Top Local Places

Gostilna Pr'sedmic

Poljanska cesta 68, Gorenja Lepa Vas, Slovenia
Restaurant

Description

ad

Gostilna Pr’ sedmic stoji v Gorenji vasi, v Poljanski dolini. Prelepa okolica, prijetna domačnost in (verjetno) kraljevska kuhinja, preseneča naključne obiskovalce in jih spreminja v redne goste. Bogat jedilnik in običajno sezonsko ponudbo več

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Ponedeljkova malica: ražnjič, zelenjavni riž,solata ali telečja obara z ajdovimi žganci in sladica, vsak dan pa je lahko dunajski ali ocvrt sir... Pr' sedmic postoj, prijatelj moj! Pa še obvestilo: Jutri na praznični dan imamo odprto od 12 -16 ure. Lepo vabljeni.

facebook.com

Današnja malica: buranija, solata ali kuhana govedina, blitva s smetano, pire krompir, dunajski, pečen krompir in solata Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Danes za malico: kumarična solata s krompirjem, suho meso, sladica ali mesni sir na žaru, krompir in solata Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Malica danes: polnjene paprike, slan krompir, palačinka ali zrezek na žaru, pečen krompir, solata Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Danes za malico: ocvrte sardele, blitva s krompirjem ali zrezek po pariško, krompir, solata Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Malica danes: pražena jetrca, pire krompir, solata ali makaroni z mesno omako, solata ali solatni krožnik s šunko in majonezo, sladica Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Danes za malico: zrezek po vrtnarsko, kroketi, solata ali segedin in sliadica ali ocvrt sir, krompir in solata Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Malica danes: goveji golaž s polento in solata ali pečenka in dunajski, krompir solata ali solatni krožnik Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Odojek se že peče. Po 12 uri vabljeni, da ga pojemo! Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Danes za malico: piščanec v omaki, kruhov cmok, solata ali dunajski, pečen krompir in solata, Pr' sedmic postoj, prijatelj moj! Ne pozabite, da bo jutri po 12 uri spet ODOJEK!

facebook.com

Naš dopust je končan, danes bomo pripravili za malico: pečenica in zelnata solata s krompirjem ali dunajski, pečen krompir in solata ali poletni krožnik Pr' sedmic postoj, prijatelj moj!

facebook.com

Quiz