Top Local Places

Yanee

Pece 11, Grosuplje, Slovenia
Cosmetics Store
advertisement

Description

ad

YANEE kozmetika za hranilno nego kože. Slovensko poreklo, 100% naravna eterična olja, BREZ: parafinov, konzervansov, umetnih barvil, GSO, SLS in parfumov! Yanee kozmetični izdelki za hranilno nego vaše kože združujejo najboljše kar nam ponuja narava s poudarkom na slovenskem poreklu ključnih aktivnih učinkovin.

Osnovo vseh naših izdelkov predstavlja popolnoma naravna maščoba Krškopoljskega prašiča, ki je edina ohranjena slovenska avtohtona pasma. Prašiči so vzrejeni v Sloveniji v naravnem okolju in hranjeni samo z najboljšo, gensko nespremenjeno hrano. Maščoba, ki je uporabljena v naših izdelkih je stranski produkt, ki se v prehrani najpogosteje ne uporablja in se navadno zavrže, za kozmetiko pa je najboljši vir esencialnih maščobnih kislin, vitaminov ter mineralov. Gre za sestavino, ki je bila tradicionalno v uporabi za izdelavo mazil, mil in drugih kozmetičnih izdelkov. Prednost uporabe tega tipa maščobe je, da je po maščobno kislinski sestavi zelo skoraj identična človeški, kar omogoča, da kožo dobro nahrani, po uporabi pa koža postane izredno prožna, elastična ter ostane zdrava in lepa.

Vse sestavine so preverjene kvalitete, brez dodanih polnil in škodljivih snovi. Izdelki so narejeni v skladu najnaprednejših kozmetičnih trendov, brez umetnih snovi, konzervansov, umetnih barvil in sintetičnih parfumov. Izdelki ne vsebujejo parafinov ter niso testirani na živalih.

Izdelki, vključno z embalažo so narejeni v Sloveniji in so plod lastnega znanja in razvoja, tako boste z nakupom naših izdelkov pomembno prispevali k razvoju slovenskega podjetništva, kmetijstva in malega gospodarstva.