Top Local Places

Kmetija Ob potoku

Bohova 19D, Hoce, Slovenia
Agricultural Service

Description

ad

Pridelano z ljubeznijo do narave Smo mlada družina, ki se je preselila na podeželje z željo sobivanja z naravo. Počasi, a z velikim veseljem, prebujamo  kmetijo starih staršev in jo preoblikujemo v ekološko kmetijo.

Glavna dejavnost kmetije je ekološka pridelava špargljev, prodaja ekoloških jajc pašnih kokoši, domača vzreja gosi in pridelava 100% in solatnega eko bučnega olja.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dobro jutro! Obiščite nas na Pohorski tržnici pri Botaničnem vrtu - veseli vas bomo!

facebook.com

Utrinek iz Bohove - postavitev majskega drevesa in piknik s čevapčiči ter šparglji (drevo stoji, želodci zadovoljni) 😋

facebook.com

KMETIJA OB POTOKU SE ZAHVALJUJE SVOJIM ODJEMALCEM ŠPARGLJEV! Veseli smo, da ste tako lepo sprejeli naš ŠPARGLJEMAT na Bohovi. Naše šparglje lahko poskusite tudi danes (27.4.) v Športnem parku Bohova na tradicionalni postavitvi majskega drevesa, jutri (v soboto) pa bomo za vas na razpolago na Pohorski tržnici. KMETIJA OB POTOKU VAM ŽELI PRELEPE PRAZNIKE!

facebook.com

V SOBOTO, 28.4. NA POHORSKI TRŽNICI prvič tudi NAŠI SVEŽI ŠPARGLJI! KJE: pred Botaničnim vrtom v Hočah KDAJ: med 9. in 12. uro VLJUDNO VABLJENI!

facebook.com

NAŠI ŠPARGLJI in druge dobrote ZOPET V LJUBLJANI! Naročila sprejemamo preko zs FB Kmetije ob potoku, tel. 031 459 956 (Barbara) ali 040 590 521 (Andrej)

facebook.com

NOVO!!!! ŠPARGLJI " TO GO " NA KMETIJI OB POTOKU: V HLADILNIKU VAS ČAKAJO SVEŽI DOMAČI ŠPARGLJI direktno iz njive izza kmetije KAKO DOBIM ŠPARGLJE? PREPROSTO: 1) IZ HLADILNIKA VZAMETE ŽELJENO KOLIČINO ŠPARGLJEV (1 ŠOPEK = 0,5 KG) 2) DENAR PUSTITE NA NOTRANJI STRANI VRAT HLADILNIKA (cenik v hladilniku) 3) PO POTREBI VZAMETE VREČKO, KI SE NAHAJA NA VRATIH HLADILNIKA

facebook.com

Zanimiva ideja, potrebno bo sprobati...

facebook.com

PONEDELJKOVA ŠPARGLJEVA JUHA - Za lepši začetek tedna Potrebujete: šparglje iz @kmetijeobpotoku, krompir, čebulo, smetano, maslo(olje) in nekaj začimb - čisto preprosto a zelo okusno!

facebook.com

NEDELJSKI ZAJTRK ZA KRALJE IN KRALJICE - Energetski, okusen in zdrav začetek dneva - Polenta s šparglji in jajcem na oko - priporočam!

facebook.com

NAŠI ŠPARGLJI PONOVNO V LJUBLJANI V PONEDELJEK, 23.4. - naročila na zs, 031 459 956 (Barbara) ali 040 590 521 ( Andrej)

facebook.com

ŠPARGLJI V LJUBLJANI - JUTRI, V SOBOTO, 21.4. - pobiramo še zadnja naročila na zs , na tel.št. 031 459 956 (Barbara) ali 040 590 521 (Andrej)

facebook.com

Utrinek iz Špargljišča ob 6. uri - Dobro jutro petek!

facebook.com

Quiz