion z dolgoletno tradicijo, ki se ponaša z znakom kakovosti Gostilna Slovenija. Družinska gostilna z dolgoletno tradicijo, ki se ponaša z znakom kakovosti Gostilna Slovenija, se nahaja ob cesti proti Tuhinjski dolini, le kilometer stran od Kamnika. Poleg klasične ponudbe ponujamo tudi jedi, ki jih pripravljamo na tradicionalen način, s poudarkom na odličnih domačih sladicah in izboru vrhunskih vin.

Čudovit vrt za gostilno je kot nalašč za poročni obred in slavje, na voljo pa je tudi prostor v gostilni, kjer lahko sprejmemo do 100 oseb. Gostilna je zato priljubljena ob raznovrstnih slavjih, obletnicah in porokah. V poletnem se lahko zapeljete tudi s kočijo, najmlajši pa lahko jahajo ponije.

Spomladi 2014 smo ob gostilni odprli tudi penzion z 9 sobami, med njimi za mladoporočenca, ki bo ponudil tudi sodobno opremljeno seminarsko sobo s teraso za manjše poslovne in druge dogodke.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Če ste zamudili prispevek o nas, si ga lahko ogledate tu #repnik #visitkamnik #ifeelslovenija

facebook.com

Ob lepem vremenu se da izkoristiti tudi naš vrt! Za rojstne dneve in ostala slavja #repnik #kamnik #ifeelslovenia

facebook.com

Glavne zvezde videospota Veselih muzikantov so sobe našega penziona :) https://www.youtube.com/watch?v=7tAwNerW7H0

facebook.com

V našem penzionu,tik ob gostilni, imamo manšjo seminarsko dvorano,ki jo lahko spremenimo tudi v pravo šolsko učilnico #kamnik #ifeelslovenia

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Mestna godba in mažoretke so nas prebudili, sedaj smo pa že v družbi ansambla Viharnik do 13h.Golaž je še,pridite. Živel 1.maj!

facebook.com

sezona porok se začenja / start of a wedding season #repnik #poroke #kamnik #ifeelslovenia #feelgood . Okrasitev prostora https://www.facebook.com/lukaandben

facebook.com

Še dva dneva! Mažoretke in godba bodo pri nas ob 9.00. Sledi nastop skupine Viharnik. Golaž bomo stregli ves čas. Sonce imamo naročeno. Pridite!

facebook.com

Tudi letos vas vabimo na tradicionalno 1.majsko druženje v našo gostilno. Ob 9.00. nam bodo budnico pripravili člani Mestne godbe, potem pa bodo z nami že tradicionalno člani skupine Viharnik.Golaž bo! Se vidimo!

facebook.com

Vesele Velikonočne praznike vam želi ekipa Repnikovih! #zajtrk #repnik #ifeelslovenia

facebook.com

tudi na prosti dan se v kuhinji vedno kaj dogaja #repnik #kamnik

facebook.com

Quiz