Top Local Places

Amomont

Miklavška cesta 53A, Hoce, Slovenia
Construction Company
advertisement

Description

ad

Smo slovensko podjetje s pridobljeno slovensko in avstrijsko koncesijo za zaposlovanje kadrov na trgu EU s poudarkom na zaposlovanju s področij elektroinštalacij, montaže, gradbenih in drugih del. Naša vizija je postati varno, stabilno in zanesljivo podjetje pri zaposlovanju kadrov iz različnih strok na avstrijskem trgu in drugih trgih Evropske unije.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Zaradi povečanega števila zaposlenih na terenu iščemo tudi pomoč pri administrativnih delih! Iščemo osebo, ki je hitra, natančna, zanesljiva, ima vozniški izpit B-kategorije in je pripravljena biti del ekipe, kjer so dobri odnosi in dobro opravljeno delo na prvem mestu. Poznati je potrebno Word in Excel, ter imeti interes za sodelovanje z različnimi ustanovami. Vse zainteresirane vabimo, da posredujete svoj življenjepis na rosvita@amomont.si. Prednost bodo imeli kandidati z znanjem nemškega jezika in vsi tisti, ki ste visoko motivirani za 4h dela dnevno. Zdaj pa hitro za računalnik, kajti pomoč nujno potrebujemo! Delo je za določen čas, plačilo je stimulativno.

facebook.com

Lahko pa da ti je tale bolj všeč. Možnosti dela z gradbenimi stroji so pri AMO MONTU izjemne. Torej če si navdušen in jih obvladaš, pokliči 030 222 282 in verjetnost dela z enim od teh lepotcev je zelo verjetna.

facebook.com

Ti je znan? Ga poznaš in obvladaš? Govoriš osnovno nemško? Ločite samo en klic na 030 222 282, prijeten pogovor in mogoče ga boš lahko vozil.

facebook.com

Si želiš spoznati Tirolsko? Bi rad delal v novem okolju in obožuješ hribe? Potem pokliči 030 222 282 Kaj pričakujemo? pridnost, zanesljivost, voljo do dela v timu, osnovno znanje nemškega jezika. Če se spoznaš še na gradbeništvo si zadel v polno. Kaj čakaš? Pokliči!

facebook.com

Iščemo: Pridnega gradbenega delavca z osnovnim znanjem nemškega jezika za delo v Avstriji. Za več informaciji kliči 030 222 282

facebook.com

Timeline Photos

Si električar in si želiš novega izziva z delom v tujini? Redna in stimulativna plačila, dobra ekipa, urejeno delovno okolje in podpora pri uvajanju te čaka pri našem podjetju. Lahko se dogovorimo tudi za dnevno vračanje domov. Zaposlujemo vse državljanje EU. Čimprej pokličite našo Karin na gsm 040 577 145!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vsem sodelavcem in poslovnim partnerjem želimo mirne in prijazne velikonočne praznike. Preživite jih v krogu tistih, ki jih imate najraje ;)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ob zaključku uspešnega tedna je Miran z nami podelil čudovito fotografijo naše poslovne stavbe. Vsi skupaj pa vam želimo prijeten predvelikonočni vikend. :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Bi radi delali v tujini, prejemali izjemen prihodek in se dnevno vračali domov? Če ste električar, obvladate osnove nemškega jezika in ste pripravljeni biti del odlične ekipe, vas vabimo, da pokličete našo Karmen na 030 222 282! Delo poteka v Grazu in okolici.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Prišla je pomlad... tudi v naše poslovne prostore :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ponovno smo povečali število naših delovišč, tako vabimo k sodelovanju električarje! Delo je v tujini, ponujamo vam urejeno delovno okolje, dober kolektiv in stimulativno plačilo. Pokličite na 030 222 280 ali pa nam pišite na zs.

Timeline Photos
facebook.com

Recommended Before and After transformation